MOTO KOTIČEK
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Vem, da ni prav nastavljen Sem občutil med vožnjo. Ko pride nov sedež ta teden, se bom pozabaval z nastavitvami, tako z naklonom sedeža kot tudi z višino. Bom pa zamenjal tudi krmilo z 30 mm višjimi rogovi.(Spank Spike 800 Race) . Po napisanem na mtb forumih teh, ki jih imajo, so veliko bolj prijazne rokam (prenašajo manj tresljajev).
-
Za koga zna biti celo zanimiv okvir za WESA montažo z slim DVD-RW (mogoče je možno tudi BluRay zmontirati🤔)...zanimiva rešitev za HTPC... Lenovo ThinkCentre Tiny DVD VESA Mount M900 M700 M73 M93 M83 03T9717 004X2176 WWW.EBAY.COM The sale consists of ThinkCentre Tiny DVD Burner... A ne jemati tega,če ni priključnega kabla zraven-pazi! Potegni si dol proizvajalčeve specifikacije...tam vse piše kakšni moduli oz notranji priključki za te module itd. vse obstajajo za tvojega.
-
Ma nimam dolgih kolesarskih hlač...seveda bo še kak topel dan....pa tud mal se mi ne da letos več ...je blo 30k višincev letos zadost na mtbju 🙈🙈
-
bolj kot ne... . sej do konca leta je še samo dober mesec . bo še kr nekaj lepih vikendov do konca leta, drugače pa malo po snegu v sredo in četrtek je nekaj napovedano.
-
Jaz sem kolo bolj kot ne pospravil za letos, zdej bodo bolj hribi, tek in fitness(pudarek na nogah)
-
-
Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.