lc4 Napisano 21. julij, 2010 Prijavi Napisano 21. julij, 2010 Kaj uporabljate oz. s katerim proizvodom ste najbolj zadovoljni ? Sedaj imam nekaj od Armoralla. Uredu se mi zdi, ker ni mastno,vendar sem opazil, da na bo?nem naslonu in na robu sede?a ravno tako poka usnje. Citiraj
Jest Napisano 21. julij, 2010 Prijavi Napisano 21. julij, 2010 Kaj uporabljate oz. s katerim proizvodom ste najbolj zadovoljni ? Sedaj imam nekaj od Armoralla. Uredu se mi zdi, ker ni mastno,vendar sem opazil, da na bo?nem naslonu in na robu sede?a ravno tako poka usnje. Jaz sem ob nakupu dobil zraven neko Mazdino kolekcijo za nego usnja... in uproabljam kar to. Na voznikovem sedezu je vseeno na robovih tudi ze rahlo spokano usnje po dveh letih... Edino kar sem se enkrat kupil, je nek sprej za ciscenje usnja. Imam svetlo barvo usnja ... Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
SpEkTr Napisano 21. julij, 2010 Prijavi Napisano 21. julij, 2010 Uporabljam kupljeno preko ebaya iz Anglije, mislim da je Gliptone neki tazga. To naj bi blo kao zelo zelo dobro. Saj kolikor sem bral teste. Sicer pa nekateri uporabljajo navadno Niveo za roke. Samo traja malo dalj ?asa, da usnje to popije vase Citiraj
jstdoma Napisano 21. julij, 2010 Prijavi Napisano 21. julij, 2010 Jst mam tole Armor All Leather Care ! Zlo hitro upije (je pa res ?e mal star usnje na moji Xedos-ki!) Se mi zdi da sm v ?par-u kupu. Citiraj
schurda Napisano 29. julij, 2010 Prijavi Napisano 29. julij, 2010 Dejankso rabi? nekaj za "namo?it" usnje. Samo ?istilo ne bo pomagalo, oz. bo ?e bolj posu?ilo usnje. Voski, sprej za ?evlje, nivea, ali pa kar prava svinjsko salo, to je najbolj?e kar obstaja. Nama?e?, po?aka? kak dan v vro?ini na soncu, da se vpije, potem samo obri?e?, kar je ostalo. Sem siguren, da nima kaj ve? pokat, sej nima stika z vodo. Citiraj Turbinca ma?inca, gremo na vinca!
YavarYe X6V6 Napisano 30. julij, 2010 Prijavi Napisano 30. julij, 2010 Js sem uporabljal kar tisto kot imam za moje motoristi?ne kombinezone. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Symon Napisano 30. julij, 2010 Prijavi Napisano 30. julij, 2010 Tole. V tujini zelo priznana znamka in usnje se res sveti kot novo. Citiraj
Boss Napisano 30. julij, 2010 Prijavi Napisano 30. julij, 2010 Simon a se da to pri nas dobit al je treba naro?it? Citiraj
Symon Napisano 30. julij, 2010 Prijavi Napisano 30. julij, 2010 Simon a se da to pri nas dobit al je treba naro?it? Za Slovenijo sem sicer nekaj sli?al (samo o?itno ne obstaja ve? njihova stran?!). Sam sem kupil na ebay.co.uk v kompletu oboje. Citiraj
daSKAn Napisano 30. julij, 2010 Prijavi Napisano 30. julij, 2010 Jest uporabljam Armorall gel in tudi uno zadevo v krpicah. Morm zdej spet mal namazat, je ?e dolg od tega... na kok cajta kej ma?ete usnje? Citiraj
LabiGT Napisano 30. julij, 2010 Prijavi Napisano 30. julij, 2010 vsak dan ce se le da oz. ce da Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
YavarYe X6V6 Napisano 1. avgust, 2010 Prijavi Napisano 1. avgust, 2010 Js mam nekaj od njih in je zakon. K L I K Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Alex Napisano 2. avgust, 2010 Prijavi Napisano 2. avgust, 2010 Bo?ne opore sede?ev vam bodo razpokale v vsakem primeru. Citiraj
cimbalca Napisano 15. avgust, 2010 Prijavi Napisano 15. avgust, 2010 Jest mam mojo mazdo6 dve leti in sem do sedaj enkrat usnje spucal kar z milom in vodo, pol pa namazal z nekim oljem k ga mava za fotelje. Nalevem delu sedala je tudi pri men usnje mal zguban sam to je od stalnega lezenja ven in noter v avto. Vem ?e iz prej?njih avov. Ne se sekirat. Avto ni za ve?no. In vsak naslednji vas bo manj skrbel. Jest mam mojo mazdo6 dve leti in sem do sedaj enkrat usnje spucal kar z milom in vodo, pol pa namazal z nekim oljem k ga mava za fotelje. Nalevem delu sedala je tudi pri men usnje mal zguban sam to je od stalnega lezenja ven in noter v avto. Vem ?e iz prej?njih avov. Ne se sekirat. Avto ni za ve?no. In vsak naslednji vas bo manj skrbel. Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.