Deeyan Napisano 31. maj, 2010 Prijavi Napisano 31. maj, 2010 Zanima me, ?e pa?e motor in menjalnik iz MX-3 (1.8 V6) v 323F GT? Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Ploki Napisano 31. maj, 2010 Prijavi Napisano 31. maj, 2010 mislim da ja, ampak preveri. naceloma naj bi menjalnik vseh iz K serije (K8 1.8, KF 2.0, KL 2.5) pasal med seboj, in naceloma so si zelo podobni, drugacen je edino na Ford Probe ki mislim da sploh ni mazdin in ima malo daljso 5 prestavo (final drive 3.8 prot 4.1 od mazde). za MX6 sem nekje prebral da ima daljso 5 nekje pa da ima navadno. jaz imam na 2.5 menjalnik od 2.0... menjalnik pa nese mislim da do 300HP Citiraj
Symon Napisano 31. maj, 2010 Prijavi Napisano 31. maj, 2010 Glede na to, da gre prakti?no za isti motor ne vidim problema zakaj ne bi pasalo. Vem za kontra swap 2,0 V6 v MX-3 1,8 torej za 2 deci ve?ji motor. Potem gre gotovo tudi kontra. ?eprav ne vem zakaj bi ven jemal 2.0 in dajal notri 1.8 ?e lahko da? 2.5. Citiraj
Mitja MX6&T Napisano 31. maj, 2010 Prijavi Napisano 31. maj, 2010 pa?e vse povprek samo je treba na nosilec pri motorju pazit da je enak, ?e ne ga mora? premontirat iz obstoje?ega motorja na tega, ki ga misli? vstavit. Citiraj
Deeyan Napisano 31. maj, 2010 Avtor Prijavi Napisano 31. maj, 2010 pa?e vse povprek samo je treba na nosilec pri motorju pazit da je enak, ?e ne ga mora? premontirat iz obstoje?ega motorja na tega, ki ga misli? vstavit. to sploh ni noben problem, take stvari smo ?e delal na fatherjjevem Daihatsuju (?e davnega let 2000, ko sm bil ?e otrok ), smo menjal diesel motor za 1.3 GT. Symon itaq, da je pol bolj? 2.5 sam zanimal me je, ?e so to isti motorji oz. vsaj podobni hvala za odgovore Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Deeyan Napisano 31. maj, 2010 Avtor Prijavi Napisano 31. maj, 2010 ?e eno upra?anje, ma mogo?e kdo kako elektroniko (ra?unalnik...) od Mazde MX-3 V6 za prodat? Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Ploki Napisano 31. maj, 2010 Prijavi Napisano 31. maj, 2010 vsak motor ima svojo kolikor jaz vem Citiraj
STAJERC Napisano 31. maj, 2010 Prijavi Napisano 31. maj, 2010 ?e eno upra?anje, ma mogo?e kdo kako elektroniko (ra?unalnik...) od Mazde MX-3 V6 za prodat? Mislim, da je ?e doma eden. ?e te resno zanima napi?i pa preverim. Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 1. junij, 2010 Prijavi Napisano 1. junij, 2010 ?e eno upra?anje, ma mogo?e kdo kako elektroniko (ra?unalnik...) od Mazde MX-3 V6 za prodat? Js mam enga od 2.0 V6 vi?ka. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Deeyan Napisano 2. junij, 2010 Avtor Prijavi Napisano 2. junij, 2010 Js mam enga od 2.0 V6 vi?ka. sm ti poslal PM Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Sishi Napisano 4. junij, 2010 Prijavi Napisano 4. junij, 2010 ?e eno upra?anje, ma mogo?e kdo kako elektroniko (ra?unalnik...) od Mazde MX-3 V6 za prodat? Jaz imam enega od MX-3 1.8 V6. Citiraj Sex, V6 and Rock 'N' Roll
Z M A J Napisano 4. junij, 2010 Prijavi Napisano 4. junij, 2010 Kok ste vsi zalo?eni s to robo? Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Deeyan Napisano 4. junij, 2010 Avtor Prijavi Napisano 4. junij, 2010 sej pro, sej prov, js rabim robo Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Deeyan Napisano 10. junij, 2010 Avtor Prijavi Napisano 10. junij, 2010 rabu bi ?e sprednje roke in zaganja?, pa?e tut to kri?em 1.8, 2.0 in 2.5? Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Marko_mx-3 Napisano 10. junij, 2010 Prijavi Napisano 10. junij, 2010 Roke so vezane na karoserijo, zdej kam bo? ti to dajal? ?e rabi? za MX-3 in bo? hiter, lahko moje pobere?. Samo nekaj mi bo? moral na avtu ?e naredit ?tartar pa tud more pasat na vse, zdej sam ?e ima kak kaj mo?nej?ega. Citiraj
Deeyan Napisano 11. junij, 2010 Avtor Prijavi Napisano 11. junij, 2010 eh roke, sploh nvem zakaj sm napisu roke XD mislu sm na osi, ki pridejo iz ma?ine ven pa pozabu sm ?e dopisat za nosilc za ma?ino in kiler Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
YavarYe X6V6 Napisano 11. junij, 2010 Prijavi Napisano 11. junij, 2010 Misli? menjalnika ? Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Deeyan Napisano 11. junij, 2010 Avtor Prijavi Napisano 11. junij, 2010 tako je Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Deeyan Napisano 12. junij, 2010 Avtor Prijavi Napisano 12. junij, 2010 a polosovine so ble pri vseh modelih enake (323F, Xedos, MX-6, MX-3)? Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Turbo Lumpi Napisano 12. junij, 2010 Prijavi Napisano 12. junij, 2010 Pa kaj ti to zdaj zaeno po?ast ustvarja?? Citiraj
Deeyan Napisano 12. junij, 2010 Avtor Prijavi Napisano 12. junij, 2010 ko bo gotovo, ?e bo uspel bote zvedl Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Deeyan Napisano 12. junij, 2010 Avtor Prijavi Napisano 12. junij, 2010 mater sm sitn, vsake tolk cajta se neki spomnem So tut nosilci za ma?ino pri vseh (Mazdinih) modelih z V6 motorji enaki? Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Symon Napisano 13. junij, 2010 Prijavi Napisano 13. junij, 2010 mater sm sitn, vsake tolk cajta se neki spomnem La?je bi bilo, ?e bi povedal kaj dela? pa bi ti kdo direkt pomagal. Ne pa, da se neki matra? za brezveze, ?e ti lahko kdo pomaga, zato so forumi. Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.