_matey Napisano 30. junij, 2010 Prijavi Napisano 30. junij, 2010 Pozdravljeni Na moji mazdi je volanski obro? dokaj zdelan. Sedaj pa me zanima ?e kdo mogo?e ve kako bi se ga dalo preoble?t na novo? Je kdo kaj takega po?el doma? Citiraj
Turbo Lumpi Napisano 30. junij, 2010 Prijavi Napisano 30. junij, 2010 Pozdrav. A to ima? 323f BA? Jaz sem nekaj ?asa nazaj zamenjal navaden volan z usnjenim. Dobil sem ga pri uporabniku DANDO, kontakteraj ga, mogo?e ima ?e kakega za prodati! Lp Citiraj
_matey Napisano 30. junij, 2010 Avtor Prijavi Napisano 30. junij, 2010 Pozdrav. A to ima? 323f BA? Jaz sem nekaj ?asa nazaj zamenjal navaden volan z usnjenim. Dobil sem ga pri uporabniku DANDO, kontakteraj ga, mogo?e ima ?e kakega za prodati! Lp ne nimam BA..HB imam 1993 letnik..pa nevem kaj naj naredim z volanom naj samo tisti obro? kupim ki ga gor da? ali naj volan zamenjam. Citiraj
Ploki Napisano 30. junij, 2010 Prijavi Napisano 30. junij, 2010 ne nimam BA..HB imam 1993 letnik..pa nevem kaj naj naredim z volanom naj samo tisti obro? kupim ki ga gor da? ali naj volan zamenjam. kak to misli?? Citiraj
Bluzonder Napisano 30. junij, 2010 Prijavi Napisano 30. junij, 2010 Saj so mojstri ki to po?nejo... Enem se menda re?e celo Ledermeister. Meni so enkrat pred cca 5 leti za 100 ojrof oblekli volan na Stilu... Citiraj
Z M A J Napisano 1. julij, 2010 Prijavi Napisano 1. julij, 2010 Al pa se raj? kupi nek ?portni volan (erbgov kokr vem itak nima?), konkretnega dizajna, pa ti bo ?e bolj v?e?! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
uklopko Napisano 1. julij, 2010 Prijavi Napisano 1. julij, 2010 Vsak avto tapetnik ti bo to znal naredit! Jaz poznam enega na dolgem mostu Kermavner lp Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
_matey Napisano 3. julij, 2010 Avtor Prijavi Napisano 3. julij, 2010 saj kot zgleda bom zaenkrat tega pustil ker je tak tista obleka za volanski obro? gor.Pol pa verjetno kak ?porten volan ker preobla?it se glih ne spla?a ?e pride kakih 300? Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 4. julij, 2010 Prijavi Napisano 4. julij, 2010 Od kje vam take cene ? Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
_matey Napisano 4. julij, 2010 Avtor Prijavi Napisano 4. julij, 2010 meni je kolega reko da od 200-300? pribli?no..da je on tak sli?al Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 4. julij, 2010 Prijavi Napisano 4. julij, 2010 bu?e, da glava pe?e. Pokli?i jutri na 041 257 926, upam da je prava pa malo povpra?aj(oni so meni delali vse volane in prestavne do sedaj), je pa to v tacnu. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
_matey Napisano 4. julij, 2010 Avtor Prijavi Napisano 4. julij, 2010 ok hvala..bom poklical pa da vidim kaj se da porihtat Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.