Symon Napisano 29. januar, 2013 Prijavi Napisano 29. januar, 2013 A tist tam je va?e. Bom pri?el mal z otro?kim vozi?kom rise delat. Kar je posnetkov na travnikih, ja. A hodi? na Mohor tam ?ez? Oziroma popravek, kar je travnikov na drugem posnetku, na prvem se pa itak furam po cesti. Citiraj
Gustav Napisano 29. januar, 2013 Prijavi Napisano 29. januar, 2013 V zadnjih 2 3 letih sem se malo oddaljil od motorizma, vendar skoz spremljam potencialne ljubice Kak?en porast cen, to ne more? verjet. Ja kriza je, seveda..... FJR - k je eden od ?elja je sko?u iz 12 na 17 jur?kov!!! Ok, GoldWing je ?e vnaprej predrag, a vseen - iz 24 na 32 jur?kov. Pa samo rahel facelift je doletel oba modela. So ja nori vsi skup. Se vidi da je moped totaln luksuz - o?itno ga za to imajo tudi tisti ki dolo?ajo cene..... Citiraj Have a nice and productive day! Your future depends on it. Your LIFE… depends on it. A Klokateer...
jures Napisano 29. januar, 2013 Prijavi Napisano 29. januar, 2013 V zadnjih 2 3 letih sem se malo oddaljil od motorizma, vendar skoz spremljam potencialne ljubice Kak?en porast cen, to ne more? verjet. Ja kriza je, seveda.....FJR - k je eden od ?elja je sko?u iz 12 na 17 jur?kov!!! Ok, GoldWing je ?e vnaprej predrag, a vseen - iz 24 na 32 jur?kov. Pa samo rahel facelift je doletel oba modela. So ja nori vsi skup.Se vidi da je moped totaln luksuz - o?itno ga za to imajo tudi tisti ki dolo?ajo cene..... trg rabljenih je bolj dostopen kot je bil..... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
YavarYe X6V6 Napisano 29. januar, 2013 Prijavi Napisano 29. januar, 2013 Mene gane samo ?e VFR 1200F. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Mraušk Mčk Napisano 29. januar, 2013 Prijavi Napisano 29. januar, 2013 Kar je posnetkov na travnikih, ja. A hodi? na Mohor tam ?ez? Oziroma popravek, kar je travnikov na drugem posnetku, na prvem se pa itak furam po cesti. Jaz grem gor ?ez gmajno pa tik ob spomeniku ven. Neko? precejkrat na dveh kolesih, sedaj samo ?e poriva? (guru). Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Tomozuki Napisano 30. januar, 2013 Prijavi Napisano 30. januar, 2013 trg rabljenih je bolj dostopen kot je bil..... Sigurno. 15 in ve? let stare gajbe se peljejo tak, da ni za prehvalit. Citiraj
jures Napisano 30. januar, 2013 Prijavi Napisano 30. januar, 2013 Sigurno. 15 in ve? let stare gajbe se peljejo tak, da ni za prehvalit. Ha ha.Jaz sem kupu zelo zelo ugodno 2 leti starega stroma abs s tremi kufri Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Tomozuki Napisano 31. januar, 2013 Prijavi Napisano 31. januar, 2013 No, sej to je poanta. Za mali denar lahko dobi? zelo dobro robo, je pa res, da jih mora? it nekaj pogledat, da potem ve?, kaj kupuje? Ker ?e se zapi?i? v prvega, ki ga vidi?, se ti zna zgodit, da prime? za drek. Citiraj
KAALman Napisano 31. januar, 2013 Avtor Prijavi Napisano 31. januar, 2013 ja... res je... tudi rabljenega lahko dobi? dobrega: http://www.avto.net/_MOTO/ad.asp?ID=6804521 Citiraj LP KAALman
uklopko Napisano 1. februar, 2013 Prijavi Napisano 1. februar, 2013 Priporo?am nakup hehe on to prodaja! Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Tomozuki Napisano 3. februar, 2013 Prijavi Napisano 3. februar, 2013 Ja sej vem. Pomagam pri reklami Citiraj
