jures Napisano 28. junij, 2018 Prijavi Napisano 28. junij, 2018 Ja edina pot, take so ble vse ceste v albaniji do ene 10-20 let nazajSam ni slaba....sploh neKoliko pa kaj pride finan?no ena tak?na tura? Spomladi nabavim bike, pa me mogo?e tudi kam zanese.. benza za toliko km.....pa spanje in hrana na dan tam ene 40?, v Italiji malo ve?, trajekt 84?, pa smo spali po lu?tnih hotelih, hrane pa preve?....sem 2kg dam prinesel vi?ka, kljub aktivnostim.... Je pa bila fora s trajektom, originalno je bil Benetke - Iogumenitsa, pa so ga prestavili na Ancona - Iogumentisa. Zaradi apeninov, je bilo to kot naro?eno, ni bilo treba nazaj na Benetke, samo ?ez hrib....pa sva zato dobila ?e refund 60?, torej je pri?el 24?... Minoan to sedaj redno dela, glede na prijave v Benetkah in Anconi. ?e kdo gre, mora na to ra?unati - obvestilo o spremembi pride pa par dni prej. 2 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Symon Napisano 29. junij, 2018 Prijavi Napisano 29. junij, 2018 Je pa bila fora s trajektom, originalno je bil Benetke - Iogumenitsa, pa so ga prestavili na Ancona - Iogumentisa. Zaradi apeninov, je bilo to kot naro?eno, ni bilo treba nazaj na Benetke, samo ?ez hrib....pa sva zato dobila ?e refund 60?, torej je pri?el 24?... Minoan to sedaj redno dela, glede na prijave v Benetkah in Anconi. ?e kdo gre, mora na to ra?unati - obvestilo o spremembi pride pa par dni prej. Fuck, sam to je za Slovenca, ?e planira? ?tart iz Benetk kr naenkrat ful dlje, ?e prav razumem? Citiraj
jures Napisano 29. junij, 2018 Prijavi Napisano 29. junij, 2018 Fuck, sam to je za Slovenca, ?e planira? ?tart iz Benetk kr naenkrat ful dlje, ?e prav razumem? 700km ali +500km..... Sva sva sla cez Apenine, 2 pa sta se pridruzila na trajektu. Prisla sta 13:59 na trajekt ki je sel ob 14:00, zaprta AC pri Portogruaru, nesreca pri Bologni.... startala ob 04:00, z avtom ne bi prisla nikoli (kamioni...) pravita da sta sla preko meje med njimi in po desni....ni slo drugace Takole sta prisla ZADNJA! Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
jures Napisano 20. julij, 2018 Prijavi Napisano 20. julij, 2018 Jaz tudi iz Dolomitov, fenomenalni 3je dnevi. Vreme, ceste....dokler nisva prisla do Unca....vse stalo do cestninske. Katastrofa ......najprej ob 15h delovisce pred vipavo 2 delavca v senci, potem se cjazili 40 za kamionom, ker je 4 km pred cestninsko pod Nanosom spet gradbisce zaradi cestninske, nikjer nobenega delavca. Nato zastoj od Unca do Brezovice, po tem ko sta me 2 avta za malo falila pri divjem menjanju pasov pri 15 na uro, ki jima je primesel vsaj pol ure fore pred ostalimi v koloni sem dal 4 zmigovce in po odstavnem 50 na uro do Loga. Ni bilo druge. Kako je folk pri nas zivcen ne mores verjeti (sami Slovenci). On bo v koloni hitrejsi ce ti je na auspuhu in na 100m 3x zamenja pas vmes se pa po sredini vozi (zmigovci? Ha ha ha) Naj kdo (Boss) rece kar hoce Italijani so svetlobna leta pred nami, kar se tice kulture in tolerance. V Dolomitih se tocno ve - motor je hitrejsi in okretnejsi, tisti na klancu ima prednost, avtobus na serpentini potrebuje celoten radius obeh pasov, kolesar rabi svoj prostor in je rabljiv. Oziroma je na spustu celo v prednosti. Policija? Niti enega v treh dneh, ker ni potrebe 1 