mazdaman Napisano 23. julij, 2019 Prijavi Napisano 23. julij, 2019 ?akamo, da vidimo kaj bo zamenjalo Suzo. Ali bo to Du?e ali Guzi Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Symon Napisano 23. julij, 2019 Prijavi Napisano 23. julij, 2019 Tole pa tut mene zanima. ?eprav verjamem, da ?e ima samo malo izvenserijske ?elje, mu drugega ne preostane. Pri nas v tem rangu ima?? GSa, potem pa dolgo ni?. Citiraj
jures Napisano 23. julij, 2019 Prijavi Napisano 23. julij, 2019 Bravo Symon, pri nas prevladuje GS a to ni moja zelja, zame obstaja boljsa alternativa Ima vse in se vec kot gs https://www.triumphmotorcycles.co.uk/motorcycles/adventure/tiger-1200/tiger-1200-xca-2018 15 let s Suzukiji, zacutil da sem ga prerasel. 1 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Symon Napisano 24. julij, 2019 Prijavi Napisano 24. julij, 2019 U lepa. Tiger je kar popularen sem upazil na TET skupini. Ampak pri nas iskati kaj takega je misija nemogo?e. Sre?no vo?njo! Citiraj
jures Napisano 24. julij, 2019 Prijavi Napisano 24. julij, 2019 U lepa. Tiger je kar popularen sem upazil na TET skupini. Ampak pri nas iskati kaj takega je misija nemogo?e. Sre?no vo?njo! Samo en je ze dolgo na avtonet, pa to prejsnji model za 2.000? ve? kot sem dal jaz! Redki so, mam pa ?e garancijo in servis zagotovljeno v Gorici. Uvoz je pa baby easy....motor je ze na cesti, 5 dni preizkusnja, drug teden pa dobim ze vse za registracijo, recept, ne iti na DURS Ljubljana ampak DURS Kranj. Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Symon Napisano 24. julij, 2019 Prijavi Napisano 24. julij, 2019 Verjetno isti postopek kot za avto? Gre? na DURS, uni ti izra?unajo davek in po pla?anem davku gre? na tehni?nega in registrira??In ja, razli?ni DURSi so razli?no hitri. Prijatelj in sodelavec sta oba ?akala en mesec na to, da je uradnik v obrazec vnesel model vozila, ceno, CO2 in mu je ven vrglo koliko davka morata pla?ati. Prijatelj mu je kar sam rekel, ?e mu sam izra?una koliko davka ima, ker so itak standardni razredi. In se ni u?tel niti za cent. Citiraj
jures Napisano 24. julij, 2019 Prijavi Napisano 24. julij, 2019 Verjetno isti postopek kot za avto? Gre? na DURS, uni ti izra?unajo davek in po pla?anem davku gre? na tehni?nega in registrira?? In ja, razli?ni DURSi so razli?no hitri. Prijatelj in sodelavec sta oba ?akala en mesec na to, da je uradnik v obrazec vnesel model vozila, ceno, CO2 in mu je ven vrglo koliko davka morata pla?ati. Prijatelj mu je kar sam rekel, ?e mu sam izra?una koliko davka ima, ker so itak standardni razredi. In se ni u?tel niti za cent. v bistvu sem ?el na amzs, tam so ga poslikali, naredili izjavo za pline, s to izjavo na durs, ?akam odlo?bo in ko bo, pla?am, na amzsju je pa rekla, ko mate pla?an me pokli?te v naprej, bom pri?timala in samo prevzamete homologo Vse mam ?e narejeno, ?akam odlo?bo. Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
jures Napisano 25. julij, 2019 Prijavi Napisano 25. julij, 2019 .Triumph Tiger 1200 XCA Brexit Edition 1 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Boss Napisano 25. julij, 2019 Prijavi Napisano 25. julij, 2019 Stari, dej merki nase, ker tole je powerhouse in ne nek nedol?en motocikel. Da te ne bo zavedli pospe?ki in adrenalin. Citiraj
jures Napisano 25. julij, 2019 Prijavi Napisano 25. julij, 2019 Stari, dej merki nase, ker tole je powerhouse in ne nek nedol?en motocikel. Da te ne bo zavedli pospe?ki in adrenalin.Nikar ne misli da je Suzuki nedol?en. I??e se navor ne mo?....plus kardan Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Boss Napisano 25. julij, 2019 Prijavi Napisano 25. julij, 2019 Sam Suzuki je imel kolk konjev pa navora? Kolk jih ima pa tale? Ti ma? tud ?e krizo srednjih let, tako kot jaz. Citiraj
jures Napisano 25. julij, 2019 Prijavi Napisano 25. julij, 2019 Sam Suzuki je imel kolk konjev pa navora? Kolk jih ima pa tale? Ti ma? tud ?e krizo srednjih let, tako kot jaz.101KM / 140KM 233/242kg 101nm/122nm Ampak Suzuki je trgal do 12.000rpm Twin V baby Navor se ne i??e za ti?anje, ampak za vle?enje v ovinku. Pa glavna razlika poleg vsega je: (vse serijsko XCA): gretje ro?k, tempomat, DRL, Led cornering light, elektri?no nastavljiva ?ipa, gretje obeh zicov, ESA + TSAS, TCS + cornering TCS, ABS + cornering ABS, tempomat, rollbari, kufri, za??ita hladilnika, za??ita motorja, LED lu?i, LED meglenke, shift assist (Quickshifter za lastnike nemcev), keyless, 6 na?inov vo?nje, tudi Off road PRO, TPMS, enduro ta?ke, enduro ro?ka menjalnika, hill holder, kardan, ....pa verjetno sem ?e veliko pozabil. Suzuki je surov motor, verjetno najbolj?i v svojem razredu kar nudi za svojo ceno. Vendar je ?as ko je treba naprej, ?e posebej ker so apetiti za dalj?e poti narasli.ESA je electronic suspension adjustment - Rain, road, sport, off road, of road pro, individual. To je glavna lastnost ki manjka V-Stromu, in najbolj pomembna zadeva na sport enduro motorju (bo pa sigurno pri?la kmalu) ker po?asi capljajo za velikimi. Izklop ABSa in TCSja je osnova za off road. Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
jures Napisano 8. avgust, 2019 Prijavi Napisano 8. avgust, 2019 Tiger registriran. 14 dni po tem ko sem ga pripeljal. Zadeva res enostavna, svtem da sem se vmes vozil...legalno. Cca 2.500? ceneje kot bi sel preko posrednika Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
jures Napisano 20. avgust, 2019 Prijavi Napisano 20. avgust, 2019 Narejena vpeljalna trodnevna fura za tigra. Ledenik 2750m, ledenik 2830m, Stelvio, Rolle ter hitre nizinske ceste z obvezno cesto mimo jezera Barcis. Samo vreme je vprasanje. Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
KAALman Napisano 27. november, 2019 Avtor Prijavi Napisano 27. november, 2019 Majkemu, sploh se nisem pohvalil tu z novo pridobitvijo 1 Citiraj LP KAALman
mazdaman Napisano 28. november, 2019 Prijavi Napisano 28. november, 2019 Vespa Rosi pa tvojih 46 let Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
KAALman Napisano 28. november, 2019 Avtor Prijavi Napisano 28. november, 2019 Vespa Rosi pa tvojih 46 let Ne prehitevaj.. jaz bom komaj 42 Citiraj LP KAALman
mazdaman Napisano 29. november, 2019 Prijavi Napisano 29. november, 2019 Mladeni? jaz sem pred 16 dnevi ruknil 43 Poslano z mojega EML-L29 z uporabo Tapatalk Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.