MOTO KOTIČEK
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Dragi državljani Slovenije, če bi se množili tako, kot se je#emo med sabo, bi nas bilo več kot Kitajcev!
-
Imate novejši avto? Rutinski pregled pri mehaniku je po novem lahko drago presenečenje WWW.ZURNAL24.SI Vsa vozila v Evropski uniji morajo biti od leta 2018 dalje opremljena s sistemom za samodejni klic v sili eCall. Pri nekaterih proizvajalcih lahko po rutinskih pregledih v mehanični delavnici pride do dragega...
-
Sem šel v Kranj in prodajalec je zatrdil, da ta model v CX-5 ne paše (naj bi bil prenizek) Po merah je sicer enak, kot vsi ostali v tej temi: 242 x 175 x 190 mm (D x Š x V). Zdaj pa sem zmeden, ali je narobe ocenil, ali je res originalni višji kot 190mm? Kakšne izkušnje?
-
Fantje, tega nebi bilo potrebno, če bi vzgojili pošteno in olikano generacijo otrok! Problem je vzgoja in zavedanje o tem kaj te čaka, če odvržeš smeti v okolje ne v koš.... Vsak, ki ga zalotijo bi moral vsaj 1. mesec brezplačno pobirat smeti in basta.... Vse bi se sijalo od čistoče le mamice bi jokale.... 🥲😉
-
Sem opazil, da se večina pojavite na forumu okoli polnoči, ko je poceni štrom...
-
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.