sphinx Napisano 14. julij, 2010 Prijavi Napisano 14. julij, 2010 ?ivjo! Imam Mazdo 6 in me zanima ali je mo?no na kakr?enkoli na?in nastavit oz. sprogramirat, da bi z daljincem odpiral in zapiral okna, tako kot je to obi?ajno pri novej?ih modelih? Na?eloma ne vidim nobenega problema pri tem, ampak o?itno, da je, saj nikjer na internetu nisem na?el re?itve. Je pa Mazda letnik 2004. lp m Citiraj www.zongler.info
jures Napisano 14. julij, 2010 Prijavi Napisano 14. julij, 2010 ?ivjo!Imam Mazdo 6 in me zanima ali je mo?no na kakr?enkoli na?in nastavit oz. sprogramirat, da bi z daljincem odpiral in zapiral okna, tako kot je to obi?ajno pri novej?ih modelih? Na?eloma ne vidim nobenega problema pri tem, ampak o?itno, da je, saj nikjer na internetu nisem na?el re?itve. Je pa Mazda letnik 2004. lpm Tole je nekaj tem nizje mar ni? Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
YavarYe X6V6 Napisano 17. julij, 2010 Prijavi Napisano 17. julij, 2010 ?ivjo!Imam Mazdo 6 in me zanima ali je mo?no na kakr?enkoli na?in nastavit oz. sprogramirat, da bi z daljincem odpiral in zapiral okna, tako kot je to obi?ajno pri novej?ih modelih? Na?eloma ne vidim nobenega problema pri tem, ampak o?itno, da je, saj nikjer na internetu nisem na?el re?itve. Je pa Mazda letnik 2004. lpm Pri letniku 2004 to NI mo?no. Od 2005 naprej pa je. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
kowkele Napisano 19. julij, 2010 Prijavi Napisano 19. julij, 2010 a se pa da to naknadno narediti? Citiraj
Stroker Napisano 19. julij, 2010 Prijavi Napisano 19. julij, 2010 Da, z vgradnjo novega alarma. Ali pa z modulom ?estke od '05>. Citiraj LIFE, IN ORDER OF IMPORTANCE: FOOD, SHELTER, AND A PAIR OF VERY LOUD SPEAKERS.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.