Boss Napisano 4. september, 2010 Avtor Prijavi Napisano 4. september, 2010 Mora ti bit v?e? skupina, kjer je album objavljen. Tako ja - hvala Marko V?e? ti mora biti skupina "u?itek je na poti" in potem lahko da? like (v?e?) na ta album (6. testma vo?nja). Citiraj
jures Napisano 6. september, 2010 Prijavi Napisano 6. september, 2010 no facebook Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Boss Napisano 6. september, 2010 Avtor Prijavi Napisano 6. september, 2010 no facebook caveman Citiraj
jures Napisano 6. september, 2010 Prijavi Napisano 6. september, 2010 enako... Mi smo realisti Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
kowkele Napisano 7. september, 2010 Prijavi Napisano 7. september, 2010 Mi smo realisti ja se strinjam... pa? mene ne briga, kaj kdo dela v prostem ?asu(oz. kakor eni vsako minuto) in vice versa! Citiraj
PATO Napisano 7. september, 2010 Prijavi Napisano 7. september, 2010 Tak?na pomo? je pa res malenkost. Fora je pa ziher v tem da si Boss nekaj ?eli pa rabi na?o pomo? da osre?i svojo ljubljeno, druga?e ne more dose?t svojega saj je ona tista ki nosi hla?e he he he (hec hec brez zamere ded...malo je dolg ?as pa se moram malo zezat). Dr?im pesti da bo prav ona tista ki si bo nekaj ?asa lastila tole ?abico Citiraj
mazdaman Napisano 7. september, 2010 Prijavi Napisano 7. september, 2010 V?e? mi je jaz sem dal pri tvoji ?eni to Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Boss Napisano 7. september, 2010 Avtor Prijavi Napisano 7. september, 2010 Tak?na pomo? je pa res malenkost. Fora je pa ziher v tem da si Boss nekaj ?eli pa rabi na?o pomo? da osre?i svojo ljubljeno, druga?e ne more dose?t svojega saj je ona tista ki nosi hla?e he he he (hec hec brez zamere ded...malo je dolg ?as pa se moram malo zezat). Dr?im pesti da bo prav ona tista ki si bo nekaj ?asa lastila tole ?abico Hehe, a si upa? ?enski re?i ne ?e posebej ?e gre za kako tako malenkost, da samo prosi? kolege za klik ali dva. Tale Ne raje prihranim za kak?no bolj pomembno zadevo Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 7. september, 2010 Prijavi Napisano 7. september, 2010 Zdej gre pa zares. Prosil bi vse, ki ste prjavljeni na facebooku, da na tem linku kliknete na gumb v?e? mi je in ?e bo moja draga zmagala bo srećna kot tranzistor, ker se bo lahko ?e en mesec vozila z Mazdo 2 http://www.facebook.com/pages/Uzitek-je-na...0045&ref=mf Hvala v naprej vsem za pomo?. Pa se ja nista pri mo?niku slikaka ? Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Boss Napisano 7. september, 2010 Avtor Prijavi Napisano 7. september, 2010 Pa se ja nista pri mo?niku slikaka ? Ja sva se morala, ker je to zahtevala naloga Itak pa so nama dali napa?en naslov tako, da je navigacija Ovi peljala na naslov, kjer ima Mo?nik Nissanov salon. Citiraj
PATO Napisano 7. september, 2010 Prijavi Napisano 7. september, 2010 Boss, vidim da ti prakse nikakor ne manjka Pametno ni kaj Pa ?e se ne motim imata samo enega malo resnej?ega nasprotnika ne? Pa tut vodita za enkrat ne? Citiraj
Boss Napisano 7. september, 2010 Avtor Prijavi Napisano 7. september, 2010 Boss, vidim da ti prakse nikakor ne manjka Pametno ni kaj Pa ?e se ne motim imata samo enega malo resnej?ega nasprotnika ne? Pa tut vodita za enkrat ne? Blizu je blizu... ?lo bo za las tko, da je vsaka pomo? silno silno dobrodo?la... ?e ma kdo ?e kakega prjatla, punco, sorodnike, ki so na FB-ju bi prosil, ?e je mo?no ?e kak like dobit. Hvala ?e enkrat Citiraj
daSKAn Napisano 7. september, 2010 Prijavi Napisano 7. september, 2010 Jest sm zdej like stisnu, nism vedu da moram prej like na skupino potem pa ?e album in sem v?eraj kako uro iskal like button in obupal. Citiraj
PATO Napisano 7. september, 2010 Prijavi Napisano 7. september, 2010 S treh ra?unov sem ?e prej zrihtal glas...zdaj bom pa ?e ostale pozval. Glede na to da se gre za mazdo se spla?a malo potrudit ?e bi blo kaj druga bi temo kr spregledal. Citiraj
Boss Napisano 7. september, 2010 Avtor Prijavi Napisano 7. september, 2010 S treh ra?unov sem ?e prej zrihtal glas...zdaj bom pa ?e ostale pozval. Glede na to da se gre za mazdo se spla?a malo potrudit ?e bi blo kaj druga bi temo kr spregledal. Sej vem, ?e bi blo kej druzga se sploh ne bi upal objavit kle Citiraj
PATO Napisano 7. september, 2010 Prijavi Napisano 7. september, 2010 He he he ta 7. testna vo?nja se dobro bori Gremo ?e malo na Ikariam zagnjavit (mater...sem se kr zagrel). Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.