Cvijo Napisano 17. junij, 2010 Prijavi Napisano 17. junij, 2010 Pozdravljeni imam mazdo 6 l2005 po menjavi sprednjih ?arnic sem opazil da imam v lu?eh prosto mesto verjetno je za meglenko, zanima me kje se da dobiti ali ?e ima kdo ta nastavek za lu? + stikalo za v?ig ker trenuto imam samo pokrove gor. Aja pa ?arnica je H1 sode? po konnektoru Citiraj
LabiGT Napisano 17. junij, 2010 Prijavi Napisano 17. junij, 2010 meglenka je H3 dobis na servisu rocko in vse drugo mogoce dobis kako rabljeno bolha ali e-bay Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
iceman22 Napisano 17. junij, 2010 Prijavi Napisano 17. junij, 2010 Pozdravljeni imam mazdo 6 l2005 po menjavi sprednjih ?arnic sem opazil da imam v lu?eh prosto mesto verjetno je za meglenko, zanima me kje se da dobiti ali ?e ima kdo ta nastavek za lu? + stikalo za v?ig ker trenuto imam samo pokrove gor. Aja pa ?arnica je H1 sode? po konnektoru kaj je cvijo zgleda da prevec saras po mazdi? kdaj bova naredila midva en mazda meet v kranju? prit kj naokoli..ajde Citiraj www.trziskisladoled.si
Cvijo Napisano 17. junij, 2010 Avtor Prijavi Napisano 17. junij, 2010 ma da johny treba izkoristit do konca Ja nvem bom se res enkrat mau oglasu sam kaj ko si skoz zaposlen pa komad folka Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.