uklopko Napisano 19. januar, 2013 Prijavi Napisano 19. januar, 2013 Verona sejem obiskan. Na kratko vsi glavni proizvajalci motorjev s svojimi modeli v zivo in babami + miljavzend prodajalcev vse mozne opreme s katerimi se lahko pocenkas za ze tako nizje cene kot v slo - za nove izdelke modela 2013.... Ugotovitev dneva:Uklopko ima Xtra SMALL, jures pa Xtra LARGE glavcoBabe so vredne stozcevCe klepetas z uklopkotom lahko pristanes nevede v MilanuScooter rules!!!!!! Njegov koncert je sedel kot ata na mamo res da je moja glavca majhna,ampak lahko zagotovim da tisto kar je no3 se vse uporablja ,in n seboj ne nosim odve?ne krame kot tisti ki imajo XL glave :) glede Milana pssssssssst sto?ci so pa OK mislim beybe ?e mnenje: vredno ogleda sploh ?e kupujete opremo,tekom leta pomeri? opremo v slo,potem pa dol samo nabavi? za precej ni?jo ceno! Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
uklopko Napisano 20. januar, 2013 Prijavi Napisano 20. januar, 2013 Ker je de?even dan sem naredil man?i upgrade na mopedu! Zmontiral ?e drugi paket iz kitajske Alu ?al?ka za zavorno oljeoriginal: ALU: Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
jures Napisano 20. januar, 2013 Prijavi Napisano 20. januar, 2013 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Boss Napisano 20. januar, 2013 Prijavi Napisano 20. januar, 2013 Sem mislil, da bom kej tazga vidu Citiraj
jures Napisano 20. januar, 2013 Prijavi Napisano 20. januar, 2013 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
uklopko Napisano 20. januar, 2013 Prijavi Napisano 20. januar, 2013 lepa! Mater moje fotke so vse neki zmegljene o?itno foti? ni zmogel toliko lepote sprejet Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Boss Napisano 20. januar, 2013 Prijavi Napisano 20. januar, 2013 Ne zgovarji se - tolk si globok dihu, da so se vse le?e na foti?u zarosile Citiraj
uklopko Napisano 20. januar, 2013 Prijavi Napisano 20. januar, 2013 ok malo sem pa res bil slinast Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
jures Napisano 21. januar, 2013 Prijavi Napisano 21. januar, 2013 Sem mislil, da bom kej tazga vidu mah sem ga skor kupil....na sejmu so prodajali otro?ki elektri?ni skuter - skiro, na 3 kolesa, range 5km, polnjenje 6 ur, 55kg nosilnost......80?......elektri?en quad pa 300?, sem videl ?e 4 mestno cifro.... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
jures Napisano 24. januar, 2013 Prijavi Napisano 24. januar, 2013 http://f1.rtvslo.si/ostali-sporti/zacetek-...-2013-7494.html here we go Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
jures Napisano 25. januar, 2013 Prijavi Napisano 25. januar, 2013 res sem dobr pa pocen kupu, hvala klopko 75850_200.pdf Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
uklopko Napisano 25. januar, 2013 Prijavi Napisano 25. januar, 2013 Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
YavarYe X6V6 Napisano 25. januar, 2013 Prijavi Napisano 25. januar, 2013 Neki za mopediste Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
uklopko Napisano 26. januar, 2013 Prijavi Napisano 26. januar, 2013 ha ha ?e videno ampak vedno mi je najbol na koncu!Kok ?asa ?e drifta?,..... je pa tale tud ok! Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Symon Napisano 27. januar, 2013 Prijavi Napisano 27. januar, 2013 Ker je driftanje v avtu preve? enostavno... Jaz sem pa izkoristil lepo soboto in nedeljo za testiranje GoPro3 na ?eladi. Sem ?el mal po hosti/travniku/lokalnem peskokopu. Citiraj
uklopko Napisano 27. januar, 2013 Prijavi Napisano 27. januar, 2013 vooou dobra slika ?uma pa tud-joooooj kdaj bom lahka sprobal jo Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Symon Napisano 27. januar, 2013 Prijavi Napisano 27. januar, 2013 Motorka. Saj zdajle montiram od tamauga posnetek, je bolj atraktiven. Citiraj
jures Napisano 27. januar, 2013 Prijavi Napisano 27. januar, 2013 S kakimi divjaki se jaz dru?im Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
uklopko Napisano 27. januar, 2013 Prijavi Napisano 27. januar, 2013 Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Symon Napisano 28. januar, 2013 Prijavi Napisano 28. januar, 2013 S kakimi divjaki se jaz dru?im A si isti a? C,c, c! Je pa fajn tale peskokop, pa travnik isto... Citiraj
Tomozuki Napisano 29. januar, 2013 Prijavi Napisano 29. januar, 2013 Jah, kaj ?em To je ?e en star video, narejen kar s fotoaparatom, ki sem ga zalepil na masko (zato tak trese) skuterja. Tega ?e davno nimam ve?, ampak od ZR-7 sem imel samo en video, ki pa ne vem, kje je. Moja ?elja sicer je GoPro, ki bi jo montiral na XX-a, ampak zaenrkat si je ?e nisem uspel nabavit. A ima? kaj problema z lokalci zaradi svojih vo?enj? Citiraj
Symon Napisano 29. januar, 2013 Prijavi Napisano 29. januar, 2013 Mi imamo dovolj lastnega terena (travnik na posnetku, un travnik in za?etek hoste v drugem delu posnetka), zaenkrat ?e ni te?av. Citiraj
Mraušk Mčk Napisano 29. januar, 2013 Prijavi Napisano 29. januar, 2013 Mi imamo dovolj lastnega terena (travnik na posnetku, un travnik in za?etek hoste v drugem delu posnetka), zaenkrat ?e ni te?av. A tist tam je va?e. Bom pri?el mal z otro?kim vozi?kom rise delat. Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.