Stroker Napisano 9. marec, 2011 Prijavi Napisano 9. marec, 2011 sem ze do zdaj 3 krat obstal s sestko je treba tankat takoj ko pade kazalc, malo pod crto...sam noter nikol mi ni slo vec kot 58l, laznivci pravijo da gre not 64l Eh, dizela?i.. Meni se lu?ka pri?ge, ko je kazalec mm nad zadnjo ?rtico in BC mi ka?e ?e kak?nih 50 km. Potem vozim ?e nadaljnih 100 ali ve? km in grem na pumpo in tankam vedno nad 62l, kdaj tudi 65.Obstal pa nisem ?e niti enkrat brez bencina. Citiraj LIFE, IN ORDER OF IMPORTANCE: FOOD, SHELTER, AND A PAIR OF VERY LOUD SPEAKERS.
YavarYe X6V6 Napisano 9. marec, 2011 Prijavi Napisano 9. marec, 2011 Eh, dizela?i.. Meni se lu?ka pri?ge, ko je kazalec mm nad zadnjo ?rtico in BC mi ka?e ?e kak?nih 50 km. Potem vozim ?e nadaljnih 100 ali ve? km in grem na pumpo in tankam vedno nad 62l, kdaj tudi 65.Obstal pa nisem ?e niti enkrat brez bencina. Js nisem ?e tankal preko 59 litrov, zgleda da je kanta malo manj?a ker pod njo gre ?e kardan za zadnji pogon. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
dejanot Napisano 9. marec, 2011 Prijavi Napisano 9. marec, 2011 Cao Mazdasi in drugi, glih prav da se je odprla ta tema, namrec sem tudi sam v dilemi, komu vrjeti, racunalniku ali stevcu. Evo dam primer, stevec za porabo mi kaze na zdnji crtici torej minimum sveti rezerva(logico ), medtem ko mi na racunalniku pise cca 150KM (lohka napopam slike),.... A ve gdo odgovor LP Citiraj !!! Adrenalin is our food, speed is our drug, DOWNHILL is our life,... =) !!!
jures Napisano 9. marec, 2011 Prijavi Napisano 9. marec, 2011 Cao Mazdasi in drugi, glih prav da se je odprla ta tema, namrec sem tudi sam v dilemi, komu vrjeti, racunalniku ali stevcu. Evo dam primer, stevec za porabo mi kaze na zdnji crtici torej minimum sveti rezerva(logico ), medtem ko mi na racunalniku pise cca 150KM (lohka napopam slike),.... A ve gdo odgovor LP odgovor = pumpa Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
dejanot Napisano 9. marec, 2011 Prijavi Napisano 9. marec, 2011 odgovor = pumpa no recima da je pumpa, vrjetno potem sledi menjava, na kaj naj se pa uzerim, do zdej sem se vedno na racunalnik kljub temu da je sel "cager" krpko cez crto a racunalnik je kazal 70KM. no bom napopal zdajsno situacijo.sam slikat morem. Citiraj !!! Adrenalin is our food, speed is our drug, DOWNHILL is our life,... =) !!!
jures Napisano 9. marec, 2011 Prijavi Napisano 9. marec, 2011 no recima da je pumpa, vrjetno potem sledi menjava, na kaj naj se pa uzerim, do zdej sem se vedno na racunalnik kljub temu da je sel "cager" krpko cez crto a racunalnik je kazal 70KM. no bom napopal zdajsno situacijo.sam slikat morem. Alo mislu sem da moras na pumpo tankat Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Boss Napisano 9. marec, 2011 Prijavi Napisano 9. marec, 2011 sem ze do zdaj 3 krat obstal s sestko je treba tankat takoj ko pade kazalc, malo pod crto...sam noter nikol mi ni slo vec kot 58l, laznivci pravijo da gre not 64l O ja gre sam cajt mora? met (cca 10minut)in po?asi dofilavat (ampak res po?asi). Tko napolne? tud un oddu?ek in gre notri tud preko 62 litrov. Sprobal sam enkrat, da sem videl a gre in o?itno gre ampak, da bi pa to delal vedno pa ni ?ans pa ?e problem je lahko pol pri temperaturnih razlikah, ?e nato avto po tankanju parkira? na soncu oziroma vro?em. Citiraj
dejanot Napisano 9. marec, 2011 Prijavi Napisano 9. marec, 2011 Alo mislu sem da moras na pumpo tankat hehe sem mislil da je ze res kej s pumpo, no sam vseeno ne more biti take razlike, nek more bit narobe, no sem mislenja da se racunalniku nek "zmesa" sam to ni to hehe aja no se dve slikci Citiraj !!! Adrenalin is our food, speed is our drug, DOWNHILL is our life,... =) !!!
