SpEkTr Napisano 12. maj, 2010 Prijavi Napisano 12. maj, 2010 Mene pa zanima tole. Ko da? kontakt, se vi?ina snopa avtomatsko nastavi. A kasneje se ne nastavlja ve?? Primer: Se vsede? v avto, zalaufa?, potem pa prisedejo 4 potniki. In to pomeni, da bo vi?ina snopa previsoka, al je tolk 'pameten' da to pogrunta?? Citiraj
schurda Napisano 12. maj, 2010 Prijavi Napisano 12. maj, 2010 Mene zanima, kako pogrunta kaj je prava vi?ina. Citiraj Turbinca ma?inca, gremo na vinca!
Ploki Napisano 12. maj, 2010 Prijavi Napisano 12. maj, 2010 senzorji na amortizerjih? vaservaga v luceh? ugibam... keri avto sploh? te sisteme za samodejno nastavljanje novejsi avti imajo, starejsi in/ali slabse opremljeni pa rocno (ponavadi 4 stopenjsko) Citiraj
SpEkTr Napisano 12. maj, 2010 Avtor Prijavi Napisano 12. maj, 2010 A ni tko da ma na zadnji premi neke senzorje za to, potem pa najbr? na podlagi tega oceni za kolk mora spustiti snop. To se mi ni zdi lih vi?ja matematika Me pa ?e vedno zanima, al se to samo na za?etku nastavlja ali ne... Citiraj
Boss Napisano 12. maj, 2010 Prijavi Napisano 12. maj, 2010 Na?eloma bi se moralo skoz tudi med vo?njo. Citiraj
SpEkTr Napisano 12. maj, 2010 Avtor Prijavi Napisano 12. maj, 2010 Aja da se? Hm, to bi blo za probat pomoje.. Citiraj
LabiGT Napisano 12. maj, 2010 Prijavi Napisano 12. maj, 2010 seveda da se...sej to je cel smisel auto. regulacije Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
SpEkTr Napisano 12. maj, 2010 Avtor Prijavi Napisano 12. maj, 2010 Ok :-) Samo zanimalo me je. Ker ko ?tartam avto vedno vidim ko se nivo spreminja, potem pa ne ve?.. No j epa res, da je potem to te?je videt... Citiraj
iceman22 Napisano 12. maj, 2010 Prijavi Napisano 12. maj, 2010 da se nastavljajo tudi med voznjo lahko pogruntas ce se recimo peljes in ko ustavis avto na mestu v kak klanec ali breg vidis kako se snop premika gor ali pa dol.. Citiraj www.trziskisladoled.si
SpEkTr Napisano 12. maj, 2010 Avtor Prijavi Napisano 12. maj, 2010 Heh, z animiv. Se pravi to skoz neki miga gor pa dol fensi...Sj ni ?udn da se motor?ki zje**** Citiraj
iceman22 Napisano 12. maj, 2010 Prijavi Napisano 12. maj, 2010 sej pri mazdi se to premika pocasi, ce pa bos imel moznost poglej audi ali pa bmw njim pa se v sekundi nekej nastavlja..snop gre gor pa dol takoj ko zalaufa avto.. Citiraj www.trziskisladoled.si
SpEkTr Napisano 12. maj, 2010 Avtor Prijavi Napisano 12. maj, 2010 Ja sej mazdi se tut..ko da? kontakt... Citiraj
iceman22 Napisano 12. maj, 2010 Prijavi Napisano 12. maj, 2010 Ja sej mazdi se tut..ko da? kontakt... ja,sam pri mazdi se to dela pocasi.. pri nemcih pa gre snop ce se ne motim ,dol gor potem pa na pravo visino.. Citiraj www.trziskisladoled.si
SpEkTr Napisano 12. maj, 2010 Avtor Prijavi Napisano 12. maj, 2010 Ne ne, ?ist isto gre..Najprej dol do konca, potem pa gor glede na tovor... Citiraj
jures Napisano 12. maj, 2010 Prijavi Napisano 12. maj, 2010 ja,sam pri mazdi se to dela pocasi.. pri nemcih pa gre snop ce se ne motim ,dol gor potem pa na pravo visino.. to je pa? premium znamka Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
