rjenko Napisano 23. junij, 2010 Prijavi Napisano 23. junij, 2010 ?ivjo imam problem kupi sem plati??a 16 col bile so na vw na mojem avtu imam matice 21. dal sem narediti distanco za sredinsko luknjo in zdaj ko montiram plati??a na avto je vse normalno, plati??a normalno sedejo na avto. vendar ko se pelje se sli?i kot da bi nekaj mlelo, tudi na pedalu za gas se ?uti da naj bi nekaj treslo mlelo. z drugimi plati??i ki so bile ?e na avtu se pelje normalno. prosim za pomo? ali nasvet. lp. Citiraj
uklopko Napisano 23. junij, 2010 Prijavi Napisano 23. junij, 2010 ?ivjo imam problemkupi sem plati??a 16 col bile so na vwna mojem avtu imam matice 21.dal sem narediti distanco za sredinsko luknjoin zdaj ko montiram plati??a na avto je vse normalno, plati??a normalno sedejo na avto. vendar ko se pelje se sli?i kot da bi nekaj mlelo, tudi na pedalu za gas se ?uti da naj bi nekaj treslo mlelo. z drugimi plati??i ki so bile ?e na avtu se pelje normalno. prosim za pomo? ali nasvet. lp. Tukaj si si ?e sam odgovoril!!Snemi plati??e dol in poglej kje drgne Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.