jures Napisano 15. december, 2012 Prijavi Napisano 15. december, 2012 Mislim, da Varadero nima. a sej res Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
jures Napisano 16. december, 2012 Prijavi Napisano 16. december, 2012 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Tomozuki Napisano 17. december, 2012 Prijavi Napisano 17. december, 2012 Definitivno. Sploh, ?e gre? od zahoda do vzhoda oziroma obratno. Citiraj
jures Napisano 19. december, 2012 Prijavi Napisano 19. december, 2012 Motor popravljen Poleg tega je dobil novo olje z zlatim dodatkom, nove 4 prednje plo??ice EBC, in geliran sede?, pa du?ilec sem dal v auspuh - ni razlike.... ?ez zimo se ga samo parkrat zalavfa da olje zaokro?i, spomlad pa samo gas....ready steady GO! Sam spet moram pojamrat ?ez to Slovenijo... Zic, bremze, polomljena objemka, desni prvi ?migovc = 420?, od tega 300? zic. Nem?ija - popolnoma identi?ne zadeve (kode), komplet 180? s po?tnino, od tega zic 110? :ne vem: Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
uklopko Napisano 19. december, 2012 Prijavi Napisano 19. december, 2012 jaz pa danes naredil 20 km z mopedom po son?ku ! Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Boss Napisano 19. december, 2012 Prijavi Napisano 19. december, 2012 jaz pa danes naredil 20 km z mopedom po son?ku ! a si kej taksiral? Citiraj
uklopko Napisano 19. december, 2012 Prijavi Napisano 19. december, 2012 ja, samega sebe! Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
jures Napisano 19. december, 2012 Prijavi Napisano 19. december, 2012 jaz pa jutri ra?unam, ?e bo tako kot danes, donse cajt ne sploh Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
jures Napisano 20. december, 2012 Prijavi Napisano 20. december, 2012 Slabo ka?e za danes, Primorci pa ?e od zjutraj dobivajo Vitamin D... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Tomozuki Napisano 21. december, 2012 Prijavi Napisano 21. december, 2012 Motor popravljen Poleg tega je dobil novo olje z zlatim dodatkom, nove 4 prednje plo??ice EBC, in geliran sede?, pa du?ilec sem dal v auspuh - ni razlike.... ?ez zimo se ga samo parkrat zalavfa da olje zaokro?i, spomlad pa samo gas....ready steady GO! Sam spet moram pojamrat ?ez to Slovenijo...Zic, bremze, polomljena objemka, desni prvi ?migovc = 420?, od tega 300? zic. Nem?ija - popolnoma identi?ne zadeve (kode), komplet 180? s po?tnino, od tega zic 110? :ne vem: Jaz sem zadnji? pri Silver Davidu kupoval (spet) in sem zapravil tudi okoli 400? s po?tnino vred. Veri?ni kit, zadnji disk, sve?ke, oljni in zra?ni filter, zavorne plo??ice (za vse tri diske) pa... nevem, ?e nekaj, pa sem pozabil (so pa vsi deli originalni od Honde). A ti povem, koliko so mi v Sloveniji ?eleli ra?unat za zadnji disk? 230?! In ko sem za?el jamrat, je rekel, da ga lahko spusti na 170? (poobla??eni trgovci barantajo po novem?). Ve?, koliko sem pa dal v UK za njega? 100?. O?itno po?re?nost ne pozna meja...Nabavljene imam tudi ro?ke za nastavljanje po vi?ini in naklonu, ker si bom malo privzdignil krmilo. ?e bi se sam vozil, ne bi bilo problema problema, samo se punca vedno nalepi zraven, potem me pa malo dlani bolijo od uprianja te?e... Citiraj
jures Napisano 21. december, 2012 Prijavi Napisano 21. december, 2012 Jaz sem zadnji? pri Silver Davidu kupoval (spet) in sem zapravil tudi okoli 400? s po?tnino vred. Veri?ni kit, zadnji disk, sve?ke, oljni in zra?ni filter, zavorne plo??ice (za vse tri diske) pa... nevem, ?e nekaj, pa sem pozabil (so pa vsi deli originalni od Honde). A ti povem, koliko so mi v Sloveniji ?eleli ra?unat za zadnji disk? 230?! In ko sem za?el jamrat, je rekel, da ga lahko spusti na 170? (poobla??eni trgovci barantajo po novem?). Ve?, koliko sem pa dal v UK za njega? 