mazda-mx3 Napisano 18. februar, 2004 Prijavi Napisano 18. februar, 2004 Ta ima pa res smisel za oblikovanje in sploh pa kaj pase skupaj in kaj ne! Kaj vam je vsec? Citiraj Luka se ni zmotil. Lahke padajo hitreje
NightMARE Napisano 18. februar, 2004 Prijavi Napisano 18. februar, 2004 Ke dober....gremo se furat po Bor?ti!!! Citiraj Powered by Honda
mazda-mx3 Napisano 18. februar, 2004 Avtor Prijavi Napisano 18. februar, 2004 Ke dober....gremo se furat po Bor?ti!!! LOOOOOL Za bwuor?t rabi? goseni?arja Citiraj Luka se ni zmotil. Lahke padajo hitreje
David Napisano 22. maj, 2005 Prijavi Napisano 22. maj, 2005 Ma meni je u?e?.....) Citiraj Feel free....
komar Napisano 22. maj, 2005 Prijavi Napisano 22. maj, 2005 Vseeno je res ?koda tak?nega avtka za tak?no spako ?!? :ne vem: Citiraj Papa, Tomi
David Napisano 22. maj, 2005 Prijavi Napisano 22. maj, 2005 Tomi ?e je dnar....pol ni panike se igrat s tem.,...jest bi bil takoj za.... Zdej se bom lotu predelave wranglerja....ko bo kon?ano poro?am....in upam da bo lih nekako tako zgledalo....)) Citiraj Feel free....
komar Napisano 22. maj, 2005 Prijavi Napisano 22. maj, 2005 Denar je sveta vladar? Pa ?eprav pravijo, da denar ni vse! Saj se strinjam, ampak brez njega pa ne gre skoraj ni?! Mislim, da je Wrangler primeren za tak?no predelavo, MX5 pa sigurno ne - moje mnenje, saj ni nujno, da se strinjate! Papa, Tomi Citiraj Papa, Tomi
David Napisano 22. maj, 2005 Prijavi Napisano 22. maj, 2005 Itak da se strinjam....sam ok....neki novega pa useeno je!! To pa tudi neki velja..... LP daVid Citiraj Feel free....
komar Napisano 22. maj, 2005 Prijavi Napisano 22. maj, 2005 Res, na?i ?elji po napredku se imamo zahvalit, da nismo ve? v jamah in se ne vozimo po kvadratnih kolesih! Papa, Tomi Citiraj Papa, Tomi
DonFilipo Napisano 23. maj, 2005 Prijavi Napisano 23. maj, 2005 Stari to pa je usekano! Ta ma doma Tribute na podvozju Miate Citiraj voli vas Don _______________________________ Viva Revolucion - Viva Mazda, Manuel !
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.