Skoči na vsebino

Vle?na Kljuka

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Pozdravljeni !

Prosim za nasvet, kje lahko montiram vle?no kljuko za mazdo 6 (seveda ?im ugodneje).

Aleksander

V?eraj smo bili ?e pred propadom, jutri pa bomo naredili en velik korak naprej !
Napisano

Direktno iz Ljubljane, ampak glede na to, da je Lj. postala ena ve?ja globalna vas, mi ni problem naredit kak?en izlet ven iz Lj. in zdru?it prijetno s koristnim. :D

Aleksander

V?eraj smo bili ?e pred propadom, jutri pa bomo naredili en velik korak naprej !
Napisano

Mi smo za prej?nji avto kljuko kupili v Stane?i?ah (vas pred Guncljami, ?e pride? iz smeri Mednega). Ne vem sicer to?no kako se pi?e tist obrtnik, je pa ob cesti, tam blizu 90 stopinjskega ovinka v levo.

Kljuke ima a-testirane, torej ni problema s homologacijo, dela pa zelo kvalitetno.

Napisano

Preden, da? delat preveri kak?nega designa so kljuke, da ti ne bo kak?en kekec odbija?a rezal. Na ?alost sem to ?e videl v ?ivo in me je kr pr srcu stisnilo - ja, bila je ?estka s KR registracijo.

33112_1.png

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.