KAALman Napisano 2. november, 2014 Avtor Prijavi Napisano 2. november, 2014 nalil VFRko do vrha, napumpal gume, spucal do sijaja in postavil na stojalo... leto?nja sezona zaklju?ena s cca 4300 km... ?e bo prihodnje leto spet tak, ne bom rabil novih gum povpre?na poraba 6,63 l/100km Citiraj LP KAALman
Tomozuki Napisano 2. november, 2014 Prijavi Napisano 2. november, 2014 Haha, jaz sem pa danes ?el na ?iht in nazaj z mojim, ampak bom vseeno moral gume menjat. Po kilometrini te pa nisem prekosil Povpre?no porabo sem imel na pamet tudi malo vi?jo (okoli 7l, kar je za karburatorsko verzijo kar solidno, sploh ?e nisi ne?en z ro?ko). Citiraj
Primoz78 Napisano 3. november, 2014 Prijavi Napisano 3. november, 2014 Ta vikend bil 2x po istri....jures-a nikjer srecal, ceprav sem bil v Rovinju...kje se je tiscal bog ti vedi...motor na stojalo...hmmmm kje pa sezona se zdalec ni zakljucena...pa bolj pocasi in previdno pa bo...zaenkrat 11k km...10.000 z Versysom 1.000 pa ta vikend z novim Citiraj
jures Napisano 3. november, 2014 Prijavi Napisano 3. november, 2014 dne 3. 11. 2014 ob 6:10 je Primoz78 napisal: Ta vikend bil 2x po istri....jures-a nikjer srecal, ceprav sem bil v Rovinju...kje se je tiscal bog ti vedi...motor na stojalo...hmmmm kje pa sezona se zdalec ni zakljucena...pa bolj pocasi in previdno pa bo...zaenkrat 11k km...10.000 z Versysom 1.000 pa ta vikend z novim ja madoni?, zvrcn. kateri dan si bil? Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Primoz78 Napisano 3. november, 2014 Prijavi Napisano 3. november, 2014 dne 3. 11. 2014 ob 6:30 je jures napisal: ja madoni?, zvrcn. kateri dan si bil?V petek sem bil v Rovinju, vceraj pa v Novigradu.... Citiraj
jures Napisano 3. november, 2014 Prijavi Napisano 3. november, 2014 dne 3. 11. 2014 ob 9:08 je Primoz78 napisal: V petek sem bil v Rovinju, vceraj pa v Novigradu....v petek sem bil ob 15h v mestu za ene 2 urci. Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Primoz78 Napisano 3. november, 2014 Prijavi Napisano 3. november, 2014 Jaz sem se samo obrnil tam ker so neki obvozi itd pa sel dalje... Citiraj
jures Napisano 3. november, 2014 Prijavi Napisano 3. november, 2014 Aaa pol nisi bil v nestu Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
jures Napisano 17. november, 2014 Prijavi Napisano 17. november, 2014 dedek Mraz je ?e pri?el v vas.........naredil sem logi?en korak naprej po 9-ih letih na treh suzuki 650 ma?inah. Po cca 60.000 km na motorju sem prepri?an, da rabim od motorja ?e malo ve? - mo? in sistem proti zdrsavanju, temu je botrovala tudi moja, ki je ratala sopotnica zadnji dve leti.... 1 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
mazdaman Napisano 17. november, 2014 Prijavi Napisano 17. november, 2014 Pa saj sem ti pred leti rekel kupi 1000. Ampak potem sedaj nebi spet iskal novega. Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
jures Napisano 17. november, 2014 Prijavi Napisano 17. november, 2014 dne 17. 11. 2014 ob 13:28 je mazdaman napisal: Pa saj sem ti pred leti rekel kupi 1000. Ampak potem sedaj nebi spet iskal novega.Stari 1000 je spljuvan, tudi meni ni sedel k osem ga probal, DL650 ga je prekosil po celotni dol?ini. Ne vem zakaj ampak DL1000 se ni prijel, je bil preve? robusten in nevodljiv, medtem ko je bil DL650 2x zapored motor leta v Nem?iji.V novem Stromu 1000 naj bi to vse popravili in testi to potrjujejo. http://www.cycleworld.com/2014/03/31/bmw-r1200gs-vs-ktm-1190-adventure-vs-suzuki-v-strom-1000-abs-comparison-test-review-photos-specifications/ To je ratal spet motor za katerega dobi? najve?, za najmanj denarja - sedaj v 1000 razredu. Sicer pa za mojega stroma sem dal feb 2013 5000? s torbami, sedaj gre v Zagreb za 5.000? z eno torbo....to je japonc, vedno poceni a vedno vreden. Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Tomozuki Napisano 18. november, 2014 Prijavi Napisano 18. november, 2014 Ja, ?e ma? kako prtljago in sopotnico se spla?a imet malo ve? navora in mo?i. Meni je ?e moj pre?voh na momente, ko sva dva nalo?enca gor in moram iz 6. pretaknit v 5. Citiraj
jures Napisano 19. november, 2014 Prijavi Napisano 19. november, 2014 Nor motor! Ceprav naredil samo 15km. Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
jures Napisano 15. december, 2014 Prijavi Napisano 15. december, 2014 Veseli december.....Grea z mopedom na siht, po opravkih, gres menjat gume na motorju in ob setih dam v windstoperju pri 11C 1 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
uklopko Napisano 16. december, 2014 Prijavi Napisano 16. december, 2014 jebenti?..... kam si pa dal listek za miklav?a ki ti prinese tako darilo.... heheVeliko varnih km jev na mopedu Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
jures Napisano 16. december, 2014 Prijavi Napisano 16. december, 2014 dne 16. 12. 2014 ob 6:32 je uklopko napisal: jebenti?..... kam si pa dal listek za miklav?a ki ti prinese tako darilo.... heheVeliko varnih km jev na mopedu Hvala, pisal sem mu po mailu s funkcijo read request confirmation. Eto moped ready gre spet mal na ?iht.... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
jures Napisano 18. december, 2014 Prijavi Napisano 18. december, 2014 Sem pri?akoval, da bo kdo zate?il, ker parkiram pod kristalko. Nasprotno, ?e ambient so zrihtal 1 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
jures Napisano 23. december, 2014 Prijavi Napisano 23. december, 2014 Neki je narobe s tem videom, saj naslavlja voznike avtomobilov (mazdasa s kebabom )...in ne divjakehttps://www.facebook.com/video.php?v=1542116782711668 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
KAALman Napisano 28. december, 2014 Avtor Prijavi Napisano 28. december, 2014 Tole sicer bolj spada pod samohvaljenje, ampak sem raje dal semle...Danes po dolgem cajtu v Corelu ustvarjal (klasi?no, brez trace-a) Citiraj LP KAALman
jures Napisano 13. januar, 2015 Prijavi Napisano 13. januar, 2015 Komite je soglasno sprejel leto?nji moto cilj KLIK Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
jures Napisano 25. januar, 2015 Prijavi Napisano 25. januar, 2015 V?eraj le?al cel dan zarad heksn?usa, danes na polno zrihtal prikolico in si vzel ?as da grem testirat TCS. Bomba!!! Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
dpicul Napisano 25. januar, 2015 Prijavi Napisano 25. januar, 2015 je bil kdo na tvoji desni strani(beri progi)? Citiraj
jures Napisano 25. januar, 2015 Prijavi Napisano 25. januar, 2015 A mislis na motocrossu? Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
jures Napisano 25. januar, 2015 Prijavi Napisano 25. januar, 2015 Nic ni brencal.... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.