KAALman Napisano 6. julij, 2013 Avtor Prijavi Napisano 6. julij, 2013 Danes sem se vpisal v slovensko statistiko motoristov v pozitivnem smislu... Na radar me niso dobili pri prekoracitvi, ker sem se tocno peljal, pa se 0.0 sem napihal, in to naenkrat in v sklopu akcije poostrenega nadzora nad motoristi Citiraj LP KAALman
Slivka Napisano 6. julij, 2013 Prijavi Napisano 6. julij, 2013 off road O?itno si zame?al posnetke. na tem ni nobenega off-road... Citiraj
KAALman Napisano 20. julij, 2013 Avtor Prijavi Napisano 20. julij, 2013 rabi kdo? http://www.bolha.com/dodatna-oprema/oprema...1288274966.html Citiraj LP KAALman
Tomozuki Napisano 21. julij, 2013 Prijavi Napisano 21. julij, 2013 Nik?e male bata?e si gor na Bolho đal Tou meni gv??no nej praf, ka mam 46 ?tevilko. Citiraj
KAALman Napisano 21. julij, 2013 Avtor Prijavi Napisano 21. julij, 2013 Nik?e male bata?e si gor na Bolho đal Tou meni gv??no nej praf, ka mam 46 ?tevilko. ge man t?j 46 cifro... tou je od ?ene, ona t?j na velkoj nogej ?ivej Citiraj LP KAALman
jstdoma Napisano 21. julij, 2013 Prijavi Napisano 21. julij, 2013 Sel na kavo pa mimogrede naredu par km z motorjem Citiraj
Symon Napisano 21. julij, 2013 Prijavi Napisano 21. julij, 2013 Sel na kavo pa mimogrede naredu par km z motorjem U to je pa zelo blizu mene. Tamle ?ez hosto par km in si pri meni. Citiraj
jures Napisano 21. julij, 2013 Prijavi Napisano 21. julij, 2013 ?e 14 dni z mulci potem pa spalka, ?otor, motor in po prilogi . Crazy Litvanec pride dol....interesenti se lahko javite. Plan je 5.8 (odvisno od njegove gu?ve ?ez Poljske vasi...)Highest_paved_roads_in_Europe.pdfAlpe_2013.pdf Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
jures Napisano 21. julij, 2013 Prijavi Napisano 21. julij, 2013 aja to so nad 2000m, je pa ?e ene 15 prelazov 1000-2000m Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
KAALman Napisano 21. julij, 2013 Avtor Prijavi Napisano 21. julij, 2013 danes do Balatona pa nazaj, vse skup preko 300 km smo bli skoraj v Tihanyu... na poti nazaj pa ?e neke vrste voja?ki muzej na prostem... http://www.mojalbum.com/kaalman/balaton-21-07-2013 Citiraj LP KAALman
jures Napisano 22. julij, 2013 Prijavi Napisano 22. julij, 2013 Marqueza ustavi samo se Marquez....yamaha pa zaostaja vedno bolj. Komi cakam Suzuki Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
dpicul Napisano 22. julij, 2013 Prijavi Napisano 22. julij, 2013 Marqueza ustavi samo se Marquez....yamaha pa zaostaja vedno bolj.Komi cakam Suzuki Yamaha ne zaostaja vedno bolj.. pa? dirkali??e je ustrezalo Hondi. Prej obratno, po testiranih v Barceloni je naredila velik korak naprej, je ?e sam Lorenzo priznal da ni pri?akoval zadnjih dveh njegovih zmag, na stezah ki so v prej?njih sezonah ustrezale Hondam. Citiraj
jures Napisano 22. julij, 2013 Prijavi Napisano 22. julij, 2013 Yamaha ne zaostaja vedno bolj.. pa? dirkali??e je ustrezalo Hondi. Prej obratno, po testiranih v Barceloni je naredila velik korak naprej, je ?e sam Lorenzo priznal da ni pri?akoval zadnjih dveh njegovih zmag, na stezah ki so v prej?njih sezonah ustrezale Hondam. Samo rossi drugo so bile honde, tudi v intervjujih je marquez dejal da je dirkal z rezervo. Yamaha pa odkrito priznala, da ne vedo kako honda koraka stran ze od saschenringa. Naj se dodam da se je Marc zagovoril na testu v Aragonu pred mesecem dni, kjer ze testirajo 2014 model, da je hitrejsi (in to so uporabili tudi sedaj) Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
dpicul Napisano 22. julij, 2013 Prijavi Napisano 22. julij, 2013 Samo rossi drugo so bile honde, tudi v intervjujih je marquez dejal da je dirkal z rezervo. Yamaha pa odkrito priznala, da ne vedo kako honda koraka stran ze od saschenringa. Naj se dodam da se je Marc zagovoril na testu v Aragonu pred mesecem dni, kjer ze testirajo 2014 model, da je hitrejsi (in to so uporabili tudi sedaj) Marquez je dirkal z rezervo do Bradla, je hotu re?t da ni imel sile za prehitet, za to je toliko ?asa vozil zadaj.V Sascheringu je zmagal ker ni bilo obeh akterjev, verjemi da ne bi bilo tako ?e ne. V Assnu, kjer je dominiral Pedrosa, pa letos ni uspel iztisniti ve? kot 4. mesto, zato pravim da je tudi Yamaha naredila korak naprej. Tole je pa zanimiva informacija, da je tako rekel Marquez, kar sem bral je rekel da mu je bolj v?e? leto?nji model. So uporabili dolo?ene komponente iz prototipa? Citiraj
