Cvijo Napisano 10. maj, 2010 Prijavi Napisano 10. maj, 2010 Pozdravljeni, imam te?ave z avtomobilom u prostem teku se uga?a, na forumu sem zasledil da je IMV ventil, in baje da ga je simpl k pasulj zamenat, na?el sem sliko kako izgleda na forumu ampak lokacije pa kje se nahaja pa ne, imam seveda mazdo 6 / 120 dizel. letnik 2004 Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 10. maj, 2010 Prijavi Napisano 10. maj, 2010 Pozdravljeni, imam te?ave z avtomobilom u prostem teku se uga?a, na forumu sem zasledil da je IMV ventil, in baje da ga je simpl k pasulj zamenat, na?el sem sliko kako izgleda na forumu ampak lokacije pa kje se nahaja pa ne, imam seveda mazdo 6 / 120 dizel. letnik 2004 Nahaja se na visokotla?ni ?rpalki, edina stvar ki ima nataknjene gor ?ice.Ventil ?e ima? ? Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Cvijo Napisano 11. maj, 2010 Avtor Prijavi Napisano 11. maj, 2010 Hvala ti na odgovoru ampak pribli?no lokacijo u ma?ini tuki je ne lociram. Ehm druga?e pa ventila ?e nimam... Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 11. maj, 2010 Prijavi Napisano 11. maj, 2010 ?e bi ga ?e imel, pol bi ga takoj najdu, je pa na levi strani motorja proti ?ipki za kontrolo olja (gledano od spredaj), nad alternatorjem ima rjav konektor in 2 ?ici. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
sdspecy Napisano 14. maj, 2010 Prijavi Napisano 14. maj, 2010 Mislim da mam jst nekje ta ventil, sam morm ga najt u gara? med kramo Citiraj Lp, D
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.