Turbo Lumpi Napisano 22. julij, 2010 Avtor Prijavi Napisano 22. julij, 2010 Brez napisa naj bo! Hmm, a nebi bil malo dolgo?asen/monoton zadnji del, popolnoma ?rn. Kaj pa rde? malo ve?ji mazda logo? Tudi o tem sem ?e premi?ljeval. Citiraj
Z M A J Napisano 22. julij, 2010 Prijavi Napisano 22. julij, 2010 Hm, dobra ideja, se mi pa Lantis sli? dost bolj poeti?no kokr Mazda, va?ka brazda! Bi pa jz dal ?e ledice noter (ki bi mel zanje ekstra stikalo v avtu), da pol kermu poka?e? kaj fura?! Mazda znakec pa tut neb slabo zgledu v tej blendi, skratka dobr ti gre! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Deeyan Napisano 22. julij, 2010 Prijavi Napisano 22. julij, 2010 To bi blo ql, sam pol bi js dal ?e takale lu?i not, bi dost bolj? zgledal al pa jih zatemnil, kot so na tisti slikci, ki i jo ti prilimu. Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Ploki Napisano 22. julij, 2010 Prijavi Napisano 22. julij, 2010 tale maisey je edina 323f na katero pasejo lexuske ker je tok fajn porihtu se meglenke in reverse. je pa res da se mi avto ne dopade vec tk, ta vlka rdeca spura zadaj je neki posebnega na tem avtu, das stran pa zgleda kot pezo 407 Citiraj
Deeyan Napisano 23. julij, 2010 Prijavi Napisano 23. julij, 2010 tale maisey je edina 323f na katero pasejo lexuskese strinjam, ampak tut ne k vsaki barvi Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Turbo Lumpi Napisano 23. julij, 2010 Avtor Prijavi Napisano 23. julij, 2010 Z lu?mi bom moral nekaj narediti, ker druga?e ne bodo nikamor pasale... druga?e pa ideja z ledicami je tudi kar zanimiva (lahko bi jih vezal na ?top lampo).. oujea: eo pa ?e reverse pa meglenke pa bi bilo use v stilu! Citiraj
Ploki Napisano 24. julij, 2010 Prijavi Napisano 24. julij, 2010 boljs ko krom lexuske so sam obvezno spricnjen zadni del, ce je rdeco pa teli taillighti zgleda obupno Citiraj
Turbo Lumpi Napisano 19. november, 2010 Avtor Prijavi Napisano 19. november, 2010 No po dalj?em ?asu sem se kon?no spet lotil prednjega odbija?a: odbija? za predelava (ORIGINAL oblika): Stranski ostanki od prej?njega podal?ka: Nov podalj?ek po sredini: Z purpenom sem malo pretiraval.. Nova sredinska re?a: Kon?na oblika v ?prickitu: Stranska re?a za CAI: Citiraj
Deeyan Napisano 19. november, 2010 Prijavi Napisano 19. november, 2010 stari full je hud jemlje? tut stranke Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
jstdoma Napisano 19. november, 2010 Prijavi Napisano 19. november, 2010 Z purpenom sem malo pretiraval.. ja mal si pa res pretiraval! Citiraj
uklopko Napisano 19. november, 2010 Prijavi Napisano 19. november, 2010 hmmmm to pa morm re?i da je zelo lep napredek in lep?i od prej?nega,upam samo da nisi pretiraval in nisi odbija?a s5 podal?al prenizko(saj me raume? kaj mislim) pa morda bi se moral znebit ?e ?migavcev en probal s ka?no drugo finto. Druga?e pa Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Symon Napisano 20. november, 2010 Prijavi Napisano 20. november, 2010 Tale odbija? mi je pa res v?e? in upam, da bo tudi na avtu po?trihan izgledal tako super. Citiraj
Z M A J Napisano 20. november, 2010 Prijavi Napisano 20. november, 2010 ?estitke za predelavo! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
mazdaman Napisano 21. november, 2010 Prijavi Napisano 21. november, 2010 dobro delo Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
