MOTO KOTIČEK
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Sedeži so bili večni problem kolesarjev in še vedno je tako. Eni so pretrdi drugi premehki, spet eni preozki drugi preširoki itd. Noben ni idealen! Najbolš je rit navadit na sedež, ki ga imaš drugače boste menjal sedeže vnedogled..... 😵💫Več, ko voziš in bolj ko pritiskaš in si na pedalih manj boli rit, to je garancija za manj bolečo rit in večjo kondicijo po mojih dolgoletnih izkušnjah..... 👌😉 Ps, pa pravilno ga je potrebno nastavit, brez tega ne bo šlo.....
-
Skritikrt, imam eno vprašanje glede orodja. Potrebujem res dobre "T" inbuse (take z ročajem). Ali je firma WERA dobra? Mi svetuješ kake druge, seveda ne za kako astronomsko ceno.😊
-
Hja, še malo pa bomo tudi pri nas nižali max hitrost ker se na ta način manj obrablja gume in pripomore k manjši porabi goriva in bomo rešili svet pred co2 krizo
-
Varesina espresso, ki jo strežejo v lokalnem Šparu, mi je super. Predvsem ženske jo naročajo s stepeno smetano (Ljubljanskih mlekarn). 👌😁 Doma pa eksperimentiramo ... ta mesec je bila tudi Lavazza 9/10 👍... Kuhana Barcaffe mi že nekaj časa, odkar imamo aparat za kavo, ne paše več in jo pijem le še v nuji, pa sem jo pil 15 let. https://fork.si/collections/varesina-coffee/products/0010480804497
-
Janez, katero kavo pa drugače najraje piješ? Jaz Illy classica ali Lavazza cream. Ne vem, če je bolj tih ali ni ampak je veliko bolj tiha, kot je moja 6-ka. Dobro, na 6-ki imam širše, nizkopresečne gume gor, a vseeno. Tudi pozimi z 17-kami je 6-ka glasnejša. Rekel boš, je dizel. Tu mislim predvsem o hrupu z ceste. Zračni piš jd itak manjši. Vem, da ima 6-ka sanke gor, a vseeno. Sedaj pa bodi dovolj o cx30.
-
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.