YavarYe X6V6 Napisano 16. maj, 2005 Prijavi Napisano 16. maj, 2005 Na spodnjem linku si lahko pogledate nekaj slik iz GHD Sevnica 2005. To je bil tudi razlog zakaj me v?eraj ni bilo v MS.Tam je bila tudi ena formula Indy. Kliiiiiiik Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Guest BrainLess Napisano 16. maj, 2005 Prijavi Napisano 16. maj, 2005 dober razlog .... pa hvala za nalepko (je ?e pripopana zadi da naredim malo reklame ) Citiraj
Mazda323 Napisano 16. maj, 2005 Prijavi Napisano 16. maj, 2005 Moralo bit zanimivo po slikah sode?!! Jaz bi se tudi zahvalil za nalepko, super je! Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 16. maj, 2005 Avtor Prijavi Napisano 16. maj, 2005 Hvala. Narejene imam tudi ?e 15cm dolge in tudi v "zlati" barvi. Upam da se kmalu kje dobimo in re?emi kak?no glede na?ig "igra?k". Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Bosti Napisano 17. maj, 2005 Prijavi Napisano 17. maj, 2005 Hvala. Narejene imam tudi ?e 15cm dolge in tudi v "zlati" barvi. Upam da se kmalu kje dobimo in re?emi kak?no glede na?ig "igra?k". V Fiesi je bar na pla?i ?e postavljen, le ?e odprt ni. Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 17. maj, 2005 Avtor Prijavi Napisano 17. maj, 2005 Ql,ql. Kdaj se dobimo dol? Pa ne hodi dol sam !!! Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
David Napisano 22. maj, 2005 Prijavi Napisano 22. maj, 2005 Ej fantje prvi? ko se na obali dobite...mene kontaktirat da ve?er popestrim.....v zameno za nalepko seveda.... Citiraj Feel free....
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.