James Napisano 9. marec, 2011 Prijavi Napisano 9. marec, 2011 Pa je ?e kdo zasledil kje uradno razlago od Mazde zakaj ra?unalnik tako "nap*zduje"? Verjetno nimamo samo mi s tem te?av. Se da to kako zhrihtati, ne mislim s tistim, ko nastavi? pol pa ne shrani nastavitev... Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 9. marec, 2011 Prijavi Napisano 9. marec, 2011 Lej BC te bo nafukal, ?e se mu pusti? tako kot Garmin in ostali, ?e pa uporabi? kan?ek mo?ganov pa mu ziher ne rata, Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
krco22 Napisano 9. marec, 2011 Prijavi Napisano 9. marec, 2011 Pa je ?e kdo zasledil kje uradno razlago od Mazde zakaj ra?unalnik tako "nap*zduje"? Verjetno nimamo samo mi s tem te?av. Se da to kako zhrihtati, ne mislim s tistim, ko nastavi? pol pa ne shrani nastavitev... Jaz sm nastavu s tistim na +15 pa je mal bols pa shranjen je tut ustal ze cirka 1 let to pa vem ker sem januarja menu aku pa sem pol pogledu pa je blo se kr na +15! :ne vem: Citiraj
dejanot Napisano 9. marec, 2011 Prijavi Napisano 9. marec, 2011 mah potemtakem je se zmer bolje vrjet analognim stvarem-stevcam, kot pa kaksnim digitalnim oz. nekim hajgteh racunalnikom ki te po domace povedano skus nategnejo, sm mislu da mam sam jaz probleme s takimi stvarmi pa vidim da nisem edini, jah ga bo treba ignorirat lp Citiraj !!! Adrenalin is our food, speed is our drug, DOWNHILL is our life,... =) !!!
LabiGT Napisano 9. marec, 2011 Prijavi Napisano 9. marec, 2011 jaz sploh nimam Bc-ja pa ga niti ne pogresam Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Boss Napisano 9. marec, 2011 Prijavi Napisano 9. marec, 2011 mah potemtakem je se zmer bolje vrjet analognim stvarem-stevcam, kot pa kaksnim digitalnim oz. nekim hajgteh racunalnikom ki te po domace povedano skus nategnejo, sm mislu da mam sam jaz probleme s takimi stvarmi pa vidim da nisem edini, jah ga bo treba ignorirat lp Glej ne vse v isti ko? metat - pri novi ?estki je to popravljeno, kar pomeni, da so se iz napak nekaj nau?ili in zdaj zadeva funkcionira to?no tako kot je predvideno. Citiraj
dejanot Napisano 9. marec, 2011 Prijavi Napisano 9. marec, 2011 Glej ne vse v isti ko? metat - pri novi ?estki je to popravljeno, kar pomeni, da so se iz napak nekaj nau?ili in zdaj zadeva funkcionira to?no tako kot je predvideno. no lpeo da vem hehe bo pol treba novo sestko nabavt Citiraj !!! Adrenalin is our food, speed is our drug, DOWNHILL is our life,... =) !!!
jstdoma Napisano 13. marec, 2011 Prijavi Napisano 13. marec, 2011 Lu?ka se pr men pri?ge ko je kazalc ?ist na koncu. Po BC pa ?e za velik km. Grem pa ponavad tankat najkasnej ko lu?ka gori ene 50km. Nisem pa tankal ?e ve? kot 57l ?eprou naj bi ?lo no 68l. Citiraj
Alex Napisano 13. marec, 2011 Prijavi Napisano 13. marec, 2011 Zanimivo pri moji 6-ki je,da ko se enkrat lu?ka za rezervo pri?ge,se ne ugasne ve?.Ni kot pri drugem avtu,da se mi v?iga in uga?a glede na hribe in doline. Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.