Z M A J Napisano 7. junij, 2010 Prijavi Napisano 7. junij, 2010 Zdravo! Me zanima ?e ma kdo kak?no re?itev za to neprijetnost. Namre? u?eri sm se vozu iz Velenja, proti Kamniku, se prav cev cajt bulil v sonce, katero se svetovno odbija ravno od armaturke v vetrobransko steklo! Zdej kako bi tak?no te?avo vsaj omilil? Jz sm ?e ?tudiru, da bi kr kak?no cunjo tm ?ez vrgu, k slab? ne more bit kokr je ?e blo! A obstaja kak?na efektivnej?a re?itev? LP! B. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
lesko Napisano 7. junij, 2010 Prijavi Napisano 7. junij, 2010 voz se pono? Citiraj bit podgurc je luksuz! ni ga vitamina ?ez liter vina!
janik Napisano 7. junij, 2010 Prijavi Napisano 7. junij, 2010 Ne glancaj armature s svetle?imi ?istilnimi sredstvi. Meni so to enkrat naredili v avtopralnici in sem nato zahteval, da naj mi ves tisti svetle?i glanc odstranijo. Citiraj I had a terrible education. I attended a school for emotionally disturbed teachers. (Woody Allen)
Z M A J Napisano 7. junij, 2010 Avtor Prijavi Napisano 7. junij, 2010 Upam da niso uporabil tagrobga ?mirgla? Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Grega_ Napisano 7. junij, 2010 Prijavi Napisano 7. junij, 2010 Son?na o?ala so edina re?itev, jest je z ni?emer ne glancam in se vseen sonce odbija kot pri norcih Citiraj
uklopko Napisano 7. junij, 2010 Prijavi Napisano 7. junij, 2010 evo ti pameten nasvet! Pretapiciraj armaturko v ka?no microfibro (kot imajo to opelice) al pa kako ov?ko gor kot to imajo v tuniziji taxisti Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Z M A J Napisano 7. junij, 2010 Avtor Prijavi Napisano 7. junij, 2010 V rikverc pelji Ampak u tem primeru ?e zmer ne smem gledat kam peljem, ker pol bi bil na istem! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
lesko Napisano 7. junij, 2010 Prijavi Napisano 7. junij, 2010 evo ti pameten nasvet! Pretapiciraj armaturko v ka?no microfibro (kot imajo to opelice) al pa kako ov?ko gor kot to imajo v tuniziji taxisti nekej tazga, pa ?e pozim bo prijetneje Citiraj bit podgurc je luksuz! ni ga vitamina ?ez liter vina!
Boss Napisano 7. junij, 2010 Prijavi Napisano 7. junij, 2010 Ampak u tem primeru ?e zmer ne smem gledat kam peljem, ker pol bi bil na istem! a tud, ?e samo v lev pa desn ?pegu gleda? :ne vem: Citiraj
Z M A J Napisano 7. junij, 2010 Avtor Prijavi Napisano 7. junij, 2010 Nism ?e probu! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Jero Napisano 8. junij, 2010 Prijavi Napisano 8. junij, 2010 Dej flockat armaturo, tko k je v rally avtih, pri nas to dela jemc se mi zdi. Citiraj
schurda Napisano 8. junij, 2010 Prijavi Napisano 8. junij, 2010 Polarizacijska son?na o?ala ti bodo tu veliko pomagala. Verjetno je bilo sonce ravno pod takim kotom, da bi se skoraj vsa svetloba porezala. brewstrov kot Citiraj Turbinca ma?inca, gremo na vinca!
uklopko Napisano 8. junij, 2010 Prijavi Napisano 8. junij, 2010 Dej flockat armaturo, tko k je v rally avtih, pri nas to dela jemc se mi zdi. To?no to sem mislil Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.