LabiGT Napisano 27. julij, 2010 Prijavi Napisano 27. julij, 2010 Vse najboljse salabajzeru Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Deeyan Napisano 27. julij, 2010 Prijavi Napisano 27. julij, 2010 Ajvar vse najbolj?e :mi pijemoo: Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Symon Napisano 28. julij, 2010 Prijavi Napisano 28. julij, 2010 Vse naj pa, da bi Sucker III ?imnolje slu?il pa tut ?e je turbo (dizel). Citiraj
mazdaman Napisano 28. julij, 2010 Prijavi Napisano 28. julij, 2010 Vse naj naj pa ?im manj z Suckerjem III Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Grega_ Napisano 28. julij, 2010 Prijavi Napisano 28. julij, 2010 Vse najbolj?e :mi pijemoo: pa obvezno TDI, da ne bo SDI (Samo Da Ide) Citiraj
Boss Napisano 28. julij, 2010 Prijavi Napisano 28. julij, 2010 Hehe, to ne bo "SamoDaIde" ampak se bo konkretno poganjalo na vse ?tiri noge Druga? pa ... lep daril si bo? kupil za rojstni dan. Jest ti ne bom ni? prnesel, ker ne morem konkurirat takmu darilu. In seveda vse najbolj?e in velik u?ivanja pri prtiskanju - tko stare kot nove ljubice. Citiraj
jures Napisano 28. julij, 2010 Prijavi Napisano 28. julij, 2010 dobr zgleda? za 23 Ejga vse tnartabul?. pa da ti obe punci vle?eta z navorom v nebesa!!!! p.s. zdej mi je jasno zakaj sem se zbudu zjutraj s tako suhim grlom.... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
BOJČ Napisano 28. julij, 2010 Prijavi Napisano 28. julij, 2010 Vse naj-naj stari, pa veliko sre?e in veselja z "darilom" Aja... Pa sedaj ko si ?e 23... A se bo? kaj zresnil, morda postrigel? Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
uklopko Napisano 28. julij, 2010 Prijavi Napisano 28. julij, 2010 Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
YavarYe X6V6 Napisano 28. julij, 2010 Prijavi Napisano 28. julij, 2010 Hvala vsem. Ostrigel se ne bom, razen ?e, prodam sakerja II do naslednjega torka. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Gustav Napisano 28. julij, 2010 Prijavi Napisano 28. julij, 2010 ?estitke, stari lahk mal razsvetli? javnost - Kak TDI? Citiraj Have a nice and productive day! Your future depends on it. Your LIFE… depends on it. A Klokateer...
Deeyan Napisano 28. julij, 2010 Prijavi Napisano 28. julij, 2010 ?estitke, stari lahk mal razsvetli? javnost - Kak TDI? ja dej, kaj si ?ou na VW-ja? Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
YavarYe X6V6 Napisano 28. julij, 2010 Prijavi Napisano 28. julij, 2010 ?estitke, stari lahk mal razsvetli? javnost - Kak TDI? TDI + DPF + DSG + syichro, ni kaj razlagat. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Boss Napisano 28. julij, 2010 Prijavi Napisano 28. julij, 2010 TDI + DPF + DSG + syichro, ni kaj razlagat. a je to anagram? Citiraj
mazdaman Napisano 28. julij, 2010 Prijavi Napisano 28. julij, 2010 TDI + DPF + DSG, ni kaj razlagat. pa 4 motion, pa Bluemotion, pa polno stvari iz spiska dodatne opreme (tudi vzgalviki za zadnjo klop in kadilski paket, da bo? lahko mobitel polnil. Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Boss Napisano 28. julij, 2010 Prijavi Napisano 28. julij, 2010 pa 4 motion, pa Bluemotion, ... pa nomotion, ko ti kej od tega crkne Citiraj
jures Napisano 28. julij, 2010 Prijavi Napisano 28. julij, 2010 A me spet kopiras? Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
uklopko Napisano 28. julij, 2010 Prijavi Napisano 28. julij, 2010 TDI + DPF + DSG + syichro, ni kaj razlagat. hmmm smrdi po shiroko-tuhttp://www.google.si/imgres?imgurl=http://...ved=0CBwQ9QEwAA Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
YavarYe X6V6 Napisano 28. julij, 2010 Prijavi Napisano 28. julij, 2010 Ej sploh nau srprajz, kup zdej kdo Skerja II ? Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
madmax Napisano 28. julij, 2010 Prijavi Napisano 28. julij, 2010 Yavar vse naj naj!!! Pa iz dna srca upam da nebo? kupu olimpijade ker pol se bo? pa obvezno moral ostri? pa karton gela nabavt ?e ne avto spljoh ?el nebo Citiraj
jures Napisano 28. julij, 2010 Prijavi Napisano 28. julij, 2010 Yavar vse naj naj!!! Pa iz dna srca upam da nebo? kupu olimpijade ker pol se bo? pa obvezno moral ostri? pa karton gela nabavt ?e ne avto spljoh ?el nebo vozil se pa bo za isti denar kot na LPG sam da bo cvi?k Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
madmax Napisano 28. julij, 2010 Prijavi Napisano 28. julij, 2010 vozil se pa bo za isti denar kot na LPG sam da bo cvi?k napa?a...?e dosti ceneje! Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.