jures Napisano 10. avgust, 2012 Prijavi Napisano 10. avgust, 2012 a je za ajfon aplikacija? read my text - mobilna verzija Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
jures Napisano 3. oktober, 2012 Prijavi Napisano 3. oktober, 2012 ?estitke Bossek - razvijate za Petrol sedaj? Ampak je kr neki bugov, no?e mi preklaplat med motorjem in mazdo Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Bossek Napisano 4. oktober, 2012 Prijavi Napisano 4. oktober, 2012 ?estitke Bossek - razvijate za Petrol sedaj? Ampak je kr neki bugov, no?e mi preklaplat med motorjem in mazdo Ja so imeli ?eljo sodelovati, pa sem rekel zakaj pa ne Se pa buge odpravlja. Me pa jezi ker ne najdem ?asa, da se lotim izdelat komplet novo. Plan imam, da prvo prenovim en portal od ?ene (sem re?mo na 25%), potem pa z novo porabo na polno ?tartam. Citiraj
mazdaman Napisano 8. oktober, 2012 Avtor Prijavi Napisano 8. oktober, 2012 pa se da na Petrolu kombinirat en avto z plinom in bencinom? kje pa je ta petrolova poraba? Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Bossek Napisano 8. oktober, 2012 Prijavi Napisano 8. oktober, 2012 pa se da na Petrolu kombinirat en avto z plinom in bencinom? kje pa je ta petrolova poraba? na ?alost se isto ne dal :| petrolova poraba ni nikjer, je samo petrolova aplikacija, ki bele?i podatke na mojem portalu. Link-a do aplikacije (iOS in android) ima? na prvi strani porabe Citiraj
mazdaman Napisano 9. april, 2014 Avtor Prijavi Napisano 9. april, 2014 Pozdravljen! prosim te, da doda? MOL ?rpalko na Ptuju, ki je po 5-ih letih kon?no odprta. Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
mazdaman Napisano 9. april, 2014 Avtor Prijavi Napisano 9. april, 2014 dodano A si ti bil danes pri Lumarju z Mazdo3? Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Bossek Napisano 9. april, 2014 Prijavi Napisano 9. april, 2014 A si ti bil danes pri Lumarju z Mazdo3? nopjest mam mazdo 6 Citiraj
Boss Napisano 26. januar, 2020 Prijavi Napisano 26. januar, 2020 @Bossek Sem rabu kupit nov avto, da sem na?el enega mikrohro??a. Ceno za prevo?enih 100 kilometrov ima? nastavljeno kot ka?e po formuli (skupni znesek vseh tankanj X 100 / (zadnji vpisani kilometri - prvi vpis kilometrov) = stro?ek/100km ). To namre? ne da pravilnega izra?una saj pri zadnjem vpisu kilometrov ima? poln tank neporabljenega goriva, ki ?e ne vpliva na znesek porabe na 100km. Sicer se z vsakim nadaljnim tankanjem ta znesek porabe ?edalje bolj pribli?uje pravi vrednosti ampak vseeno bi bilo fino, ?e bi bilo res to?no. Se pravi bi bila formula nekako takole:((skupni znesek vseh tankanj - znesek zadnje tankanja) X 100 / (zadnji vpisani kilometri - prvi vpis kilometrov) = stro?ek/100km ). Citiraj
Bossek Napisano 26. januar, 2020 Prijavi Napisano 26. januar, 2020 mas prav sicem sem kodo gledal kot tele v nova vrata (koda je iz 2004), samo predvidevam da res racuna tako kot si napisal je pa res, da se tole kar hitro zravna ampak cist tocno pa res ni bo treba mogoce enkrat v prihodnosti popravit .... tako kot cel portal Citiraj
mazdaman Napisano 27. januar, 2020 Avtor Prijavi Napisano 27. januar, 2020 Jaz ga ?e vedno uporabljam. V?asih je bila neka povezava z Petrol APK a to ?e dela? Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Aless Napisano 27. januar, 2020 Prijavi Napisano 27. januar, 2020 Jst ga ?e tudi uporabljam. Citiraj 2008 Mazda 6 2004 Mazda 3
Makowc Napisano 1. februar, 2020 Prijavi Napisano 1. februar, 2020 Tudi jaz sem ga za?el uporabljati in mi je super, ?koda da ga nisem ?e prej Citiraj
Stinica Napisano 7. februar, 2020 Prijavi Napisano 7. februar, 2020 Na Poraba.com sta dodana avtomobila mazda cx-3 in mazda cx-30. Citiraj ?If you?re afraid to fail, then you?re probably going to fail.? ? Kobe Bryant
Lentus Napisano 1. maj, 2022 Prijavi Napisano 1. maj, 2022 Kako naj dodam porabo iz poraba.com v podpis? Sem probal kopirat vsako od treh povezav posebej, vendar mi ne pokaže okenca z porabo. Citiraj
Jest Napisano 1. maj, 2022 Prijavi Napisano 1. maj, 2022 pred 51 minutami je Lentus napisal: Kako naj dodam porabo iz poraba.com v podpis? Sem probal kopirat vsako od treh povezav posebej, vendar mi ne pokaže okenca z porabo. Sem ti popravil podpis… da prikazuje slikico s porabo… Ne vem pa, zakaj ne pokeze vrednosti… kot kaze nimas javnega profila, ker najde samo tri CX-30 1 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Jest Napisano 1. maj, 2022 Prijavi Napisano 1. maj, 2022 Verjetno ne kaze podatka, ker imas sele en zapis… Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Lentus Napisano 1. maj, 2022 Prijavi Napisano 1. maj, 2022 Ja, morata biti več kot dva zapisa porabe. Citiraj
mazdaman Napisano 15. april, 2024 Avtor Prijavi Napisano 15. april, 2024 @Bossek zdravo a lahko dodaš CX-60? Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Bossek Napisano 15. april, 2024 Prijavi Napisano 15. april, 2024 pred 30 minutami je mazdaman napisal: @Bossek zdravo a lahko dodaš CX-60? seveda, dodan a bi kar vse CX od 10 pa do 90 napisal da bom frej za par let 1 4 Citiraj
Jest Napisano 15. april, 2024 Prijavi Napisano 15. april, 2024 pred 2 minutama je Bossek napisal: seveda, dodan a bi kar vse CX od 10 pa do 90 napisal da bom frej za par let Sedaj sem tudi jaz lahko popravil v profilu na poraba.com ... Samo nimam nic zapisov, ker ni moznosti vpisovati kombinirane porabe bencina in elektrike ... 1 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
mazdaman Napisano 15. april, 2024 Avtor Prijavi Napisano 15. april, 2024 Pozabil sem ze kateri nacin naj uporabim za podpis iz porabe in kako ga sem vnesem Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.