Deeyan Napisano 29. april, 2010 Prijavi Napisano 29. april, 2010 felgice ji full lepo sedejo, pa zgleda zlo lepo ohranjena, ?uvi jo Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
uklopko Napisano 29. april, 2010 Prijavi Napisano 29. april, 2010 nice ride Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
canyon Napisano 29. april, 2010 Prijavi Napisano 29. april, 2010 woooow ... very nice =) Citiraj Wait ... Think ... Breathe ... Concentrate ... Put the car in gear ... Floor the throttle ... Burn the rubber ... ZooM-ZooM !! ?e bi nekateri ljudje padli z vi?ine svojega ega, na vi?ino svoje inteligence, padca zagotovo ne bi pre?iveli
jures Napisano 30. april, 2010 Prijavi Napisano 30. april, 2010 moja lubica... We want more! Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
UMMiT_MPS Napisano 30. april, 2010 Prijavi Napisano 30. april, 2010 Tole je pa dokaz, da je lep in dober avto lahko ugoden, menjam za 6MPS, ?e ma? klimo. Citiraj
dawid xedos 6 Napisano 18. maj, 2010 Avtor Prijavi Napisano 18. maj, 2010 heheh... ?al sem imel s tem avtom prometno... ampak... je ?e druga doma in v predelavi pa to... je mi pa ful bed za njo... Citiraj
tauko Napisano 19. maj, 2010 Prijavi Napisano 19. maj, 2010 Sarkazem on: Sej si ?e sli?al tisto reklamo, ki se vrti po radijih: MAZDA-NI ZA VSAKOGAR Sarkazem off No, le ?imprej zrihti ta "novo" in ?e hitrej slikce gor, da nou spet kake neumnosti Citiraj
Z M A J Napisano 20. maj, 2010 Prijavi Napisano 20. maj, 2010 Matr ?koda ?e je po?lo, ker tut barva je noro lepa! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
tauko Napisano 20. maj, 2010 Prijavi Napisano 20. maj, 2010 A je to mogo?e tista, k se ?e na a.netu prodaja na avtoodpadu? Citiraj
mazdaman Napisano 21. maj, 2010 Prijavi Napisano 21. maj, 2010 ?e rabi? ?e kaki del imam ?e eno doma za dele Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
dawid xedos 6 Napisano 22. maj, 2010 Avtor Prijavi Napisano 22. maj, 2010 Sarkazem on: Sej si ?e sli?al tisto reklamo, ki se vrti po radijih: MAZDA-NI ZA VSAKOGAR Sarkazem off No, le ?imprej zrihti ta "novo" in ?e hitrej slikce gor, da nou spet kake neumnosti hahah..saj ni to bla moja prva ... sem mel ?e eno tako xedosko 1.6 motor... pa mx3 tak da mam zdaj ?e 4 doma pa ?e vmes sem mel eno zlamano za dele.. tak da dobro vem kaj je mazda.. ?e rabi? ?e kaki del imam ?e eno doma za dele jap rabim zadnji pa sprednji odbija?.. Citiraj
mazdaman Napisano 24. maj, 2010 Prijavi Napisano 24. maj, 2010 Sta v takem stanju: po?ena v sredini spodaj prelomljena na pol v sredini Ne vem ?e ti kateri del kaj koristi? Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.