Symon Napisano 11. maj, 2014 Prijavi Napisano 11. maj, 2014 Jaz pa sam mal okoli lokalnih hribov. Citiraj
Symon Napisano 21. maj, 2014 Prijavi Napisano 21. maj, 2014 vreme res ekstra, nazaj pi?il ?ez pavli?evo in jezersko Jaz pa danes: Morav?e-Jezersko-Pavli?evo sedlo-Logarska dolina-Morav?e. 200 lepih kilometrov na sve?em zraku. 1 Citiraj
jures Napisano 21. maj, 2014 Prijavi Napisano 21. maj, 2014 Moj prvi lajk tle Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
KAALman Napisano 25. maj, 2014 Avtor Prijavi Napisano 25. maj, 2014 v?eraj sem izkoristil priliko, in testiral tole: http://www.triumph-motocikli.si/ Triumph Rocket Roadster III 2.3 148 PS, 221Nm pri 3.250 RPM Kot da se pelje? s kakim Kenworthom na dveh kolesih 1 Citiraj LP KAALman
dpicul Napisano 25. maj, 2014 Prijavi Napisano 25. maj, 2014 bil na treningu na mx progi v Brniku. Odli?no Citiraj
dpicul Napisano 26. maj, 2014 Prijavi Napisano 26. maj, 2014 no, pa jo imamo, medaljo. ?estitke Timu Gajserju za 3. mesto na svetovnem prvenstvu v motokrosu. ?e link nacionalne tv- pohvalno ter kon?no da je nekdo videl na? talent. http://www.rtvslo.si/sport/novice/tim-gajser-v-veliki-britaniji-do-prvih-stopnick-sezone/337760 Citiraj
Tomozuki Napisano 26. maj, 2014 Prijavi Napisano 26. maj, 2014 Rocket mi je pa en ljub?ih ?operjev! Enkrat me je pustil zadaj na semaforju, ko sem imel ?e ZR-7. Res je ko en tovornjak Citiraj
jures Napisano 1. junij, 2014 Prijavi Napisano 1. junij, 2014 Se dobr da mamo motogp!! Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
uklopko Napisano 13. junij, 2014 Prijavi Napisano 13. junij, 2014 Malo sem polep?al ?elado in se nekako naredil bolj vidnega https://www.dropbox.com/sc/y8bkw0hq8a0ex1l/AACUsSbcf426fz330GTLBUsYa Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Gelipter Napisano 13. junij, 2014 Prijavi Napisano 13. junij, 2014 Malo sem polep?al ?elado in se nekako naredil bolj vidnega https://www.dropbox.com/sc/y8bkw0hq8a0ex1l/AACUsSbcf426fz330GTLBUsYastari lepo izgleda super lp ale? Citiraj
jures Napisano 13. junij, 2014 Prijavi Napisano 13. junij, 2014 nedelja - ponedeljek Zadar. Ma? cajt klop? Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
uklopko Napisano 17. junij, 2014 Prijavi Napisano 17. junij, 2014 trenutno sem s cajtom na tesnem tako da tudi vse ostalo spremljam zelo povr?no Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
jures Napisano 17. junij, 2014 Prijavi Napisano 17. junij, 2014 trenutno sem s cajtom na tesnem tako da tudi vse ostalo spremljam zelo povr?no vidim ja, ker si tud ?e vmes zamudil, da sem razpakiral motor in ?el z mezgo....in res v nedeljo in ponedeljek je bila jadranka zaprta za fr?ote zbog olujnog vjetra.......sicer vreme v Zadru kar ok. Sem pa ujel zaklju?ek Harley meeta v Biogradu....norci kva jih je bilo iz celega sveta, finska, avstralija....u?esa bolele Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
jures Napisano 18. junij, 2014 Prijavi Napisano 18. junij, 2014 nedelja 22.6 grem malo pokositi travo in pla?at ra?une v Rovinj z mopedom, ker nismo bili in ne bomo spet 2 vikenda dol. Gre kdo poleg se nagibat? Malo na trip in se skopat, lahko ?e kaj na ?ar vr?em. Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
KAALman Napisano 22. junij, 2014 Avtor Prijavi Napisano 22. junij, 2014 340 km z nagibalnikom... route 69, nazaj pa ?ez Ravne (Ivar?ko jezero) in pa po stari cesti preko MB... motoristov je blo kot smetja... Citiraj LP KAALman
jures Napisano 22. junij, 2014 Prijavi Napisano 22. junij, 2014 I raise you 100km. Po istrskih vukojebinah do R in nazaj. Tudi na stari cesti guzva, cez Jelovice seveda sam. Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Tomozuki Napisano 22. junij, 2014 Prijavi Napisano 22. junij, 2014 340 km z nagibalnikom... route 69, nazaj pa ?ez Ravne (Ivar?ko jezero) in pa po stari cesti preko MB... motoristov je blo kot smetja... Ena A cesta dale? naokoli Citiraj
dpicul Napisano 23. junij, 2014 Prijavi Napisano 23. junij, 2014 v?eraj je na dirki svetovnega prvenstva mx2 na? Tim Gajser osvojil 2.mesto. Vedno bli?je vrhu je mulc. Kon?no se je nekaj malega za?elo pisati tudi po int. straneh, npr. v Delu Citiraj
KAALman Napisano 29. junij, 2014 Avtor Prijavi Napisano 29. junij, 2014 danes tour de DOlenjska... spotoma pri Jotkotu dobil gorivo hvala J. Citiraj LP KAALman
g.Wankel Napisano 29. junij, 2014 Prijavi Napisano 29. junij, 2014 Zdej sm ?e ene dvakrat vidu, ko sm se umaknu motoristu malo bolj na desno, da je lahko ?el mimo...da mi je kot malo z nogo nakazal? A to pomeni hvala al kako? Citiraj
KAALman Napisano 29. junij, 2014 Avtor Prijavi Napisano 29. junij, 2014 Zdej sm ?e ene dvakrat vidu, ko sm se umaknu motoristu malo bolj na desno, da je lahko ?el mimo...da mi je kot malo z nogo nakazal? A to pomeni hvala al kako?Jap... Ce se pa prehiteva motorista, je pa to pozdrav prehitenemu... Citiraj LP KAALman
Tomozuki Napisano 1. julij, 2014 Prijavi Napisano 1. julij, 2014 To je zahvala ja Jaz kar z levo roko poka?em. Citiraj
jures Napisano 1. julij, 2014 Prijavi Napisano 1. julij, 2014 V evropskih mestih te scooterasi ali brcnejo z desno da se umaknes ali pa iztegnejo desno nogo v zahvalo. Multifunktion Ce je kdo vozil po pariski periferique je to izkusil. Mopedi vse 4 in gas ( konkretnih 100 in vec v pocasnem prometu) med levim in sredinskim. Ko menjas pas je 50/50... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Tomozuki Napisano 1. julij, 2014 Prijavi Napisano 1. julij, 2014 Ne, v Parizu se nisem vozil. Se mi je pa do sedaj najbolj pestro zdelo v Firencah. Citiraj
Slivka Napisano 18. julij, 2014 Prijavi Napisano 18. julij, 2014 Potem so pa vsi drugi krivi, samo motoristi ne... Da izgubi? sopotnika, mi je razumljivo (sem ga tudi sam... ). Ampak da pa motor zgubi voznika in s sopotnikom odpotuje naprej ... No, ja, v primeru nesre?e nikakor ni kriv motorist... 1 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.