Aichi Napisano 28. maj, 2010 Prijavi Napisano 28. maj, 2010 Zanima me ena zadeva, se je kdo ?e lotil pri M6 (pre 2008) vgradnje normalnega DIN radia namesto tega original japonskega ?rota? ?e, kje se dobi nova blenda za sredinsko konzolo in kolk je s tem dela? Citiraj
KAALman Napisano 29. maj, 2010 Prijavi Napisano 29. maj, 2010 blende so se neko? dobile na e-bayu, zdaj ?e dolgo nisem zasledil za 02-08 modele... dela je kar nekaj... Citiraj LP KAALman
Alex Napisano 29. maj, 2010 Prijavi Napisano 29. maj, 2010 Zanima me ena zadeva, se je kdo ?e lotil pri M6 (pre 2008) vgradnje normalnega DIN radia namesto tega original japonskega ?rota? ?e, kje se dobi nova blenda za sredinsko konzolo in kolk je s tem dela? Sej ni tako slab original radio (za serijsko vgrajene seveda).Je znamke JVC in je po testih med najkvalitetnej?imi. Se pa da dobit kit (pri nakupu strogo preveri,?e je kompaktibilen tudi za EUR tr?i??e). http://www.shopping.com/-Metra+Stereo+Inst...Kit+for+Mazda+6 Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 30. maj, 2010 Prijavi Napisano 30. maj, 2010 Zanima me ena zadeva, se je kdo ?e lotil pri M6 (pre 2008) vgradnje normalnega DIN radia namesto tega original japonskega ?rota? ?e, kje se dobi nova blenda za sredinsko konzolo in kolk je s tem dela? Ti govori? o "navadnem" sistemu al Bose sistemu ? Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Aichi Napisano 30. maj, 2010 Avtor Prijavi Napisano 30. maj, 2010 ?e pogeldam, mislim da kar o socialni vstopni verziji, uno z radiem, ki ima en CD, tam se pa vse neha. Razmi?ljam vsaj o Mp3 in kakem USB vhodu, ?e pa spravim not ?e kaj bolj?ega z navigacijo + bluzobom, pa itak zmagam. Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 30. maj, 2010 Prijavi Napisano 30. maj, 2010 ?e pogeldam, mislim da kar o socialni vstopni verziji, uno z radiem, ki ima en CD, tam se pa vse neha. Razmi?ljam vsaj o Mp3 in kakem USB vhodu, ?e pa spravim not ?e kaj bolj?ega z navigacijo + bluzobom, pa itak zmagam. ?e bi rad samo Mp3-je uporabi X-car link dela bp, kavliteta zvoka je seveda odvisan od kompresije(jaz uporabljem oa 192 kbps naprej) in vse lahko ?alta? na volanu. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Panter23 Napisano 31. maj, 2010 Prijavi Napisano 31. maj, 2010 Tud jest i??em variante za aftermarket AR.Je ?e kdo kaj na?el pametnega?Tiste maske na eBayu so res po 180 $ ... Huh, kolega je na?el pri enem na?em: http://www.stal.si/docs/2010/cenik_REGENT_...oradie_2010.pdf Sej niso resni s ceno .. 432? Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.