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Nejc1986 Napisano 20. julij, 2018 Prijavi Napisano 20. julij, 2018 Jaz tudi iz Dolomitov, fenomenalni 3je dnevi. Vreme, ceste....dokler nisva prisla do Unca....vse stalo do cestninske. Katastrofa ......najprej ob 15h delovisce pred vipavo 2 delavca v senci, potem se cjazili 40 za kamionom, ker je 4 km pred cestninsko pod Nanosom spet gradbisce zaradi cestninske, nikjer nobenega delavca. Nato zastoj od Unca do Brezovice, po tem ko sta me 2 avta za malo falila pri divjem menjanju pasov pri 15 na uro, ki jima je primesel vsaj pol ure fore pred ostalimi v koloni sem dal 4 zmigovce in po odstavnem 50 na uro do Loga. Ni bilo druge. Kako je folk pri nas zivcen ne mores verjeti (sami Slovenci). On bo v koloni hitrejsi ce ti je na auspuhu in na 100m 3x zamenja pas vmes se pa po sredini vozi (zmigovci? Ha ha ha)Naj kdo (Boss) rece kar hoce Italijani so svetlobna leta pred nami, kar se tice kulture in tolerance.V Dolomitih se tocno ve - motor je hitrejsi in okretnejsi, tisti na klancu ima prednost, avtobus na serpentini potrebuje celoten radius obeh pasov, kolesar rabi svoj prostor in je rabljiv. Oziroma je na spustu celo v prednosti. Policija? Niti enega v treh dneh, ker ni potrebeNa Montiroli pa gaviji si bil? Citiraj
jures Napisano 20. julij, 2018 Prijavi Napisano 20. julij, 2018 Na Montiroli pa gaviji si bil?Ne pa ja (slika je iz Gavie). Montirola ni toliko zanimiva za motor Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
jures Napisano 14. avgust, 2018 Prijavi Napisano 14. avgust, 2018 Zaradi pridnosti sem prej?njemu sede?u na?el hvale?nega kupca in svoji in ?enini riti privo??il novega. rde?i je bil kupljen 2016 in ima reci pi?i 33.000km, razlike z novim ?rno belim se na u? ne vidi, gre pa v prid sopotnici. 1 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
jures Napisano 19. september, 2018 Prijavi Napisano 19. september, 2018 Prvic se je zgodilo da sem v eni sezoni ze drugic nabavil gume za moped. Pa kot kaze se mnogo km pred mano letos Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
jures Napisano 2. oktober, 2018 Prijavi Napisano 2. oktober, 2018 Jaz sem na izhodiscu vesel ko burek v peci https://goo.gl/maps/dyiJ3NyQU512 Na dosegu 30km so Furka, Grimsel, Susten, Gothard, Neuffen, San Bernardino, Oberalp......pa se bi lahko nasteval..... Ce je Iseran kralj Alp je zame Furka kraljica. Med drugim se pojavijo njene znamenite serpentine na stebrih v igrici Gran Turismo Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
jures Napisano 3. oktober, 2018 Prijavi Napisano 3. oktober, 2018 ?e ena moto fantazija, ki pa bo ?e trajala, album se bo dopolnjeval https://drive.google.com/drive/folders/1r58DEtPqPs2ACMwSMuomipMPfBwHRWa2?usp=sharing In order of apperance:470km - sredaSustenpassGrimselpassFurkapassSan Gothardo passGothard passNeufenpassGrand Saint BernardPetit Saint Bernard jutri prvi del francoskih prest 1 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
jures Napisano 7. oktober, 2018 Prijavi Napisano 7. oktober, 2018 Meni najboljsa cesta v Evropi. 50 km brezhibnega asfalta, ovinki dinamicni in hitri, vse do 2802m 1 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
