Skoči na vsebino

Tud jaz bom rabil pomo? pri glasovanju

Ustvari kratki URL

Boss

Priporočeno sporočilo

Mora ti bit v?e? skupina, kjer je album objavljen.

Tako ja - hvala Marko

V?e? ti mora biti skupina "u?itek je na poti" in potem lahko da? like (v?e?) na ta album (6. testma vo?nja).

33112_1.png

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Tak?na pomo? je pa res malenkost.

Fora je pa ziher v tem da si Boss nekaj ?eli pa rabi na?o pomo? da osre?i svojo ljubljeno, druga?e ne more dose?t svojega saj je ona tista ki nosi hla?e :D he he he (hec hec ;) brez zamere ded...malo je dolg ?as pa se moram malo zezat).

Dr?im pesti da bo prav ona tista ki si bo nekaj ?asa lastila tole ?abico ;)

mazda-323f-18-glx-98.png
Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Tak?na pomo? je pa res malenkost.

Fora je pa ziher v tem da si Boss nekaj ?eli pa rabi na?o pomo? da osre?i svojo ljubljeno, druga?e ne more dose?t svojega saj je ona tista ki nosi hla?e :D he he he (hec hec ;) brez zamere ded...malo je dolg ?as pa se moram malo zezat).

Dr?im pesti da bo prav ona tista ki si bo nekaj ?asa lastila tole ?abico ;)

Hehe, a si upa? ?enski re?i ne ?e posebej ?e gre za kako tako malenkost, da samo prosi? kolege za klik ali dva. Tale Ne raje prihranim za kak?no bolj pomembno zadevo :blush:

33112_1.png

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Zdej gre pa zares.

Prosil bi vse, ki ste prjavljeni na facebooku, da na tem linku kliknete na gumb v?e? mi je in ?e bo moja draga zmagala bo srećna kot tranzistor, ker se bo lahko ?e en mesec vozila z Mazdo 2

http://www.facebook.com/pages/Uzitek-je-na...0045&ref=mf

Hvala v naprej vsem za pomo?.

Pa se ja nista pri mo?niku slikaka ? ?zmeden?

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Pa se ja nista pri mo?niku slikaka ? ?zmeden?

Ja sva se morala, ker je to zahtevala naloga :( Itak pa so nama dali napa?en naslov tako, da je navigacija Ovi peljala na naslov, kjer ima Mo?nik Nissanov salon.

33112_1.png

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Boss, vidim da ti prakse nikakor ne manjka :P Pametno ni kaj :D Pa ?e se ne motim imata samo enega malo resnej?ega nasprotnika ne? Pa tut vodita za enkrat ne?

Blizu je blizu... ?lo bo za las tko, da je vsaka pomo? silno silno dobrodo?la... ?e ma kdo ?e kakega prjatla, punco, sorodnike, ki so na FB-ju bi prosil, ?e je mo?no ?e kak like dobit.

Hvala ?e enkrat

33112_1.png

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

S treh ra?unov sem ?e prej zrihtal glas...zdaj bom pa ?e ostale pozval. Glede na to da se gre za mazdo se spla?a malo potrudit :P ?e bi blo kaj druga bi temo kr spregledal.

Sej vem, ?e bi blo kej druzga se sploh ne bi upal objavit kle :blush:

33112_1.png

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.