O.K. Napisano 12. julij, 2010 Prijavi Napisano 12. julij, 2010 Pozdravljeni! Od marca sem lastnica ?rne mazde MX5 letnik 2004. Moram priznati, da resni?no u?ivam v vo?nji. Imam pa manj?i problem: zapirala platnene strehe ne funkcionirajo preve? dobro. Tesnijo in to je OK, ampak na eni strani streha malo odstopa. Zanima me, ?e poznate koga, ki se spozna in popravlja te strehe. Seveda bi bilo super, da ni predrag in da tudi zamenja zapiralo, ?e je to potrebno. Hvala. Citiraj
Neyko Napisano 12. julij, 2010 Prijavi Napisano 12. julij, 2010 Pozdravljeni! Od marca sem lastnica ?rne mazde MX5 letnik 2004. Moram priznati, da resni?no u?ivam v vo?nji. Imam pa manj?i problem: zapirala platnene strehe ne funkcionirajo preve? dobro. Tesnijo in to je OK, ampak na eni strani streha malo odstopa. Zanima me, ?e poznate koga, ki se spozna in popravlja te strehe. Seveda bi bilo super, da ni predrag in da tudi zamenja zapiralo, ?e je to potrebno. Hvala. pozdravljena, zapirala se da nastaviti, odvije se vijake na sami strehi in stebri?kih, nastavi in nazaj privije. seveda ?e ne odstopa preve?. Sicer je lahko problem v samem mehanizmu odpiranja in zapiranja strehe, mogo?e je kaj pokrivljeno ipd..?e bi prilo?ila kak?no sikco, bi blo la?je, te?ko je na pamet govorit. ?e si kje iz okolice lj, ti lahko jaz pogledam, kje je te?ava... lp Nejc Citiraj
O.K. Napisano 15. julij, 2010 Avtor Prijavi Napisano 15. julij, 2010 pozdravljena, zapirala se da nastaviti, odvije se vijake na sami strehi in stebri?kih, nastavi in nazaj privije. seveda ?e ne odstopa preve?. Sicer je lahko problem v samem mehanizmu odpiranja in zapiranja strehe, mogo?e je kaj pokrivljeno ipd..?e bi prilo?ila kak?no sikco, bi blo la?je, te?ko je na pamet govorit. ?e si kje iz okolice lj, ti lahko jaz pogledam, kje je te?ava... lp Nejc Hvala za odgovor. Predvsem pa za ponujeno pomo?. Sem iz Ljubljane in z veseljem jo pripeljem kamorkoli. Lp Olga Citiraj
tauko Napisano 15. julij, 2010 Prijavi Napisano 15. julij, 2010 Dobrodo?la na forumu Lohk jo kr men u gara?o zapele? (?eprov je nimam,hehe) Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.