Bossek Napisano 15. junij, 2010 Prijavi Napisano 15. junij, 2010 Zanima me ?e kdo ve ali pri novih mazdah z 2.0 i-stop ma?ino lahko vgradi? avtoplin? Je ?e kdo ob nakupu nove mazde takoj dal vgraditi avtoplin? Mogo?e dajo to ?e kar pri trgovcu? Citiraj
jures Napisano 15. junij, 2010 Prijavi Napisano 15. junij, 2010 Zanima me ?e kdo ve ali pri novih mazdah z 2.0 i-stop ma?ino lahko vgradi? avtoplin?Je ?e kdo ob nakupu nove mazde takoj dal vgraditi avtoplin? Mogo?e dajo to ?e kar pri trgovcu? Ha ha ima? zanimiv nick - si kot podmladek na?ega Bossa Ja zanimivo vpra?anje, namre? plin bo delal a vsaki? ko se bo ma?ina ugasnila bo za?tarala z bencinom nazaj in preklopila na plin....vsaj po moje Tako da 100% od zagona in segretja ne bo stalno na plinu. Vpra?anje je na kake vo?nje gre?, ?e si mestni voznik ali tudi dolgoproga?, in koliko km letno.... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Bossek Napisano 15. junij, 2010 Avtor Prijavi Napisano 15. junij, 2010 bolj me zanima ?e je kaj problem zaradi i-stopa da, se zaradi tega ne bi dalo vgradit avtoplina mam pa tko vo?njo 30km relacija (?iri-lj) potem pa pa? mestno po lj pa potem nazaj relacijo Citiraj
jures Napisano 15. junij, 2010 Prijavi Napisano 15. junij, 2010 bolj me zanima ?e je kaj problem zaradi i-stopada, se zaradi tega ne bi dalo vgradit avtoplina mam pa tko vo?njo 30km relacija (?iri-lj) potem pa pa? mestno po lj pa potem nazaj relacijo masina ostane tako kot je...ti bo primus odgovoril Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
YavarYe X6V6 Napisano 16. junij, 2010 Prijavi Napisano 16. junij, 2010 bolj me zanima ?e je kaj problem zaradi i-stopada, se zaradi tega ne bi dalo vgradit avtoplina mam pa tko vo?njo 30km relacija (?iri-lj) potem pa pa? mestno po lj pa potem nazaj relacijo OOO ?e en z doline. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Bossek Napisano 28. junij, 2010 Avtor Prijavi Napisano 28. junij, 2010 Da ne odpiram nove teme. Kako pa je pri nakupu nove mazde, se laho kar s trgovcem (recimo ac) dogovori?, da ti oni dajo vgradit plin (in s tem ne zgubi? garancije)? Citiraj
jures Napisano 28. junij, 2010 Prijavi Napisano 28. junij, 2010 Ne ne, kar sam vgradis...razen ce ne mislis 3x prepla?ati (pa ?e to po moje ne bi naredili) Nekateri s svojim servisom nismo imeli nikakr?nih te?av....se mi zdi da je to prav volja vsakega servisa posebej.... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
slidy Napisano 29. junij, 2010 Prijavi Napisano 29. junij, 2010 Da ne odpiram nove teme. Kako pa je pri nakupu nove mazde, se laho kar s trgovcem (recimo ac) dogovori?, da ti oni dajo vgradit plin (in s tem ne zgubi? garancije)? Saj ne izgubi? garancije. Vsaj tako so meni zatrdili inzaenkrat tako tudi velja. Vsaj na servisu v BTC-ju. Citiraj
sdspecy Napisano 2. julij, 2010 Prijavi Napisano 2. julij, 2010 Ne ne, kar sam vgradis...razen ce ne mislis 3x prepla?ati (pa ?e to po moje ne bi naredili) Tegale nekak nikol ne zastopim... a nebi to morala to bit v bistvu konkuren?na prednost trgovca?!?!?!? Ponudba novega avta na plin, namre?... Bemti, balkaaaan Citiraj Lp, D
Bossek Napisano 2. julij, 2010 Avtor Prijavi Napisano 2. julij, 2010 Tegale nekak nikol ne zastopim... a nebi to morala to bit v bistvu konkuren?na prednost trgovca?!?!?!? Ponudba novega avta na plin, namre?... Bemti, balkaaaan ne bi blo slabo ja torej ?e kak mazda trgovec bere naj da akcijo Mazda 3 2.0 i-stop TX oprema z avtoplinom Citiraj
jures Napisano 5. julij, 2010 Prijavi Napisano 5. julij, 2010 Tegale nekak nikol ne zastopim... a nebi to morala to bit v bistvu konkuren?na prednost trgovca?!?!?!? Ponudba novega avta na plin, namre?... Bemti, balkaaaan v sloveniji bo treba se veliko ?okole?nikov pojest da do tega pride... Na Hrva?kem je pa vsak tretji jumbo plakat akcija s plinom.... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.