jures Napisano 18. julij, 2014 Prijavi Napisano 18. julij, 2014 Ta vikend bi mogu bit (zdele) bit na Ducati WDW in se ganjat po Misano motoGP stezi....Pa se je tok nabralo predvsem coln zrihtat po nevihti....da sem mogu skenslat Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
jures Napisano 20. julij, 2014 Prijavi Napisano 20. julij, 2014 http://youtu.be/wJop0E9kr_s Posmu spet vreme za znort dober... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
jures Napisano 30. julij, 2014 Prijavi Napisano 30. julij, 2014 2012 - Stelvio 2. najvi?ji prelaz v Evropi 2757m (slika je pa od lanskega 2. obiska) 2013 - Col d Iseran 1. najvi?ji prelaz v Evropi 2770m 2014 - ?e 14 dni do 3. najvi?jega prelaza v Evropi Col d'Agnel 2744m ?e 12 dni do najvi?jega loopa v Evropi Cime de la Bonnet 2802m septembra pa pade najvi?ja asfaltna to?ka v EU 2830m (TU SE ?E ZBIRAMO, ?e kdo ho?e)Pot pa je fiksna (3 dni): http://goo.gl/maps/24e5S sami ovinki Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
jures Napisano 5. avgust, 2014 Prijavi Napisano 5. avgust, 2014 Spet obrabljeno vabilo. Sobota ali nedelja: moto trip do Rovinja in nazaj. Seveda cez min 2 prelazaTokrat vmes se voznja s colnom do otokov in kopanje (glavna stvar obiska je dez ven spumpat )Opcijski cevapi Any biker? 1 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
jures Napisano 11. avgust, 2014 Prijavi Napisano 11. avgust, 2014 l. 2005: ?e ne gre motor od bajte grem jaz!l. 2014: A misli?, da bi jaz to znala vozit, da se ne vozim samo zadaj?pri 39-ih (re?e se 29-ih) in cca 5.000km na zadnjem zicu je spoznala, da je to res u?itek in imava skupno to?ko na stara leta..... Spakirano vse za 2 za 5 dni, tudi ?otor za 3 osebe in tavelik turbo maximus . Tanajtabulj? je pa, da ni placa za shopping.... 1 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
jures Napisano 11. avgust, 2014 Prijavi Napisano 11. avgust, 2014 septembra pa pade najvi?ja asfaltna to?ka v EU 2830m (TU SE ?E ZBIRAMO, ?e kdo ho?e)Pot pa je fiksna (3 dni): http://goo.gl/maps/24e5S sami ovinki Prijavljeni sedaj: suzuki, honda, yamaha. Ce kdo se s Kawasakinem uleti bi blo top Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Jest Napisano 11. avgust, 2014 Prijavi Napisano 11. avgust, 2014 Primoz ima Kawasakija Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
jures Napisano 11. avgust, 2014 Prijavi Napisano 11. avgust, 2014 Primoz ima Kawasakija To deli Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Symon Napisano 11. avgust, 2014 Prijavi Napisano 11. avgust, 2014 Kak tak?en izlet me mika ?e z avtom kaj ?ele da bi mel moped. No ?e ne drugega v 9ih letih si jo spreobrnil in dokazal, da se je spla?alo trmasto obdr?ati moped. Citiraj
jures Napisano 11. avgust, 2014 Prijavi Napisano 11. avgust, 2014 Kak tak?en izlet me mika ?e z avtom kaj ?ele da bi mel moped. No ?e ne drugega v 9ih letih si jo spreobrnil in dokazal, da se je spla?alo trmasto obdr?ati moped. Vmes je bila miata....pa ni isto V septembru bi organiziral vikend trip ' the best of Alps' ce ate za - s stirimi kolesiVelja tole po vrstnem redu pomembnosti:1. Svica - spedenano in spektakularno2. Francija - visoko in specificen ambient (kamen)3. Italija - prelazi po sistemu pajkove mreze, kamor se obrnes je ovink Sele potem Avstrija, je kar ok samo ni to to, pa se colajo na vsakem kuclu. Predviden strosek je ze znan - cca 140? Za spanje in futr po penzionih al pa cca 90? po kampih ampak je ze kar zimsko nad 2000m+ bencin za cca max 2000km Poraba izziv na primer samo folk mora biti za. Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Primoz78 Napisano 12. avgust, 2014 Prijavi Napisano 12. avgust, 2014 Hmmm mogoce se pa pridruzim....sicer je mal huda zame kot novopecenega motorista a ce sem sel drugi dan, ko je bil motor pri hisi na Maltal in back.......kerga septembra ste pa mislili it? A bi bil problem ce mam sopotnico? lp Citiraj
jures Napisano 12. avgust, 2014 Prijavi Napisano 12. avgust, 2014 Vsi in vse vabljene, verjetno bo tudi moja.Zacetek septembra Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Primoz78 Napisano 12. avgust, 2014 Prijavi Napisano 12. avgust, 2014 Vsi in vse vabljene, verjetno bo tudi moja.Zacetek septembraQl, smo na vezi...morem se par dodatkov kupit tko da bom vidu, ce mi financno znese vse...ker sem brez stranskih kovckov itd... Citiraj
jures Napisano 12. avgust, 2014 Prijavi Napisano 12. avgust, 2014 jaz imam eno torbo vi?ka k se z jermeni pripne ?e je treba, veliko gre notri http://www.yogi.si/p-133193-torba-za-zadnji-sedez-velika.aspx gre na zadnji kufer, tank.... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Primoz78 Napisano 12. avgust, 2014 Prijavi Napisano 12. avgust, 2014 Neki gledam da bi stranske kovcke kupil tko da bom se videl. Hvala zaenkrat. Kot novopecenemu motoristu...katero opremo je treba met zraven za tako turo?... Citiraj
