Primoz78 Napisano 2. september, 2014 Prijavi Napisano 2. september, 2014 ni panike. So pa danes kamni?ke in karavanke bele......... V nedeljo sem bil pri Passengersee in sel cez Nasfeld pa je blo se ok...vceri pa je mal pobelilo gor okrog ja. Ocitno bo treba kam proti jugu it v naslednjem mesecu ali dveh...ceprav so mi gorske ture lepse. Kolk km mas letos? Citiraj
jures Napisano 2. september, 2014 Prijavi Napisano 2. september, 2014 Uf ne vem bi moral pogledat v excel doma kjer servise vpisujem, mislim pa da ene 8000 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Primoz78 Napisano 2. september, 2014 Prijavi Napisano 2. september, 2014 ...slaba sezona letos...dez pokavri vse. Upajmo da bo se kaj lepega vremena....se pa bojim, da ne bo nic z Passo Stelvio in Grossglocknerjem letos. Citiraj
Lava Napisano 2. september, 2014 Prijavi Napisano 2. september, 2014 @Lava srecno voznjo! Hvala! Citiraj http://mojsvet-nassvet.blogspot.com/ /> <>http://the-world-of-lava.blogspot.com/
Tomozuki Napisano 3. september, 2014 Prijavi Napisano 3. september, 2014 Spet sem za?el gledat skuterje; kupil bi nekega rabljenega z dobro vetrno-de?no za??ito, da bi se z njim vozil v slu?bo (Bird ostane pri bajti, kakopak). Sem pa malo pozabil, kako se sedaj obra?unava registracija in zavarovanje. Iz avta si lahko prenesem 55% bonus pa ?e 50% mi zbijejo, ?e ga registriram za celo leto? Za XX-a foter pla?a 300? letno, ima pa 55% popusta in 50% dobi na zavarovanje za celo leto. ?e gledam po AMZS-ju in vse to dr?i, med 250ccm in 500ccm (in rang od 20 do 40 konjev), ve?jih razlik v ceni ni. Najbolj se mi dopadejo kaki Majesty, Atlantic, X9 in podobni. Ima kdo kak?ne izku?nje? Kako je s cenami rezervnih delov? Pred XX-om in Kawlom sem imel Kymco B&W 250, s katerim sem bil kar zadovoljen, le rezervni deli (in potro?na roba) so bili precej zasoljeni. Npr. crknila mi je plazma osvetlitev za ?tevec in seveda si moral menjat celega, ker se ga ni dalo razdret. Cena: 285?! Za to gondolo sem pripravljen od?tet okoli 1.400? Lavi pa dosti sre?nih kilometrov! ?e je to tvoj prvi motor, idi pogledat kak poligon varne vo?nje. Ni zato, da bi dvomil vate, ampak vsakomur predvsem na za?etku leta prav pride, da se spet malo navadi? vo?nje po zimskem spanju. Da se navadi? prometa pa; ve? kot se vozi?, bolj zna? predvidevat Citiraj
KAALman Napisano 7. september, 2014 Avtor Prijavi Napisano 7. september, 2014 danes 270 km skoraj 5 ur ?isto sam samcat na motorju... totalen odklop... sem se pa peljal okoli de?evja, brez da bi dobil eno samo kapljico Citiraj LP KAALman
Lava Napisano 7. september, 2014 Prijavi Napisano 7. september, 2014 Lavi pa dosti sre?nih kilometrov! ?e je to tvoj prvi motor, idi pogledat kak poligon varne vo?nje. Ni zato, da bi dvomil vate, ampak vsakomur predvsem na za?etku leta prav pride, da se spet malo navadi? vo?nje po zimskem spanju. Da se navadi? prometa pa; ve? kot se vozi?, bolj zna? predvidevat Hvala! aja no saj motor druga?e ni moj, je od o?eta, tako da ima on izpit in ga tud on vozi, sem sam sopotnica zaenkrat Ja varna vo?nja pa zagotovo, mu bom predlagala enkrat Sicer za letos ne vem ve?, koliko se bova sploh lahko ?e vozila.. Saj ve? vreme Citiraj http://mojsvet-nassvet.blogspot.com/ /> <>http://the-world-of-lava.blogspot.com/
Tomozuki Napisano 8. september, 2014 Prijavi Napisano 8. september, 2014 Dana?nji dan je lep! Pa ?e ene par dni je bilo takih letos Woohoo, stran vr?en denar za registracijo... Ne vem, ?e sem naklepal 300km vsega skupaj. A pol noben ne ve, kako je z registracijo? Citiraj
