Skoči na vsebino

323f BA original zlo?ljiva antena

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Posku?am odstraniti original anteno, pa se bojim da bom kaj zlomil. Ali kdo zna postopek brez da se kaj polomi?

Hvala, Lp, Matej

panoramska.jpg
Napisano

kaj te moti na njej da bi jo odstranil oz. misli? celo odstranit z motor?kom al kako???

20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!

attachmentzbg1.gif
FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide

Napisano

veliki projekti... ja use mislim odstanit, zakitat luknjo in narest notranjo anteno, ki se bo nahajala v zadnji havbi ali v spojlerju. :)

panoramska.jpg
Napisano

Nam (323FBA) jo je ob nekem avtomatskem pranju odlomu un zmaj v pralnici, pa od takrat je samo ?trcelj in prov kul zgleda! :bravo::P

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

ok.

Odpre? prtla?nik, odstrani? plastiko s prtla?nika (sransko kjer je antena) jo od?ravfa? in odstrani?:)

simpl ko pimpl a ne ?;P

20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!

attachmentzbg1.gif
FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide

Napisano

Od?ravfa? ?e, samo kje jaz nevem... pa tle na slkci je povhen enih delov pri anteni:

Objavljena slika

PS: plastiko sem ?e odstranil, pri motor?ku sem tudi id?ravfal, edino med prehodom na zunanjost jo ?e nekaj dr?i.

panoramska.jpg
Napisano
:D zunaj tisti del odsraufaj kromirani vzemi spiczange(klesce na spic za segerjeve obrocke)in das v luknjice ter odrsraufas

mazdamaf311474.jpg

MAZDA POWER

Napisano

:D zunaj tisti del odsraufaj kromirani vzemi spiczange(klesce na spic za segerjeve obrocke)in das v luknjice ter odrsraufas

Aha, tole je pa dejansko delovalo, hvala BOBI! B)

leet. :) to bo fajn zgledalo

Enako se mislil zakitat luknjo pri zadnjem brisalcu, vendar bom pustil brisalec gor, ker kdaj pa kdaj kar prav pride. Za kak show bom pa odstranil da bo bol clean look, luknjo bom pa nekak prekriv da bo lepo zgledalo.

panoramska.jpg

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Zadnja sporočila

• Prodam dobro ohranjena platišča Tomason TN7 19", ET40, 8.5J, razmak med vijaki 5x114,3.    Prodajam, ker so preširoka na Mazdi 3 ☹️    
    • Huh. Tu me šiješ. Prazno gre v embalažo.   Zbiram pa baterije (vozim v zbirni center), elektroniko oz. vse kar ima žico (v posebni keson v bližini), zdravila (lekarna ali zbirni center), vse kar je železnega (ko se nabere, zbirni center) in kar koli je keramike (zbirni center - gradbeni odpad), staro jedilno olje (zbirni center).   Samo taki kot ti in jaz, sva redka.   Da se vrnem, v Nemčiji mi niti ene flaše/pločevinke/plastenke ni avtomat zavrnil.
    • Sam zakaj bi mene tolkel po žepu? Ker sem zglede državljan in se ves čas trudim reciklirat. Še tolk sem "neumen", da celo deodorante in spreje vozim na odlagališče in čakam v vrsti, da jih lahko pravilno oddam, ker spadajo med nevarne odpadke. Kdo od forumašev še to počne?   Vsi vemo komu je to v interesu, da se uvede. Najbolj so "zagreti" proizvajalci pijač, ker je to za njih vsakič 20 centov direkt v žep, če se plastenka ne vrne oziroma pločevinka. S to zadnjo se bo veliko dogajalo, ker prazna težko obdrži obliko, stroj bo pa sprejemal samo nepoškodovan in vsaka deformacije bo zavrnila sprejem.   To so počenjali tudi hrčki, da so mašine bile nastavljene tako natančno, da vsaj 10-15% prinešenih piksen ni sprejelo zaradi malih udrtin. To je pač lopovluk, ker ravno proizvajalci pijač bi zdaj radi delali dobičke na kavciji nevrnjene embalaće. To je samo in zgolj biznis in vsi mi smo ovce, ki nas morajo odret.   Slovenija ima že danes sistem, ki poseka večino kavcijskih sistemov drugod v EU, zato uvajanje kavcijskega sploh ni smiselno, ker ne bomo uspeli zvečat trenutnega procenta recikliranja plastenk na tak način.   Sicer pa kot vedno "follow the money" pa boste videli kdo je zagret za tole. Sami pizdeki se spet zbirajo in lobirajo ter manejo roke, kako bodo služili na ovcah.   Necenzurirano.si - Bodo pri Kumru tujim pijačarjem dali večmilijonsko darilo, ki ga bomo plačali vsi? NECENZURIRANO.SI Ministrstvo za okolje, ki ga vodi Bojan Kumer, bi z uvedbo kavcijskega sistema za embalažo pijač dalo darilo proizvajalcem pijač v tuji lasti in...  
    • Smo imeli danes odlično druženje v gostilni Adam Ravbar. Fajn družba in pa nihče se ni napil, smo pa zelo dobro jedli ter ne prav veliko zapravili.
    • Odvisno kje je poškodba. Če je v vidnem polju direkt pred tabo pol menjat če pa je kje bolj nemoteče pa bo tu popravilo OK.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.