Janez22 Napisano 16. junij, 2010 Prijavi Napisano 16. junij, 2010 ?e je avto mrzel pa da speljem mi ko spu??am sklopko v dolo?enem polo?aju avto zelo zatrese ko pa spustim do konca se pa umiru,nevem ali je narobej kaj s sklopko ali kaj drugega,prosim da ?e kdo kaj ve glede tega naj sporo?i! lep pozdrav! Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 16. junij, 2010 Prijavi Napisano 16. junij, 2010 ?e je avto mrzel pa da speljem mi ko spu??am sklopko v dolo?enem polo?aju avto zelo zatrese ko pa spustim do konca se pa umiru,nevem ali je narobej kaj s sklopko ali kaj drugega,prosim da ?e kdo kaj ve glede tega naj sporo?i! lep pozdrav! Malo pobrskaj, smo imeli pred kratkim debato na to temo.Ker sem ravno dobre volje vo ti KLIK Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
3mazda Napisano 17. junij, 2010 Prijavi Napisano 17. junij, 2010 Tudi jaz imam enake probleme na M6 1.8 . Nekaj sem na?prical s WD-40 in namazal s mastjo okrog drogovja nad menjalnikom in okrog cilindra sklopke (zglobi so bili zelo suhi - o?itno na servisu ni? ne ma?ejo). Trenutno ni? ne trese, samo sem v dvomih, da sem zadevo re?il. Do sedaj je tresenje bilo izrazito, ko je bil de?, sedaj pa se mi ob?asno pojavi tudi ko je suho. Tudi jaz spra?ujem kje je vzrok te te?ave. Citiraj
Ploki Napisano 17. junij, 2010 Prijavi Napisano 17. junij, 2010 men je isto delalo na 323F stari Citiraj
Janez22 Napisano 17. junij, 2010 Avtor Prijavi Napisano 17. junij, 2010 men je isto delalo na 323F stari ali si te?avo odpravil! Malo pobrskaj, smo imeli pred kratkim debato na to temo.Ker sem ravno dobre volje vo ti KLIK sem prebral tisto debato,vendar niste pri?li do zaklju?ka! Tudi jaz imam enake probleme na M6 1.8 . Nekaj sem na?prical s WD-40 in namazal s mastjo okrog drogovja nad menjalnikom in okrog cilindra sklopke (zglobi so bili zelo suhi - o?itno na servisu ni? ne ma?ejo). Trenutno ni? ne trese, samo sem v dvomih, da sem zadevo re?il. Do sedaj je tresenje bilo izrazito, ko je bil de?, sedaj pa se mi ob?asno pojavi tudi ko je suho. Tudi jaz spra?ujem kje je vzrok te te?ave. ja men najbl trese ko je avto mrzel,u de?ju ?e nism najbol opazil! a pa si ti za svoj problem peljal kaj na servis,ali so kaj ugotovili! Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.