Boss Napisano 4. avgust, 2010 Prijavi Napisano 4. avgust, 2010 Moja draga je namre? zadela tedensko vo?njo z Mazdo 2 in telefon Nokia. http://www.mazda.si/aboutmazda/mazda-in-no...r_bottom_middle V tem tednu mora narest en izletek in zadevo malo poslikat pa bo potem objavljeno na facebooku, kjer vas bom prosil da oddate kak?en glas in komentar. V glavnem, ko bo objavljeno sporo?im. Citiraj
Deeyan Napisano 4. avgust, 2010 Prijavi Napisano 4. avgust, 2010 super Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
madmax Napisano 5. avgust, 2010 Prijavi Napisano 5. avgust, 2010 ja ve? da bomo dali svoj glas Citiraj
Z M A J Napisano 5. avgust, 2010 Prijavi Napisano 5. avgust, 2010 Dobi?! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
jures Napisano 5. avgust, 2010 Prijavi Napisano 5. avgust, 2010 Ti kar reci, da naj odprejo portal zate, slike bo? pa ?e naloudu Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
YavarYe X6V6 Napisano 5. avgust, 2010 Prijavi Napisano 5. avgust, 2010 Moja draga je namre? zadela tedensko vo?njo z Mazdo 2 in telefon Nokia. http://www.mazda.si/aboutmazda/mazda-in-no...r_bottom_middle V tem tednu mora narest en izletek in zadevo malo poslikat pa bo potem objavljeno na facebooku, kjer vas bom prosil da oddate kak?en glas in komentar. V glavnem, ko bo objavljeno sporo?im. A rab kak stroj?ek da ga slika poleg in zraven napi?e "Ko bom velika bom mazda 6 - MPS ? Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Boss Napisano 5. avgust, 2010 Avtor Prijavi Napisano 5. avgust, 2010 A rab kak stroj?ek da ga slika poleg in zraven napi?e "Ko bom velika bom mazda 6 - MPS ? Hehe, dobra ideja sam baje tebe ni ve? v Slo, da bi to izvedli :ne vem: Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 6. avgust, 2010 Prijavi Napisano 6. avgust, 2010 Dons sem ?e. do cca 12h. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
jures Napisano 6. avgust, 2010 Prijavi Napisano 6. avgust, 2010 Boss z 2ko Uklopko s 3ko 323jk je miljon Sishi z MX-3 nekoga najti s 5ko Labi z MX-5ko Ajvar z Mpsko Bojc s 7ko jest pa loh s Xedosko uletim Slika da dol pade? Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Symon Napisano 6. avgust, 2010 Prijavi Napisano 6. avgust, 2010 Ni? jim ne bi bilo jasno, ampak fotka bi pa bila zakon. Citiraj
Boss Napisano 6. avgust, 2010 Avtor Prijavi Napisano 6. avgust, 2010 Boss z 2koUklopko s 3ko323jk je miljonSishi z MX-3nekoga najti s 5koLabi z MX-5koAjvar z MpskoBojc s 7kojest pa loh s Xedosko uletim Slika da dol pade? To se sli?i kot napoved za Mazda piknik - a ?mo v septembru res kej organizirat na mal ve?jem nivoju? :ne vem: Dons sem ?e. do cca 12h. Na bo ?lo, ker sva v slu?bi. Kje pa bo? na dopustu, ?e ni skrivnost, ker ?ez vikend sva s tem avtom v okolici Crikvenice. Citiraj
enej_46 Napisano 6. avgust, 2010 Prijavi Napisano 6. avgust, 2010 To se sli?i kot napoved za Mazda piknik - a ?mo v septembru res kej organizirat na mal ve?jem nivoju? :ne vem:Na bo ?lo, ker sva v slu?bi. Kje pa bo? na dopustu, ?e ni skrivnost, ker ?ez vikend sva s tem avtom v okolici Crikvenice. ?e bo piknik sse lahko pridru?im? Citiraj Od nekdaj lep? so Miate slovele,a lep?e od moje bil? ni nobene.
jures Napisano 6. avgust, 2010 Prijavi Napisano 6. avgust, 2010 To se sli?i kot napoved za Mazda piknik - a ?mo v septembru res kej organizirat na mal ve?jem nivoju? :ne vem:Na bo ?lo, ker sva v slu?bi. Kje pa bo? na dopustu, ?e ni skrivnost, ker ?ez vikend sva s tem avtom v okolici Crikvenice. Konec septembra je itak veste kaj........ Ce gres po obali zvrcn kej Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
jures Napisano 19. avgust, 2010 Prijavi Napisano 19. avgust, 2010 Una slika - ampak tu je Nissan - 10 points Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Deeyan Napisano 19. avgust, 2010 Prijavi Napisano 19. avgust, 2010 Boss z 2koUklopko s 3ko323jk je miljonSishi z MX-3nekoga najti s 5koLabi z MX-5koAjvar z MpskoBojc s 7kojest pa loh s Xedosko uletim Slika da dol pade? fotka bi bla carska Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Boss Napisano 3. september, 2010 Avtor Prijavi Napisano 3. september, 2010 Zdej gre pa zares. Prosil bi vse, ki ste prjavljeni na facebooku, da na tem linku kliknete na gumb v?e? mi je in ?e bo moja draga zmagala bo srećna kot tranzistor, ker se bo lahko ?e en mesec vozila z Mazdo 2 http://www.facebook.com/pages/Uzitek-je-na...0045&ref=mf Hvala v naprej vsem za pomo?. Citiraj
Deeyan Napisano 3. september, 2010 Prijavi Napisano 3. september, 2010 Zdej gre pa zares. Prosil bi vse, ki ste prjavljeni na facebooku, da na tem linku kliknete na gumb v?e? mi je in ?e bo moja draga zmagala bo srećna kot tranzistor, ker se bo lahko ?e en mesec vozila z Mazdo 2 http://www.facebook.com/pages/Uzitek-je-na...0045&ref=mf Hvala v naprej vsem za pomo?. done Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
LabiGT Napisano 4. september, 2010 Prijavi Napisano 4. september, 2010 ne vidim kje je like? al moram bit friends s tvojo? Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Marko_mx-3 Napisano 4. september, 2010 Prijavi Napisano 4. september, 2010 Mora ti bit v?e? skupina, kjer je album objavljen. Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.