mazdaman Napisano 9. april, 2023 Prijavi Napisano 9. april, 2023 Jaz jo ponavadi naredim v AMZS MB Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
godlike Napisano 9. april, 2023 Prijavi Napisano 9. april, 2023 pred 43 minutami je mazdaman napisal: Jaz jo ponavadi naredim v AMZS MB Sem jih zelo cenil, dokler nisem pelal xenonk na nastavitev in so jih krepko razštelali. Sem moral potem doma naštudirat in pred zid, pa prav naštelat. Mojster mi je levo xenonko tak spustil, da se je v asfaltu bleščala. Seveda je pa prvo zastal uradni servis, ki mi je novo luč zanič nastavil ob menjavi. 1 Citiraj
mazdaman Napisano 10. april, 2023 Prijavi Napisano 10. april, 2023 Meni so do sedaj ok naredili, vidi se da imajo denar in so dobro opremljeni, in lahko vse šraufe odtegnejo in ne odtrgajo. Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Z M A J Napisano 18. april, 2023 Prijavi Napisano 18. april, 2023 Vaše nad Medvodami: Avto Setnikar mi je dobro nastavil podvozje. 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Jest Napisano 18. april, 2023 Prijavi Napisano 18. april, 2023 pred 14 minutami je Z M A J napisal: Vaše nad Medvodami: Avto Setnikar mi je dobro nastavil podvozje. Pol si bil skor pri meni doma ... 1 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.