YavarYe X6V6 Napisano 12. maj, 2010 Prijavi Napisano 12. maj, 2010 Majstori pri VSEH avtih ki so ORINALNO opremljeni z xenonom, se vi?in snopa regulira skozi, tudi med vo?njo, tis pri ?tartu je samo reset, da se "sprehodi" do nanjni?je to?ke in nazaj na nastavljeno in glede na obremenitev. Senzorja sta dva eden na sprednji roki eden pa na zadnji roki. Test lahko naredi? da se pelje? recimo 100 na uro in mo?no zavira? in gleda? ?rto snopa, alo pa ostro pospe?uje? in potem takoj zavira? in se lepo vidi kao "miga" gor in dol. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
iceman22 Napisano 12. maj, 2010 Prijavi Napisano 12. maj, 2010 to je pa? premium znamka ma boli me k...c za tako premium znamko ko rabis vse doplacat pa tko..js sem imal presnji avto mazdo 323f 97 letnik pa sem imel vec opreme kot kaksem audi 2005 letnik..tko da tok o premium znamki.. Citiraj www.trziskisladoled.si
Boss Napisano 12. maj, 2010 Prijavi Napisano 12. maj, 2010 lahko pa sam avto na mestu pr?ge? pa odpre? havbo in ga spredaj z vso silo dol pritiska?/gunca? pa poslu?a? kako motor?ki ru?ijo. Je pa res, da pri stari ?estici je bil test nastavljanja xenonov bistveno bolj viden kot pri novi, kjer to pri vklopu motorja sploh ne opazi?. Citiraj
jures Napisano 12. maj, 2010 Prijavi Napisano 12. maj, 2010 Ha ha, al pa en pele, ti pa na le?i? na haubi pa se peljeta ?ez le?e?e policaje Stvar je zelo enostavna, avto stoji pred zidom vidi? kje je snop, pol se pa loh zadaj 3je usedejo pa bo snop ?e vedno na isti liniji He he kaka drama je ratala iz teh motor?kov Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
iceman22 Napisano 16. december, 2013 Prijavi Napisano 16. december, 2013 Ali kdo ve kje se tocno nahajata senzorja za regulacijo visine... Ker mi ne nastavlja visino snopa je pa vse skupi ostalo malo visje in mi vsi blendajo...pa da preverim ali je samo umazano ali je fuc.. Citiraj www.trziskisladoled.si
jures Napisano 16. december, 2013 Prijavi Napisano 16. december, 2013 Ali kdo ve kje se tocno nahajata senzorja za regulacijo visine... Ker mi ne nastavlja visino snopa je pa vse skupi ostalo malo visje in mi vsi blendajo...pa da preverim ali je samo umazano ali je fuc.. Ce se ne motim na gredi, mogoce celo zadnji.... V grabn.... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
iceman22 Napisano 16. december, 2013 Prijavi Napisano 16. december, 2013 Ce se ne motim na gredi, mogoce celo zadnji.... V grabn.... Kako pa to zgleda? Mislim senzor.. Kaka skica ? Moti me to k motim druge pa mi blendajo... Citiraj www.trziskisladoled.si
jures Napisano 16. december, 2013 Prijavi Napisano 16. december, 2013 Kako pa to zgleda? Mislim senzor.. Kaka skica ? Moti me to k motim druge pa mi blendajo... Nkol vidu Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
iceman22 Napisano 16. december, 2013 Prijavi Napisano 16. december, 2013 Nkol vidu Js tudi ne.. bom pocakal se na ajvara d bo kako pametno povedal... Citiraj www.trziskisladoled.si
YavarYe X6V6 Napisano 16. december, 2013 Prijavi Napisano 16. december, 2013 Eden je na sprednjem stabilizatorju eden pa na zadnjem. Se pa da na rome nastelat,lahko pa ti jih na novo niveliram elektronsko,z mojim super duper testerjem. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.