uklopko Napisano 16. april, 2013 Prijavi Napisano 16. april, 2013 Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Tomozuki Napisano 17. april, 2013 Prijavi Napisano 17. april, 2013 Moj moped je ?e kar na servisu Pa ne zato, ker bi bil pokvarjen, ampak ker se mi ne da ponj Razlog je v tem, da sem brez prihodkov ?isto brez... Citiraj
KAALman Napisano 18. april, 2013 Avtor Prijavi Napisano 18. april, 2013 ekola... kilometri, here I come nove gume na moped pri 7.500 kilometrih Citiraj LP KAALman
Symon Napisano 18. april, 2013 Prijavi Napisano 18. april, 2013 Jaz sem pa danes naredil prvih 350km. (sem ?el v google maps preveriti ker nisem imel resetiranega ?tevca in nisem to?no vedel). Od doma (Morav?e) do Topol pri Meng?u, potem do Trzina do biv?ega lastnika motorja, po tastari do Socerba in naprej dol do portoro?a, nazaj pa po AC do Rudnika, preveril ?e center Ljubljane in nazaj domov. ?e izvzamem, da je sede? pretrd je vse ostalo super. Pa tank je malo majhen, (7,5) ampak do sedaj sem imel porabe 3,8 3,3 in 3,4 tako, da se pride do 200km. ?e mi bo pa prekipelo bom pa kupil 11l. Edinkrat, ko sem se spomnil na GoPro je bilo pa pri Cerkni?kem jezeru: Citiraj
uklopko Napisano 19. april, 2013 Prijavi Napisano 19. april, 2013 odli?no! Jaz pa sem v?eraj ?el do turjaka celo Ejj symon a zato si vzel dopust Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Symon Napisano 28. april, 2013 Prijavi Napisano 28. april, 2013 Jaz pa brat sva se tudi malo igrala. Citiraj
KAALman Napisano 2. maj, 2013 Avtor Prijavi Napisano 2. maj, 2013 v?eraj 450 km... Citiraj LP KAALman
jures Napisano 26. maj, 2013 Prijavi Napisano 26. maj, 2013 Klik Smo jo ze 2x vidl, tamal je reku hello kitty motor Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Symon Napisano 26. maj, 2013 Prijavi Napisano 26. maj, 2013 Smo jo ze 2x vidl, tamal je reku hello kitty motor Dobr da ni razumel angle?kih nalepk. Citiraj
uklopko Napisano 26. maj, 2013 Prijavi Napisano 26. maj, 2013 no koment! Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Symon Napisano 30. maj, 2013 Prijavi Napisano 30. maj, 2013 Tako ?udna spaka, da mi je ?e kar v?e?. Dizel tole je pa primerna obleka za vo?njo Citiraj
Dejan Pavlovic Napisano 1. junij, 2013 Prijavi Napisano 1. junij, 2013 Evo nekj za na?e bajkerje:) https://www.youtube.com/watch?v=EL8wAgAj3fQ Citiraj A je to vse kar znate? Lepo je u?ivati v va?i otro?ki nesposobnosti:) Bravo
jures Napisano 1. junij, 2013 Prijavi Napisano 1. junij, 2013 Evo nekj za na?e bajkerje:) https://www.youtube.com/watch?v=EL8wAgAj3fQ Ko bo klopko tole vidu bo sel takoj po italjana.... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
uklopko Napisano 2. junij, 2013 Prijavi Napisano 2. junij, 2013 PRODAM KAWASAKIJA!! Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Boss Napisano 2. junij, 2013 Prijavi Napisano 2. junij, 2013 po tem komadu ga nih?e nau niti hotel Citiraj
Tomozuki Napisano 3. junij, 2013 Prijavi Napisano 3. junij, 2013 po tem komadu ga nih?e nau niti hotel Japanska ma?ina od 500 kubika...? A ta sploh ve, kaj je ukradel v Nem?iji? :-D Citiraj
Slivka Napisano 9. junij, 2013 Prijavi Napisano 9. junij, 2013 Boss, ko te dobim, te nalomim... Cel teden sem se vsak dan iz slu?be vra?al po de?ju. In ?e z nedeljskega potepa sem se vrnil po de?ju. Sploh ni nekega vremena za u?ivat v vo?nji. Bo treba le z avtom naokoli... In ?e dobro, da sem se ?e vrnil, pravkar pada sodra... Citiraj
dpicul Napisano 9. junij, 2013 Prijavi Napisano 9. junij, 2013 http://www.24ur.com/gercar-zmagovalec-v-orehovi-vasi.html Zelo lepo videt da so dali tudi ta ?port na 24ur.com. ?estitke Klemenu Ger?arju! Citiraj
Boss Napisano 10. junij, 2013 Prijavi Napisano 10. junij, 2013 Boss, ko te dobim, te nalomim... Cel teden sem se vsak dan iz slu?be vra?al po de?ju. In ?e z nedeljskega potepa sem se vrnil po de?ju. Sploh ni nekega vremena za u?ivat v vo?nji. Bo treba le z avtom naokoli...In ?e dobro, da sem se ?e vrnil, pravkar pada sodra... Vzemi to s pozitivne strani - dobro, da pada de? - lahko bi recimo sne?ilo, a pol bi se pa po vro?ini matral kidat Citiraj
Tomozuki Napisano 10. junij, 2013 Prijavi Napisano 10. junij, 2013 http://www.24ur.com/gercar-zmagovalec-v-orehovi-vasi.html Zelo lepo videt da so dali tudi ta ?port na 24ur.com. ?estitke Klemenu Ger?arju! Skoraj moj sova??an! Citiraj
jures Napisano 10. junij, 2013 Prijavi Napisano 10. junij, 2013 An?etu dal najini ?eladi da jih naredi fluo rumene Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Slivka Napisano 10. junij, 2013 Prijavi Napisano 10. junij, 2013 Vzemi to s pozitivne strani - dobro, da pada de? - lahko bi recimo sne?ilo, a pol bi se pa po vro?ini matral kidat Na motor bom montiral verige in vitlo. Pa lopato pa tebe poiskat... Citiraj
jures Napisano 10. junij, 2013 Prijavi Napisano 10. junij, 2013 Before.... By the way ta vikend je moto meet Medvode. Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.