dpicul Napisano 8. september, 2014 Prijavi Napisano 8. september, 2014 v?eraj je na? Tim Gajser ugnal vso svetovno konkurenco v drugi dirki svetovnega prvenstva v motokrosu. Skupno je bil 3., ker je v prvi dirki padel in kon?al na 7. mestu. ?estitke. http://www.hondaproracing.com/mxgp/riders/?rider=tim_gajser Citiraj
jures Napisano 10. september, 2014 Prijavi Napisano 10. september, 2014 25.9 zaklju?ek dolomiti Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
mazdaman Napisano 12. september, 2014 Prijavi Napisano 12. september, 2014 Kdo bo prvi probal to zadevo Izgleda kar uporabna Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
jures Napisano 12. september, 2014 Prijavi Napisano 12. september, 2014 Sem probal na sejmu v milanu. Ne hvala - ker je ekrancek tik pred ucom. 1. Za ocalarje motece2. Za razrez ocesa idealno Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
jures Napisano 14. september, 2014 Prijavi Napisano 14. september, 2014 Bravo Vale in to na najboljsi mozni streki! Ha ha ha 2013 sem s stromom na wdw postavil 11 sekund zaostanka z najboljsim krogom Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
jures Napisano 22. september, 2014 Prijavi Napisano 22. september, 2014 25.9 zaklju?ek dolomitiMogoce ski opening....... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
jures Napisano 1. oktober, 2014 Prijavi Napisano 1. oktober, 2014 Eto ta vikend zakljucek, jadranka in otoki. Prijave do jutri Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
jures Napisano 4. oktober, 2014 Prijavi Napisano 4. oktober, 2014 Zakljucek v teku Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
jures Napisano 4. oktober, 2014 Prijavi Napisano 4. oktober, 2014 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
jures Napisano 5. oktober, 2014 Prijavi Napisano 5. oktober, 2014 Spet fenomenalen vikend na jadranki in otokih, tudi burjo smo premagal cez velebit Ko so zaprli del Senj - Novi Vinodolski. Rekel bom samo to : slovenci smo deset let za hrvati ko pride do urejanna in kvalitete cest!Vsi stirje ( pa sem bil dalec najmlajsi) smo govorili samo o tem in na koncu ze v sarkazmu debatiral kako so hrvaske ceste zjebane in da bomo drscju posali pohvalno pismo da delajo fantasticno delo in da predlagamo se visje cestninske dajatve... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
jures Napisano 6. oktober, 2014 Prijavi Napisano 6. oktober, 2014 ?e fotkehttps://www.dropbox.com/sh/9ypwfw4kicyf99m/AAA5D5uzPvG2qLWZFBEcHcPma?n=195183128 1 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Tomozuki Napisano 11. oktober, 2014 Prijavi Napisano 11. oktober, 2014 V?eraj sem ga pa na?gal do kraja. 17-let stara gara ?e vedno leti preko 300 (po ?tevcu) brez problema... Citiraj
jures Napisano 11. oktober, 2014 Prijavi Napisano 11. oktober, 2014 Vreme je spet nor ta vikend za mopede. Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
jures Napisano 25. oktober, 2014 Prijavi Napisano 25. oktober, 2014 Car!!!!!http://youtu.be/P6DmpaeQkqY Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
jures Napisano 26. oktober, 2014 Prijavi Napisano 26. oktober, 2014 Rovinjcani ta vikend pri nas, grejo na maraton . SM990 KTM hud bajk, vceraj naredil 30km Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
jures Napisano 26. oktober, 2014 Prijavi Napisano 26. oktober, 2014 V torek z mopedom na morje in naslednji vikend zaklju?ek po zaklju?ku po Istri, ?e kdo ?eli, z obveznim 'enduro' postankom - pivo na koncu kamenjaka. Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
jures Napisano 30. oktober, 2014 Prijavi Napisano 30. oktober, 2014 3 ure smo hodili, in ko so vsi, tud pes, dol padl, sem sel mal enduro... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.