KAALman Napisano 12. avgust, 2014 Avtor Prijavi Napisano 12. avgust, 2014 l. 2005: ?e ne gre motor od bajte grem jaz!l. 2014: A misli?, da bi jaz to znala vozit, da se ne vozim samo zadaj?pri 39-ih (re?e se 29-ih) in cca 5.000km na zadnjem zicu je spoznala, da je to res u?itek in imava skupno to?ko na stara leta..... Spakirano vse za 2 za 5 dni, tudi ?otor za 3 osebe in tavelik turbo maximus . Tanajtabulj? je pa, da ni placa za shopping....@Jures: khm... bi blo ?koda, ?e bi kater od njiju ?el od bajte danes montiral pokrov kolesa Citiraj LP KAALman
jures Napisano 12. avgust, 2014 Prijavi Napisano 12. avgust, 2014 Neki gledam da bi stranske kovcke kupil tko da bom se videl. Hvala zaenkrat. Kot novopecenemu motoristu...katero opremo je treba met zraven za tako turo?...Ce smo skupaj imam jaz ze komplet za flikanje gum, ketne. Tako da tebi ostane samo za ketno mazat.Od ostalega pa cunje in primerna dezna obleka, se posebej letos.Jaz imam en kombinezon FLUO in dvodelni komplet RAIN LiGHT , ta enodelni me je presenetil za to ceno sem ostal popolnoma suh v osem urnem pranju....Vse z Yogi.si tudi dodatek za zascito skornjev, se splaca Vidne barve pa niso ratale samo modna muha ampak ze standard, raven zavedanja po vidnosti se je mocno dvignila Pa kako termo perilo al pa domace dolge gate, ostalo pa po zelji@Jures: khm... bi blo ?koda, ?e bi kater od njiju ?el od bajte danes montiral pokrov kolesa Ja sej na koncu se mi bo odpelala z njim :) Nice blatenpucer Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Primoz78 Napisano 14. avgust, 2014 Prijavi Napisano 14. avgust, 2014 jures hvala za info. Samo de?na obleka mi manjka pa preobleka za ?kornje. A to torbo ki ponujas je za posodit ali prodat? Sam 1.300km v 3h dneh je kar kruta upam, da bom zdrzal kondicijsko...ker kot pravim sem nov med motoristi in imam samo 4k km za sabo motor pa dober mesec... lp Citiraj
Dejan Pavlovic Napisano 14. avgust, 2014 Prijavi Napisano 14. avgust, 2014 Vmes je bila miata....pa ni isto V septembru bi organiziral vikend trip ' the best of Alps' ce ate za - s stirimi kolesiVelja tole po vrstnem redu pomembnosti:1. Svica - spedenano in spektakularno2. Francija - visoko in specificen ambient (kamen)3. Italija - prelazi po sistemu pajkove mreze, kamor se obrnes je ovink Sele potem Avstrija, je kar ok samo ni to to, pa se colajo na vsakem kuclu. Predviden strosek je ze znan - cca 140? Za spanje in futr po penzionih al pa cca 90? po kampih ampak je ze kar zimsko nad 2000m+ bencin za cca max 2000km Poraba izziv na primer samo folk mora biti za. To bi pa mogo?e ?e mene zanimal ... ?e slu?ajno na? miata trip v septembru pade v vodo:) Citiraj A je to vse kar znate? Lepo je u?ivati v va?i otro?ki nesposobnosti:) Bravo
jures Napisano 14. avgust, 2014 Prijavi Napisano 14. avgust, 2014 To bi pa mogo?e ?e mene zanimal ... ?e slu?ajno na? miata trip v septembru pade v vodo:)Saj miata ni iz cukra , jaz sem ?e na ?iht ?el danes z motorjem, pol pa po mojo pa pi?i Francija , obleka je, miata ma pa streho, ?e je ?e res panika. Bomo spremljali vreme pa en vikend naredimo nekaj, 'pravijo' da bo tudi oktober lep, ampak te pravijo so tudi pravili, da se je poletje vrnilo pred tednom dni, in te pravijo so tudi rekli da bo pasje poletje.... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
jures Napisano 16. avgust, 2014 Prijavi Napisano 16. avgust, 2014 Padel se en mejnik, t.i. provanski pekel Tour de France-a. Mount Ventoux Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
uklopko Napisano 16. avgust, 2014 Prijavi Napisano 16. avgust, 2014 Lepo tebi;-) carsko....si kj zmazran? Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Lava Napisano 26. avgust, 2014 Prijavi Napisano 26. avgust, 2014 tud pr ns u gara?i mamo neki novga, k mislm, da pa?e v to temo ? 1 Citiraj http://mojsvet-nassvet.blogspot.com/ /> <>http://the-world-of-lava.blogspot.com/
Primoz78 Napisano 1. september, 2014 Prijavi Napisano 1. september, 2014 @Lava srecno voznjo! @jures zal jaz se ne morem udelezit ker mam do konc septembra neki za koncat v sluzbi, tko da se dopust se mi prenese za cel mesec.... Citiraj
jures Napisano 1. september, 2014 Prijavi Napisano 1. september, 2014 @Lava srecno voznjo! @jures zal jaz se ne morem udelezit ker mam do konc septembra neki za koncat v sluzbi, tko da se dopust se mi prenese za cel mesec....ni panike. So pa danes kamni?ke in karavanke bele......... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.