KAALman Napisano 10. februar, 2013 Avtor Prijavi Napisano 10. februar, 2013 Ja sej vem. Pomagam pri reklami spread the word... bike ma novo, ni?jo ceno http://www.avto.net/_MOTO/ad.asp?ID=6804521 Citiraj LP KAALman
jures Napisano 11. februar, 2013 Prijavi Napisano 11. februar, 2013 Verona sejem Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Tomozuki Napisano 12. februar, 2013 Prijavi Napisano 12. februar, 2013 ?ele ko te slike gledam ugotavljam, da z motorji nisem ni? na teko?em. Preden sem ga kupil, sem vedel vse modele in bil enciklopedijsko razgledan, zdaj pa se malo bolj na hostese spoznam... Citiraj
KAALman Napisano 3. marec, 2013 Avtor Prijavi Napisano 3. marec, 2013 v?eraj podalj?al registracijo, in pa prvi? sedel na motor letos... ah... kak fajn feeling Citiraj LP KAALman
uklopko Napisano 3. marec, 2013 Prijavi Napisano 3. marec, 2013 moja 1. fura je bila pa tiste lepe dni v januarju cca 30 km reg. je pa itak celo leto . Upam da se letos kaj sre?amo oz.dobimo z nagibalniki (kot bi dejal Ivar ) Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
KAALman Napisano 3. marec, 2013 Avtor Prijavi Napisano 3. marec, 2013 @klob?i?: itak da je reg. celo leto, samo pri meni je leto 1.3. naokoli, pa je treba podalj?ati... upam da bo naslednji motor imel bolj "?LOVE?KKI" datum, me je po zadnjih zametih ?e skrbelo, da bom rabil prikolico ali kombi... Citiraj LP KAALman
jures Napisano 3. marec, 2013 Prijavi Napisano 3. marec, 2013 @klob?i?: itak da je reg. celo leto, samo pri meni je leto 1.3. naokoli, pa je treba podalj?ati... upam da bo naslednji motor imel bolj "?LOVE?KKI" datum, me je po zadnjih zametih ?e skrbelo, da bom rabil prikolico ali kombi... reg 24.1 beat this, ampak sem ga 3.1 po magistrali vozil Fantja kako ste ta vikend? Dobita mail Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
KAALman Napisano 3. marec, 2013 Avtor Prijavi Napisano 3. marec, 2013 @Đure: si dobo reply... smo pa na vezi preko vseh raznih medijev, ?e je sila, tudi TELEpatsko ostali nagiba?i... evo... pred sezono renew https://www.youtube.com/watch?v=mmrHYrQhMik...be_gdata_player Citiraj LP KAALman
Tomozuki Napisano 4. marec, 2013 Prijavi Napisano 4. marec, 2013 A kdo ve, ?e bo letos spet kaka delavnica varne vo?nje? Citiraj
KAALman Napisano 6. marec, 2013 Avtor Prijavi Napisano 6. marec, 2013 fantje, dekleta, shareajte tole, ker ?e imam drug motor moram prodati tegale! hvala! http://www.avto.net/_MOTO/ad.asp?ID=7041968 http://www.avto.net/_MOTO/ad.asp?ID=6804521 Citiraj LP KAALman
Tomozuki Napisano 7. marec, 2013 Prijavi Napisano 7. marec, 2013 Bom omenil komu, ?e bo kdo spra?eval po nakupu drugega Citiraj
KAALman Napisano 7. marec, 2013 Avtor Prijavi Napisano 7. marec, 2013 @tomozuki: ti kar malo pospe?uj prodajo, ker mam prostorsko stisko je od danes naprej pri nas doma H.: Citiraj LP KAALman
YavarYe X6V6 Napisano 7. marec, 2013 Prijavi Napisano 7. marec, 2013 Stari ?estitke za odli?en nakup, ?e lampa nebi imeli tolk te?av s hrbtenico pol bi jo jaz ?e nekaj ?asa imel doma tako pa, za tist parkrat na leto vzamem bratovo 1000rr. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.