uroš76 Napisano 12. maj, 2010 Prijavi Napisano 12. maj, 2010 Je to ?e kdo menjal? ali je cena z monta?o 200 evrov vredu? Kje se jo da kupiti poleg servisa? Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 13. maj, 2010 Prijavi Napisano 13. maj, 2010 Je to ?e kdo menjal? ali je cena z monta?o 200 evrov vredu?Kje se jo da kupiti poleg servisa? To se mi zdi sprejemljiva cena za manj kot pol kile ?eleza in gume. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
jures Napisano 13. maj, 2010 Prijavi Napisano 13. maj, 2010 vedno lahko preveris ala Tapos.si in podobno Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
adormi11 Napisano 13. maj, 2010 Prijavi Napisano 13. maj, 2010 Sem ?e to tudi menjal, ampak ve? ne vem kolko je stalo. Vem pa da ni blo poceni. Citiraj
ducky Napisano 14. maj, 2010 Prijavi Napisano 14. maj, 2010 Jaz sem kupil tukaj , cena pa mislim da je bla ca. 100?. Monta?a pa mislim da je bla 40?, sam se ne spomnim ve?. Citiraj
godisevil666 Napisano 20. maj, 2010 Prijavi Napisano 20. maj, 2010 Jaz sem nabavil tukaj http://www.afg.si/, cena je bila 71,88 Eur - 20% popusta je ratalo 57,50 Eur. Zamenju sm jo pa zsi dobrim kolegom, v eni uri in sicer: Odstrani? kolo in za??itno plastiko, da lahko z klju?em 14 odmakne? natezalec, da kasneje pas dol sname?.Odstraniti? posodo vode, tko da pridobi? malo placa, od?ravfa? alternator in ga malo nagne? tko, da lahko szi pnevmatsko alpej elektri?no (va?no da dela trrrrkkk) pi?tolo pride? blizu, od?rav?a? jermenico in to je to.Kasneje novo jermenico samo na roke privije? - ni potrebno stiskat, ker se ob zagonu sama stisne. Citiraj www.vetoband.net www.myspace.com/vetoband
rekula Napisano 16. september, 2010 Prijavi Napisano 16. september, 2010 Jaz sem nabavil tukaj http://www.afg.si/, cena je bila 71,88 Eur - 20% popusta je ratalo 57,50 Eur. Zamenju sm jo pa zsi dobrim kolegom, v eni uri in sicer: Odstrani? kolo in za??itno plastiko, da lahko z klju?em 14 odmakne? natezalec, da kasneje pas dol sname?.Odstraniti? posodo vode, tko da pridobi? malo placa, od?ravfa? alternator in ga malo nagne? tko, da lahko szi pnevmatsko alpej elektri?no (va?no da dela trrrrkkk) pi?tolo pride? blizu, od?rav?a? jermenico in to je to.Kasneje novo jermenico samo na roke privije? - ni potrebno stiskat, ker se ob zagonu sama stisne. ola, zanima me kako ste vedeli da je jermenica zani? , jaz imam na pasu jermenu malo bakrenega prahu- (rde? prah) in na ?ponarju tudi in predvidevam, da je z alternatorjem nekaj narobe. ali je imel kdo podoben problem.ko je avto mrzel pa tudi en le?aj?ek malo piska. lp, T Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.