PeW Napisano 14. junij, 2010 Prijavi Napisano 14. junij, 2010 Lep pozdrav!Mazda je ?la od hi?e tko da je ?as za nakup novega avtomobila! sicer nisem pri?akoval da se bom re?il mazde na tak na?in kot sem se jo (nesre?a) ampak svet je krut Vglavnem se zelo zanimam za Nissan Almero 1.8 16V! kot sem videl na internetu ima majn?o porabo kot jo je imela moja mazda pri istih konjih, kubikih in istem navoru! zanimajo me va?i nasveti, kritike ?ez ta avto, najve?je napake, vglavnem nasveti http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3813699&show=1 Citiraj ZOOM-ZOOM
LabiGT Napisano 14. junij, 2010 Prijavi Napisano 14. junij, 2010 a ni ze blo to enkrat http://www.mazda-si.net/index.php?showtopi...mp;#entry174882 Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Symon Napisano 14. junij, 2010 Prijavi Napisano 14. junij, 2010 Fajn je ker ima ketno, slabo pa je ker bi lahko imela bolj kvalitetno ketno. Na?eloma avto dela, najslab?e kar se ti zgodi je to, da crkne senzor odmi?ne (serijska napaka) zaradi ?esar avto crkne ali pa, da se ketna raztegne kar povzro?i isto napako, avto prebere da je iz faze ter se ustavi. Potrebna je menjava ketne, ni pa nek bankrot, pomoje na koncu ceneje kot veliki servis, ?e ima? jermen. Razen tega pa ve? ali manj brezhibno delajo. Citiraj
PeW Napisano 14. junij, 2010 Avtor Prijavi Napisano 14. junij, 2010 ja LabiGT to je enkrat ?e bilo ampak tiskrat je bila mazda ?e cela in sem razmi?ljal o zamenjavi sedaj pa nimam velike izbire! tko da ?e enkrat izbiram informacije! ve? glav ve? ve Symon in na koliko kilometrov pa naj bi se ketna zamenjala? ker pri na?i Nissan Primeri se mi zdi da je predpisano na 500.000km ampak to so rekli samo na servisu! Citiraj ZOOM-ZOOM
Deeyan Napisano 14. junij, 2010 Prijavi Napisano 14. junij, 2010 Pew, js bi ti priporo?u kej tajga http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3306117&show=1 Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
PeW Napisano 14. junij, 2010 Avtor Prijavi Napisano 14. junij, 2010 Pew, js bi ti priporo?u kej tajga http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3306117&show=1 ja sej ?e kot majhnemu mulci mi je bila ta carisma lejpa ma sam svetlo plava barva in nobena druga nevem pa zakaj Citiraj ZOOM-ZOOM
Symon Napisano 15. junij, 2010 Prijavi Napisano 15. junij, 2010 Ne saj ketno naj se ne bi menjalo ampak ravn v tem je te?ava, da se raztegne. Je pa odvisno od sre?e. Mislim, da v najslab?em primeru pri 150.000km ampak saj sem napisal, to ni nujno, da se raztegne. Vem za ene dva primera, na?eloma avto dela tip top. Da je facelift bolj?i sem ti pa ?e napisal, ima bolj?e podvozje, lu?i, tekna oprema je pa sploh Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 15. junij, 2010 Prijavi Napisano 15. junij, 2010 Moja Micra je imela z verigo 390 kkm pol jo je pa lastnik za mano preoblikoval, samo motor so potem prestavili v drug avto. Veriga ni bla menjana nikoli ! Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Symon Napisano 15. junij, 2010 Prijavi Napisano 15. junij, 2010 Toso bili ?e olkdschool japonski motorji. Okoli leta 2000 jih je malo stisnilo, in so za?eli ?parati in delati nove "?parovne in ekonomi?ne" motorje ampak na ?alost so pri ketni naprimer preve? ?parali. Citiraj
Deeyan Napisano 15. junij, 2010 Prijavi Napisano 15. junij, 2010 men se zdi, da so ble stare ma?ine (kar se ti?e ve?ino znamk) okol 90. let zakon Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
PeW Napisano 15. junij, 2010 Avtor Prijavi Napisano 15. junij, 2010 ja ketna se res raztegne ampak mislim da 250.000km brez problema naredi saj upam! druga?e bo mel fotr ?e velike probleme pri Primeri facelift je res da bolj izpopoljnjena ampak za moje fina?na sredstva nedosegljiva! ?e bi mel mazdo kasko zavarovano bi si lahko privo??il nissan almero facelift tako pa moram na ?alost gledat do 3500? ampak vselih mislim da je dobr avto ?eprav jih je malo na cesti saj na vipavskem koncu! Citiraj ZOOM-ZOOM
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.