jures Napisano 8. oktober, 2018 Prijavi Napisano 8. oktober, 2018 Album dopolnjen, sledili so: ?etrtek:Col l'IseranCol du Mont CenisCol du GlandonCol de la Croix de ferCol du MollardCol du TelegrapheCol du GalibierCol du Lautaret vsi zgornji so legende Tour de France-a petek dan za ?iht V Grenoblu+ nazaj ?ez Col du Lautaret v Briancon sobotaCol d' IzoardCol de VarsCol du RestefondCime de la Bonnnet 2802m najvi?ja kro?na pot v EUCol de la Lombardein pi?i domovv soboto 966km skupaj 3034km 1 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
jures Napisano 8. oktober, 2018 Prijavi Napisano 8. oktober, 2018 P.S. Dolomiti su pali u 7. mjesecu, a Apenini u 9. mjesecu Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Jest Napisano 8. oktober, 2018 Prijavi Napisano 8. oktober, 2018 P.S. Dolomiti su pali u 7. mjesecu, a Apenini u 9. mjesecuSi zaboravio slovenacki? Predugo bio na moru? Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
jures Napisano 8. oktober, 2018 Prijavi Napisano 8. oktober, 2018 Aaaaaa odgovarjal kolegu iz zagreba na vstrom hr forumu pa zgleda falil okence. Mea culpa 1 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
jures Napisano 19. december, 2018 Prijavi Napisano 19. december, 2018 Naro?il M+S Adventure gume Ne toliko zaradi zime, ampak zato ker gremo Marca na bombasti?no otvoritev! Ni v Evropi. In katera guma je povsod na prvem mestu za vse Offroad variante? Mitas (Sava) ! http://www.mitas-moto.com/en/mitas-moto/products/motorcycle--trail--tires/e-08 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
jures Napisano 6. januar, 2019 Prijavi Napisano 6. januar, 2019 Ko enostavno ne vzdrzis ob takem vremenu Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Boss Napisano 6. januar, 2019 Prijavi Napisano 6. januar, 2019 Vidim, da tebe tudi jebe tole globalno segrevanje in prelepi dnevi. Mater pol pa mora it ?lovek ven namesto, da bi doma ?del in bil ves depresiven v megli, vlagi in mrazu. Citiraj
jures Napisano 6. januar, 2019 Prijavi Napisano 6. januar, 2019 Mene jebe prah oz su?a. Segrevanje gor ali dol, su?a je ena najve?jih ever. Prah je povsod, brisemo ga 2x na dan pa je vsak dan ko bi prisel po 10 letih nazaj v hiso. Dosedaj sem moral pometat samo kjer je nadstresek ker dez ni spral, sedaj pa povsod. Noro... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
jures Napisano 7. januar, 2019 Prijavi Napisano 7. januar, 2019 Priprave na Maroko v teku, ?akam ?e gume. Trajekt rezerviran 1 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
jures Napisano 13. januar, 2019 Prijavi Napisano 13. januar, 2019 Zadnje priprave za menoj. Zdaj pa biti slu?beno odsoten do zimskih po?itnic potem pa Maroko! 1 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Gelipter Napisano 13. januar, 2019 Prijavi Napisano 13. januar, 2019 Ej...dobro si to zrihtal..pol pa samo gassssss...lp Citiraj
jures Napisano 14. februar, 2019 Prijavi Napisano 14. februar, 2019 Faza I kon?ana gremo v fazo II Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
jures Napisano 17. februar, 2019 Prijavi Napisano 17. februar, 2019 Sezona odprta Vsi so bili stromarji, sedaj so vsi bmwjasi.... 1 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
jures Napisano 21. februar, 2019 Prijavi Napisano 21. februar, 2019 Faza 2 koncana, jutri pa test do Karlobaga Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.