jures Napisano 22. julij, 2013 Prijavi Napisano 22. julij, 2013 Marquez je dirkal z rezervo do Bradla, je hotu re?t da ni imel sile za prehitet, za to je toliko ?asa vozil zadaj.V Sascheringu je zmagal ker ni bilo obeh akterjev, verjemi da ne bi bilo tako ?e ne. V Assnu, kjer je dominiral Pedrosa, pa letos ni uspel iztisniti ve? kot 4. mesto, zato pravim da je tudi Yamaha naredila korak naprej. Tole je pa zanimiva informacija, da je tako rekel Marquez, kar sem bral je rekel da mu je bolj v?e? leto?nji model. So uporabili dolo?ene komponente iz prototipa? Noone knows Bomo videli po ameriki. Indy bi moral biti tudi hondin. Ampak prav v laguni je vale do sedaj dominiral z yamaho... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
jures Napisano 22. julij, 2013 Prijavi Napisano 22. julij, 2013 Marc Elbow Drugace pa komi cakam na nase v motogp Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Tomozuki Napisano 23. julij, 2013 Prijavi Napisano 23. julij, 2013 Jaz sem pa ?el v?eraj malo na Golico pogledat pa noge namo?it v Soboth. Potem pa ?ez Koro?ko do ?ale?ke doline in nazaj proti Ra?am. Ni ravno neki podvig, ampak ugotovil sem, da se mi ve? kot 200km v enem kosu na mopedu sploh ne da peljat, ker se za?nem dolgo?asit Kaj ?ele, ?e bi se vozil (vsaj pribli?no) po omejitvah... Sem si pa dal ?e krmilo povi?at pa je bistveno bolj udobno. Se mi je najprej zdelo, da sem te distan?nike ful prepla?al (100? - rabljeni), ko sem izvedel, koliko stanejo novi pa... Naslednji "MOD" je pa 4mm distan?nik za zadnji amortizer; baje se potem moped pelje po ovinkih ko kaki mlaj?i CBR. ge man t?j 46 cifro... tou je od ?ene, ona t?j na velkoj nogej ?ivej Tou je te ?e ?metno nove ?reble k?p?vate Ale pa mogou?e tak?e cifre v bauti ludge na mere njajo pa te za nas ostano? Citiraj
dpicul Napisano 23. julij, 2013 Prijavi Napisano 23. julij, 2013 ?e bi Stoner pr?u, pa tud ne bi blo slabo, testiral jo bo, ?e ga premami je na? naslednje leto Citiraj
dpicul Napisano 23. julij, 2013 Prijavi Napisano 23. julij, 2013 http://www.motogp.com/en/news/2013/stoner+to+test+with+HRCtole zgleda kar obetavno..upam da ga zasvoji in bo sedel na njej leta 2014 Citiraj
jures Napisano 23. julij, 2013 Prijavi Napisano 23. julij, 2013 tole bodo pa 3je highlight-i Furka - ?vica Iseran in Bonnet Francijahttp://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/6/61/Col_de_l Stelvio / Bernina - Italija Avstrija GrossGlockner, Nockhalm, Maltatal je pa ?e dolg?as Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
jures Napisano 25. julij, 2013 Prijavi Napisano 25. julij, 2013 ?e 14 dni z mulci potem pa spalka, ?otor, motor in po prilogi . Crazy Litvanec pride dol....interesenti se lahko javite. Plan je 5.8 (odvisno od njegove gu?ve ?ez Poljske vasi...) Dogovorjen odhod je sedaj 1.8 do 9.8, ce slucajno koga zasrbi. Kaj mislite, da je bolje. Servisni interval je 6000km, pot bo 4.000km do servisa imam 3000km, to rej menjati sedaj ali 1000km po servisu?? Menjam sam ni vprasanje garancije. Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
YavarYe X6V6 Napisano 25. julij, 2013 Prijavi Napisano 25. julij, 2013 Dogovorjen odhod je sedaj 1.8 do 9.8, ce slucajno koga zasrbi. Kaj mislite, da je bolje. Servisni interval je 6000km, pot bo 4.000km do servisa imam 3000km, to rej menjati sedaj ali 1000km po servisu?? Menjam sam ni vprasanje garancije. Ne kompliciraj, samo glej da bo olja dost pa teraj. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
jures Napisano 25. julij, 2013 Prijavi Napisano 25. julij, 2013 Ne kompliciraj, samo glej da bo olja dost pa teraj. Na 2800 bo zlo redek Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
jures Napisano 27. julij, 2013 Prijavi Napisano 27. julij, 2013 danes do Balatona pa nazaj, vse skup preko 300 km smo bli skoraj v Tihanyu... na poti nazaj pa ?e neke vrste voja?ki muzej na prostem... Ajga kok je pa trajekt za Tihany zdej? Nazadnje je bil celih 4? Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
KAALman Napisano 28. julij, 2013 Avtor Prijavi Napisano 28. julij, 2013 Ajga kok je pa trajekt za Tihany zdej? Nazadnje je bil celih 4? Po govoricah je baje 4-5 eur. Mi nismo sli direkt do tja... Citiraj LP KAALman
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.