dawid xedos 6 Napisano 29. april, 2010 Prijavi Napisano 29. april, 2010 ewo mene pa zanimajo va?i predlogi kak?no barvo dati na mazdo xedos 6 da bi avto zgledal lep ter privla?en?? Citiraj
LabiGT Napisano 29. april, 2010 Prijavi Napisano 29. april, 2010 crno Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
dawid xedos 6 Napisano 29. april, 2010 Avtor Prijavi Napisano 29. april, 2010 crno ja saj mene tud najbolj ?rna vleće... sem pa malo gledal na netu ?rna mat pa tud dobro zgleda.. mam avto bolj za sre?anja... Citiraj
Symon Napisano 29. april, 2010 Prijavi Napisano 29. april, 2010 ja saj mene tud najbolj ?rna vleće... sem pa malo gledal na netu ?rna mat pa tud dobro zgleda.. mam avto bolj za sre?anja... ?rna mat je trendovska ampak ?ez par let jo pa nih?e ne bo ve? maral. S ?rno ali pa ?rno metalik nima? kaj falit. Citiraj
adormi11 Napisano 29. april, 2010 Prijavi Napisano 29. april, 2010 Na sre?anjih pridejo najbolj do izraza ve?barvne kombinacije. Lahko pa da? tudi folijo gor, barvno seveda. Citiraj
uklopko Napisano 29. april, 2010 Prijavi Napisano 29. april, 2010 ?rna mat je trendovska ampak ?ez par let jo pa nih?e ne bo ve? maral. S ?rno ali pa ?rno metalik nima? kaj falit. o seveda ima? zavedaj se da treba avto potem prat vsake 2 dni in ko ga opere? je ?e umazan Pa ne re?t da ni res ker tist ko re?e da je sam sebi la?e Druga?e pa res mat barva je IN Moje mnenje(?rna = mrtva?ka) no go!-pa ne zato k je moja M3 rde?a Mora bit ?iva barva opazna in izstopajo?a ?e to ?eli? seveda. Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
YavarYe X6V6 Napisano 30. april, 2010 Prijavi Napisano 30. april, 2010 Model rde?a nikol ni dobra. Druga? pa ?rna je ql, sam jeba ja ker je avto pol ure po ?i??enju ?e vsran. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
uklopko Napisano 30. april, 2010 Prijavi Napisano 30. april, 2010 Model rde?a nikol ni dobra.Druga? pa ?rna je ql, sam jeba ja ker je avto pol ure po ?i??enju ?e vsran. se strinjam definitivno Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
jures Napisano 30. april, 2010 Prijavi Napisano 30. april, 2010 ?rna je ok spredaj, zadaj z velikimi rde?imi lu?mi pa ne toliko. Na xedosko pa?e svetla barva, da pridejo linije do izraza. Tudi novi beli odtenki so zakon - nova M6, CX7 bela Druga? pa hud odtenek rde?e po moje najbolj sede Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Boss Napisano 30. april, 2010 Prijavi Napisano 30. april, 2010 ?rna in bela sta lepi samo morata biti kristalno ?isti, ker druga?e zgleda avto zanemarjen sploh, ?e je starej?ega datuma. meni osebno je pa v?e? srebrna, ker poudari eleganco tud tole ne zgleda slabo Citiraj
jures Napisano 30. april, 2010 Prijavi Napisano 30. april, 2010 vsekakor svetla za xedos Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Deeyan Napisano 1. maj, 2010 Prijavi Napisano 1. maj, 2010 pa tut s takole modro mislim, da nima? kej falit Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
KAALman Napisano 1. maj, 2010 Prijavi Napisano 1. maj, 2010 danes na AC sre?al tole, ki ji barva neverjetno pa?e: Citiraj LP KAALman
tauko Napisano 2. maj, 2010 Prijavi Napisano 2. maj, 2010 danes na AC sre?al tole, ki ji barva neverjetno pa?e: verjetno ta ista v?eraj pop parkirana v murglah Citiraj
Ninja Napisano 2. maj, 2010 Prijavi Napisano 2. maj, 2010 verjetno ta ista v?eraj pop parkirana v murglah V Trnovem, kak?ne Murgle matr. Nima? pojm. Citiraj
jures Napisano 2. maj, 2010 Prijavi Napisano 2. maj, 2010 danes na AC sre?al tole, ki ji barva neverjetno pa?e: Ha ha, Jure busted...sam ta je 'samo' 1.6.... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
dawid xedos 6 Napisano 18. maj, 2010 Avtor Prijavi Napisano 18. maj, 2010 ewo mene pa zanimajo va?i predlogi kak?no barvo dati na mazdo xedos 6 da bi avto zgledal lep ter privla?en?? ok avto je ?e v rafuzi tak da bo narejen najkasneje ?ez dva tedna... tak da pol pridejo slike...mislim da bo kr dober pa 18ke gor , robi vun potegnjeni pa do konca spu??en pa ?ist grne ?ipe pa je to to... sam ?e zadn kuferamski spojler morn gor spasat.. niam orginallnega... Citiraj
jures Napisano 19. maj, 2010 Prijavi Napisano 19. maj, 2010 ok avto je ?e v rafuzi tak da bo narejen najkasneje ?ez dva tedna... tak da pol pridejo slike...mislim da bo kr dober pa 18ke gor , robi vun potegnjeni pa do konca spu??en pa ?ist grne ?ipe pa je to to... sam ?e zadn kuferamski spojler morn gor spasat.. niam orginallnega... u madona, 18ke...na moji so ze 17ke tolkle na vseh luknjah Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
dawid xedos 6 Napisano 22. maj, 2010 Avtor Prijavi Napisano 22. maj, 2010 u madona, 18ke...na moji so ze 17ke tolkle na vseh luknjah vse je mo?no gor spasat sao znajt se mor?... druga? pa ja malo bo trd avto.. saj kdor je bolj na divjo vo?njo tistega ne moti ?e nabija malo... Citiraj
Mitja MX6&T Napisano 26. maj, 2010 Prijavi Napisano 26. maj, 2010 No ?e ena barva za xedosa 6, nekaterim ful grda, meni osebno fuuul lepa, a vsak ma svoje mnenje, ta avto sem delal pred dvema letoma. Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.