Z M A J Napisano 22. november, 2010 Prijavi Napisano 22. november, 2010 Se vid da je pod vplivom VW konzervativcev! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
uklopko Napisano 22. november, 2010 Prijavi Napisano 22. november, 2010 A ti to resno al ti je spet dolg?as ?e se dobro spomnim sem takrat mo?no podvomil v ustreznost tvojega CAI projekta, predvsem tistega rora, ki je dobesedno skoraj ril po cesti. ?eprav tale z je?em je tolk nora, da vseeno mislim, da si nas spet malo nabicikliral. ah kjeeee js pa nisem tak!!! Tisti rov je bil pa res kot ka?en prehod za pogane ampak nikoli nisem imel problemov razen sre?anje z je?om ki ga je s hru?ko vred not potegnilo Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Deeyan Napisano 22. november, 2010 Prijavi Napisano 22. november, 2010 ah kjeeee js pa nisem tak!!! Tisti rov je bil pa res kot ka?en prehod za pogane ampak nikoli nisem imel problemov razen sre?anje z je?om ki ga je s hru?ko vred not potegnilo Uklopko nismo ?e 1. aprila Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
jures Napisano 22. november, 2010 Prijavi Napisano 22. november, 2010 Uklopko nismo ?e 1. aprila Samo potem ne rabi? ve? zra?nega filtra sploh......je? dela ko K&N Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Deeyan Napisano 22. november, 2010 Prijavi Napisano 22. november, 2010 Samo potem ne rabi? ve? zra?nega filtra sploh......je? dela ko K&N ?e pa najde? hr?ka s kolutom pa u bistvu ne rabi? met turbine Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
uklopko Napisano 22. november, 2010 Prijavi Napisano 22. november, 2010 jah edina te?ava so bile bodice ,ki so se v?asih zataknile v ?obah Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Z M A J Napisano 22. november, 2010 Prijavi Napisano 22. november, 2010 Ubogi Bodi?ar, ?e vedno pa verjamem, da ti tole ne gre verjet! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
mazdaman Napisano 2. december, 2010 Prijavi Napisano 2. december, 2010 posebna ponudba v ?asu adventa vsak dan nakaj novegaD&W Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Turbo Lumpi Napisano 16. maj, 2011 Avtor Prijavi Napisano 16. maj, 2011 Evo tale odbija? zdaj ?e nekaj ?asa furam In ?e obljubljen ?vasan bad look Kon?ni izdelki so pa vidni v moji predstavitvi Citiraj
Turbo Lumpi Napisano 11. december, 2011 Avtor Prijavi Napisano 11. december, 2011 Evo da mal obudim temo. Spet sem mal spremenil dizajn zadnjega odbija?a: Citiraj
rendy Napisano 11. december, 2011 Prijavi Napisano 11. december, 2011 Evo da mal obudim temo. Spet sem mal spremenil dizajn zadnjega odbija?a: zelo u?itno Citiraj
Z M A J Napisano 12. december, 2011 Prijavi Napisano 12. december, 2011 Zgleda obetavno, me zanima kako bo za videt, ko bo ?trihnjen! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Turbo Lumpi Napisano 16. maj, 2012 Avtor Prijavi Napisano 16. maj, 2012 No ker ?akam sklopko in imam prve? ?asa sem se zadnje ?ase celo nekaj ukvarjal s skoraj pozabljenim body kitom za mojo rde?ko... evo s stekl. vlakni sem kon?al, takle je kon?na oblika... bom pa najverjetneje prodal komplet bodykit (odbija?a, pragovi ter avspuhi) Citiraj
Z M A J Napisano 16. maj, 2012 Prijavi Napisano 16. maj, 2012 Me zanima ?e bo lepo izgledal ko bo ?trihnen, zdele je te?ko ocenit, dr?im pesti! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Turbo Lumpi Napisano 16. maj, 2012 Avtor Prijavi Napisano 16. maj, 2012 Ja na sliki zgleda dobr... realnost je pa itak druga?na... ?e kake pol tone kita pa bo... pa malo me leva linija okoli rora matra... ali pa desna kakorkoli uzame? eno stran bom moral poravnat. Aja pa desn avspuh je par cm ni?je zarat nosilca... tko da odbija? ni kriv. Citiraj
Z M A J Napisano 16. maj, 2012 Prijavi Napisano 16. maj, 2012 Kok pa takle stroj pol kej leti po tak?nemle friziranju? Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Turbo Lumpi Napisano 16. maj, 2012 Avtor Prijavi Napisano 16. maj, 2012 uff tole da pa mal ve? konjev od tvojih letvic... rori ziher ene 100+ odbija? pa najmn 40... mal ontopic tole je pa packarija od zadnji? ko sta z ga?perjem bila pri meni.. no zdaj je ?e v kitu in skor fertik. Citiraj
Z M A J Napisano 21. maj, 2012 Prijavi Napisano 21. maj, 2012 @Lumpi, ti si ratal taprav PEK! A bi ti upal spe?i tiste letvice za Mazdo6 (garant so ?e komu v?e?), pa bi jih lahko mno?i?no sproduciral kar v tvoji gara?i Pred leti se spomnim ko je Klopko ustvaril (speku) bad look za svojo takratno Zelenko! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Turbo Lumpi Napisano 21. maj, 2012 Avtor Prijavi Napisano 21. maj, 2012 @Lumpi, ti si ratal taprav PEK! A bi ti upal spe?i tiste letvice za Mazdo6 (garant so ?e komu v?e?), pa bi jih lahko mno?i?no sproduciral kar v tvoji gara?i Pred leti se spomnim ko je Klopko ustvaril (speku) bad look za svojo takratno Zelenko! Ni problema, ?e koga zanima kamot, pa ?e fotr ma M6 tko da imam prakti?no kalup doma Citiraj
Z M A J Napisano 22. maj, 2012 Prijavi Napisano 22. maj, 2012 Kaj pa ?e kar poskusno naredi? ene 2 komada (enkat ko bo? imel vi?ka ?asa), mislim da bi se ?e na?el kdo, ki bi letvico gor ukajlov! Takole se je na? Klopko lotil zadeve; http://www.mazda-si.net/index.php?showtopic=3327&st=0 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.