stepski volk Napisano 21. maj, 2010 Prijavi Napisano 21. maj, 2010 Je cena cca 650? za novo bencinsko ?rpalko preve?? Toliko mi jo bo zara?unal mazda Mo?nik na Britofu Verejtno plus delo... Je to potro?ni materjal? Prevo?enih imam malenkost preko 200.000 kilometrov... Citiraj
mazdaman Napisano 21. maj, 2010 Prijavi Napisano 21. maj, 2010 To je kot da bi te oropali. tu poglej je z tankom vred kar nekaj cenejeebay Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
YavarYe X6V6 Napisano 22. maj, 2010 Prijavi Napisano 22. maj, 2010 Je cena cca 650? za novo bencinsko ?rpalko preve?? Toliko mi jo bo zara?unal mazda Mo?nik na Britofu Verejtno plus delo... Je to potro?ni materjal? Prevo?enih imam malenkost preko 200.000 kilometrov... Si slu?ajno kdaj menjal bencinski filter ? Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
stepski volk Napisano 23. maj, 2010 Avtor Prijavi Napisano 23. maj, 2010 Si slu?ajno kdaj menjal bencinski filter ? To ?e mi je mi je na servisu,?e mi ni potem pa boh pomagaj In vpra?anje ?e je sploh bila bencinska pumpa,?e ni samo tako rekel in je bila malenkost ,zara?unal pa celega boga To je kot da bi te oropali. tu poglej je z tankom vred kar nekaj cenejeebay Ja saj me bo oropal mi je menda ?e sestavil skupaj in me kar strah vpra?at koliko bo ra?unal ?e delo :ne vem: No ja dobro da v drugo prej vpra?am na forum in raje ?astim kje kak?no ve?erjo komu ne pa da pustim denar na servisu Citiraj
Marko_mx-3 Napisano 23. maj, 2010 Prijavi Napisano 23. maj, 2010 Za vse kar naj bi zamenjal, naj ti da tudi "stare" dele! Vedno kadar jaz kaj delam, dam zraven zamenjane dele, pa ?eprav je to samo sve?ka ali pa filter. Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 24. maj, 2010 Prijavi Napisano 24. maj, 2010 Js imam doma eno bencinsko pumpo od xedosa, mejbi pa?e. Za filter sem pa vpra?al zato, ker ?e ga ne zamenja? ponavadi(beri vedno) "najebe" pumpa in sicer tako da crkne. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
stepski volk Napisano 25. maj, 2010 Avtor Prijavi Napisano 25. maj, 2010 Evo vse skupaj me je pri?lo 701? Imam pa eno leto garancije,samo kaj garancija men je ?al 700? Pa ?e nekaj slikc te drage pumpe... Citiraj
Symon Napisano 25. maj, 2010 Prijavi Napisano 25. maj, 2010 Ne me jebat!!! Oprosti ker nisem prej videl tele teme. Mo?nej?e aftermarket bencinske pumpe te pridejo 5x ceneje. Evo koliko te pride s tem, da je tale ?e mo?nej?a kot original. Pa ?e ebay. Za 701? jaz takemu mehaniku pregriznem vrat. Je pa seveda ?isto mo?no, da original pumpa ko?ta toliko. Jebali te originalni nadomestni deli, ?e ko?tajo tolikokrat dra?je za manj?i pretok. Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 26. maj, 2010 Prijavi Napisano 26. maj, 2010 Po to?i zvoniti je prepozno. Za filter me ?e VEDNO zanima ? Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
jures Napisano 26. maj, 2010 Prijavi Napisano 26. maj, 2010 jaz mam tud se od xedoske pumpo ce bo kdo hotu.... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
stepski volk Napisano 26. maj, 2010 Avtor Prijavi Napisano 26. maj, 2010 Po to?i zvoniti je prepozno. Za filter me ?e VEDNO zanima ? V servisni knjigi pi?e da je bil menjan,pi?e kaj se pa po servisih dogaja se pa ve ?e ne naredi? sam nisi prepri?an kaj ti kdo ?ari po avtu Citiraj
stepski volk Napisano 26. maj, 2010 Avtor Prijavi Napisano 26. maj, 2010 Ne me jebat!!! Oprosti ker nisem prej videl tele teme. Mo?nej?e aftermarket bencinske pumpe te pridejo 5x ceneje. Evo koliko te pride s tem, da je tale ?e mo?nej?a kot original. Pa ?e ebay. Za 701? jaz takemu mehaniku pregriznem vrat. Je pa seveda ?isto mo?no, da original pumpa ko?ta toliko. Jebali te originalni nadomestni deli, ?e ko?tajo tolikokrat dra?je za manj?i pretok. Ok Symon bom v drugo raje tebe vpra?al kakor pa po servisih skakal... Citiraj
Rocky Napisano 27. maj, 2010 Prijavi Napisano 27. maj, 2010 mene je menjava za polota 1.0 letnik 95 prsla cca 90 eur... Citiraj
DraGO Napisano 27. maj, 2010 Prijavi Napisano 27. maj, 2010 Za 700? jest mehanika nabijem nekam ... Mater jim ej ra?unajo kt bi mel zlatarno Citiraj DraGO je druga? ?ist normalen ?lovek.
jstdoma Napisano 27. maj, 2010 Prijavi Napisano 27. maj, 2010 Je cena cca 650? za novo bencinsko ?rpalko preve?? Toliko mi jo bo zara?unal mazda Mo?nik na Britofu Verejtno plus delo... Cena nove - verjetno originalne - je huda: cca 670? http://allmazda.net/parts/MX-5/ Citiraj
Symon Napisano 28. maj, 2010 Prijavi Napisano 28. maj, 2010 Cena nove - verjetno originalne - je huda: cca 670? Realno pa 70?, vse ostalo so mar?e. Citiraj
Grega_ Napisano 28. maj, 2010 Prijavi Napisano 28. maj, 2010 Realno pa 70?, vse ostalo so mar?e. Materiala pa za 20 Eur vse skupaj, da sestavijo.Jah nima? kaj, za drugi? se je dobro prej pozanimati kaj in kako in ?e se da ceneje. Citiraj
KAWAMAN Napisano 13. julij, 2010 Prijavi Napisano 13. julij, 2010 Realnost je pa nekje taka: http://www.daparto.de/Kraftstoffpumpe/Mazd...I-NB/2-1137-561 Citiraj VETER V LASEH FOREVER!!!
tauko Napisano 13. julij, 2010 Prijavi Napisano 13. julij, 2010 50? pumpa, ostalo pa deu Jah, laike lohk hit okol prnesejo... Citiraj
stepski volk Napisano 14. julij, 2010 Avtor Prijavi Napisano 14. julij, 2010 Na jok mi gre ko tole berem ...najraje bi jo snel in Mo?niku zabil v rit No ja vsaka ?ola nekaj stane... Citiraj
jures Napisano 15. julij, 2010 Prijavi Napisano 15. julij, 2010 Na jok mi gre ko tole berem ...najraje bi jo snel in Mo?niku zabil v rit No ja vsaka ?ola nekaj stane... ?e bi ti to takoj povedal se sploh ne bi trudili.... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
stepski volk Napisano 16. julij, 2010 Avtor Prijavi Napisano 16. julij, 2010 ?e bi ti to takoj povedal se sploh ne bi trudili.... Zdaj vem Citiraj
mazdaman Napisano 4. junij, 2017 Prijavi Napisano 4. junij, 2017 A je bolj pametno vzeti mo?nej?o pumpo, ?eprav ni predviden noben tuning na avtu. Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.