uklopko Napisano 7. marec, 2013 Prijavi Napisano 7. marec, 2013 Stari ?estitke za odli?en nakup, ?e lampa nebi imeli tolk te?av s hrbtenico pol bi jo jaz ?e nekaj ?asa imel doma tako pa, za tist parkrat na leto vzamem bratovo 1000rr. kaj pa ljubica ma tud probleme kalman ?estitke ob nakupu,sre?no in varno Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Tomozuki Napisano 8. marec, 2013 Prijavi Napisano 8. marec, 2013 Ja super zadevo si nabavil Sej ta VFR je baje tudi delni naslednik XX-a, ker so se odlo?ili, da slednji ne bo dobil pomladitve. A navor je ?e naredil vtis nate? Citiraj
mazdaman Napisano 12. marec, 2013 Prijavi Napisano 12. marec, 2013 ?estitke Seba, pa ?im ve? varnih km. Daj ?e kako sliko gor, da bo Ajvar malo pizdil. Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
jstdoma Napisano 12. marec, 2013 Prijavi Napisano 12. marec, 2013 V?eri so me v delavnici na ?ihtu slikal za revijo motorist Drga? pa ?ravfam vlake Citiraj
Tomozuki Napisano 13. marec, 2013 Prijavi Napisano 13. marec, 2013 Naslednji? pa pridejo ?e od Playboya. Edino deklino mora? priskrbeti sam. Citiraj
KAALman Napisano 17. marec, 2013 Avtor Prijavi Napisano 17. marec, 2013 Doggy je ?el... upam da bo novi lastnik vsaj tak zadovoljen z njim kot sem bil jaz... mi ga je kar malo ?al... ampak dva motorja pa te le ne morem imeti Citiraj LP KAALman
jures Napisano 26. marec, 2013 Prijavi Napisano 26. marec, 2013 Jebomast - dobesedno Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
dbmiata Napisano 26. marec, 2013 Prijavi Napisano 26. marec, 2013 Jebomast - dobesedno to je pa super zadeva Citiraj Fuck new cars ... I'm driving oldschool
Tomozuki Napisano 27. marec, 2013 Prijavi Napisano 27. marec, 2013 Doggy je ?el... upam da bo novi lastnik vsaj tak zadovoljen z njim kot sem bil jaz... mi ga je kar malo ?al... ampak dva motorja pa te le ne morem imeti Super. Za kako ceno si ga pa prodal? Oni video za pred sezono sem pa sicer pogledal, ampak ene so prav lovske Takih sfaljkov na gumi ne more? dobit od klasi?nega asfalta kot jih je imel ta turerski tip s potovaljnikom. Mogo?e so zato film odstranili? Jebomast - dobesedno Kul zadeva! Citiraj
jstdoma Napisano 27. marec, 2013 Prijavi Napisano 27. marec, 2013 A bo kdo mel pogum v ponedeljek it v Mirno Pe?? - vremehttp://www.mk-trebnje.si/novice.php?novica=23 Citiraj
jures Napisano 27. marec, 2013 Prijavi Napisano 27. marec, 2013 letos je zarad vremena vse prekmal.... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Tomozuki Napisano 28. marec, 2013 Prijavi Napisano 28. marec, 2013 Jaz bom si bom pomoje v ponedeljek noge grel na vro?i pe?i Citiraj
jures Napisano 28. marec, 2013 Prijavi Napisano 28. marec, 2013 Ponedeljek SPET sneg!!!! V 3....... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
jures Napisano 4. april, 2013 Prijavi Napisano 4. april, 2013 Moram zdele v Rovinj, in BMK do Postojne bom kuril ro?ke pol pa sonce Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
jstdoma Napisano 4. april, 2013 Prijavi Napisano 4. april, 2013 Naredu prvih 40km letos s "tadrugim Japoncem" pr bajti! Citiraj
jures Napisano 4. april, 2013 Prijavi Napisano 4. april, 2013 480km za mano Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
jures Napisano 6. april, 2013 Prijavi Napisano 6. april, 2013 1. Marc Marquez (?pa/Honda) 1:56.0842. Jorge Lorenzo (?pa/Yamaha) +0.0013. Cal Crutchlow (VB/Tech 3 Yamaha) +0.2424. Valentino Rossi (Ita/Yamaha) +0.3325. Andrea Dovizioso (Ita/Ducati) +0.333 in to na dolgo?asni stezi!!! ?e en dan... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Slivka Napisano 6. april, 2013 Prijavi Napisano 6. april, 2013 480km za mano 45 cm je pred mano Sem ga za ?ez zimo spravil v spodnjo gara?o, zdaj se mi pa ne da kidat 35 metrov dale?, da ga dobim ven. Po snegu pa ne gre... Sicer me zima ne moti preve?, a tele bi po?asi lahko bilo konec... Citiraj
jures Napisano 15. april, 2013 Prijavi Napisano 15. april, 2013 Huda honda Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Symon Napisano 15. april, 2013 Prijavi Napisano 15. april, 2013 TNX stari, sj ve?, imeti karkoli drugega kot japonca je vseeno, ?e gre? pe?. Citiraj
uklopko Napisano 16. april, 2013 Prijavi Napisano 16. april, 2013 wooooohoooouuu! Pa si jo le do?akal! ej kaj nj re?em ....motorist naj bo pa sj ve? ne po pameti po cesti ?estitke Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Dejan Pavlovic Napisano 16. april, 2013 Prijavi Napisano 16. april, 2013 ?estitam ?e tle:).. lep motor?ek:) Citiraj A je to vse kar znate? Lepo je u?ivati v va?i otro?ki nesposobnosti:) Bravo
Tomozuki Napisano 16. april, 2013 Prijavi Napisano 16. april, 2013 Uf, s tem se da pa fajn ovinke radirat Citiraj
jures Napisano 16. april, 2013 Prijavi Napisano 16. april, 2013 Sedaj pa na na? moto meet, ki se organizira ?e dve leti... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.