100?. O?itno po?re?nost ne pozna meja...Nabavljene imam tudi ro?ke za nastavljanje po vi?ini in naklonu, ker si bom malo privzdignil krmilo. ?e bi se sam vozil, ne bi bilo problema problema, samo se punca vedno nalepi zraven, potem me pa malo dlani bolijo od uprianja te?e... ja to je cool, jaz sem jih tle nabavu, ker sem 1,80mhttp://shop.touratech.at/vehicle-equipment...iketype=833_821 telehttp://shop.touratech.at/handlebar-risers-...lc4-enduro.html pa konzolo za gps, pa tisti plehec za nogo, super stvar za makadam in zemljo parkirat se ne vgrezne, mika me pa sedaj tempomat.....sem lani pre?ivel ene 30 ur na avtocesti, in to po 5-6 ur v kosu, kjer mora desna roka stalno delati, samo skr?i? jo pa otovorjen motor pade pod 100 na uro.... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Tomozuki Napisano 22. december, 2012 Prijavi Napisano 22. december, 2012 Oni spodnji link ni delal. Sicer sem pa sam tudi malo ?ez 1,80m. Na?eloma je XX itak tak dolg, da glede tega ni te?av, problem je, ?e ima? sopotnika zadaj in je potem zaviranje malo mo?nej?e pa ?e v?asih se ona frajla zadaj na voznika malo obesi... Tak, da sem jih kupil pri enem prodajalcu z rabljenimi motorji, ki jih je snel iz VFR-ja. Bom jih poslikal, ko bojo montirane Citiraj
KAALman Napisano 28. december, 2012 Avtor Prijavi Napisano 28. december, 2012 http://www.avto.net/_MOTO/ad.asp?ID=6804521 Citiraj LP KAALman
jures Napisano 28. december, 2012 Prijavi Napisano 28. december, 2012 http://www.avto.net/_MOTO/ad.asp?ID=6804521 ali kaj drugega? piii** so me zapalili na morju, ko so vsak dan mimo vozili in sem naredil ob 18:30 pri 4C 30 km Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
KAALman Napisano 29. december, 2012 Avtor Prijavi Napisano 29. december, 2012 @Jures: kaj drugega Citiraj LP KAALman
Tomozuki Napisano 29. december, 2012 Prijavi Napisano 29. december, 2012 http://www.avto.net/_MOTO/ad.asp?ID=6804521 A prodaja?? Citiraj
uklopko Napisano 4. januar, 2013 Prijavi Napisano 4. januar, 2013 shit,nekdo mi je okradel moped temelito ?i??enje Predvsem verige in ostanke masti. Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
jures Napisano 4. januar, 2013 Prijavi Napisano 4. januar, 2013 shit,nekdo mi je okradel moped temelito ?i??enje Predvsem verige in ostanke masti. Ja ja, ti zimske gume dajes gor... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
uklopko Napisano 4. januar, 2013 Prijavi Napisano 4. januar, 2013 ga bom spucal za v vitrino! Kmalu pa dobim res nove copatke:) Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
KAALman Napisano 5. januar, 2013 Avtor Prijavi Napisano 5. januar, 2013 A prodaja?? jp... menjava, ?e bo vse po sre?i Citiraj LP KAALman
jures Napisano 5. januar, 2013 Prijavi Napisano 5. januar, 2013 jp... menjava, ?e bo vse po sre?i Ogledano pa imas kaj? Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
canyon Napisano 5. januar, 2013 Prijavi Napisano 5. januar, 2013 jest se pa lohk pohvalm da sm dons naredu par zlo lepo ?tevilo kilometrov za skuter?kom ... temperatura je bla kar prava pa k rev? ?e par mescov ni laufu mu je pripadal it en krog v tok lepmu vremenu Citiraj Wait ... Think ... Breathe ... Concentrate ... Put the car in gear ... Floor the throttle ... Burn the rubber ... ZooM-ZooM !! ?e bi nekateri ljudje padli z vi?ine svojega ega, na vi?ino svoje inteligence, padca zagotovo ne bi pre?iveli
KAALman Napisano 6. januar, 2013 Avtor Prijavi Napisano 6. januar, 2013 Ogledano pa imas kaj? KAWA GTR 1400 ali HONDA VFR 1200 ali HONDA VFR 1200X ali BMW K1200 GT Citiraj LP KAALman
jures Napisano 6. januar, 2013 Prijavi Napisano 6. januar, 2013 KAWA GTR 1400 ali HONDA VFR 1200 ali HONDA VFR 1200X ali BMW K1200 GT Nice, dobrodosel med popotnike Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.