jures Napisano 21. november, 2010 Prijavi Napisano 21. november, 2010 Lep! opomba- amisli? da CAI tam ne bo pobiral ve? kot zrak (voda, blato itd) Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
uklopko Napisano 21. november, 2010 Prijavi Napisano 21. november, 2010 Lep! opomba- amisli? da CAI tam ne bo pobiral ve? kot zrak (voda, blato itd) Tudi sam sem te hotel opozorit na to!Meni je na stari f-ki potegnilo je?a not Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Turbo Lumpi Napisano 21. november, 2010 Avtor Prijavi Napisano 21. november, 2010 stari full je hud jemlje? tut stranke Lahko bi se kaj zmenila, ?e nebo prehuda ideja hmmmm to pa morm re?i da je zelo lep napredek in lep?i od prej?nega,upam samo da nisi pretiraval in nisi odbija?a s5 podal?al prenizko(saj me raume? kaj mislim) pa morda bi se moral znebit ?e ?migavcev en probal s ka?no drugo finto. Druga?e pa Ne ne, je kraj?i od prej?njega tako da brez skrbi Lep! opomba- amisli? da CAI tam ne bo pobiral ve? kot zrak (voda, blato itd) Tudi sam sem te hotel opozorit na to!Meni je na stari f-ki potegnilo je?a not Sovra?niki alu mre?ic ste verjetno opazl satovje na sredinjski luknji, identi?ni vzorec bo tudi ob strani, preventivno bo nekoliko vi?je ?e mre?ca (za listje, kamen?ke, je?e .. ) Druga?e pa hvala usem za pohvale Citiraj
Deeyan Napisano 21. november, 2010 Prijavi Napisano 21. november, 2010 Lahko bi se kaj zmenila, ?e nebo prehuda ideja Trenutno si ?e zami?ljam ideje, ko gledam styling slike po netu je vse tak zri?ano da BV. Itaq ?e ?e bo kej ne mislim hodit v ekstreme. Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
jures Napisano 22. november, 2010 Prijavi Napisano 22. november, 2010 Lahko bi se kaj zmenila, ?e nebo prehuda ideja Ne ne, je kraj?i od prej?njega tako da brez skrbi Sovra?niki alu mre?ic ste verjetno opazl satovje na sredinjski luknji, identi?ni vzorec bo tudi ob strani, preventivno bo nekoliko vi?je ?e mre?ca (za listje, kamen?ke, je?e .. ) Druga?e pa hvala usem za pohvale Ne bi ti rad drmal zadevo a mre?e ki ustavijo listje in podobno zadrzujejo tudi zrak....voda gre pa povsod Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Symon Napisano 22. november, 2010 Prijavi Napisano 22. november, 2010 Mimogrede, utrnila se mi je neka misel. Ve?ina Mazda?ev je ponosna, da je 323F BA narisal dizajner Porscheja. In kljub temu, bi nekateri ta dizajn ?e pimpali? Citiraj
Boss Napisano 22. november, 2010 Prijavi Napisano 22. november, 2010 Tudi sam sem te hotel opozorit na to!Meni je na stari f-ki potegnilo je?a not A ti to resno al ti je spet dolg?as ?e se dobro spomnim sem takrat mo?no podvomil v ustreznost tvojega CAI projekta, predvsem tistega rora, ki je dobesedno skoraj ril po cesti. ?eprav tale z je?em je tolk nora, da vseeno mislim, da si nas spet malo nabicikliral. Citiraj
Z M A J Napisano 22. november, 2010 Prijavi Napisano 22. november, 2010 Mimogrede, utrnila se mi je neka misel. Ve?ina Mazda?ev je ponosna, da je 323F BA narisal dizajner Porscheja. In kljub temu, bi nekateri ta dizajn ?e pimpali? Simon, sicer dizajnerji Por?eja niso lih nevem kaki inovatorji, ?e samo pogleda? model 911, ki je prakti?no isti ?e 30 let! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
jures Napisano 22. november, 2010 Prijavi Napisano 22. november, 2010 Simon, sicer dizajnerji Por?eja niso lih nevem kaki inovatorji, ?e samo pogleda? model 911, ki je prakti?no isti ?e 30 let! to je namerno Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.