Skoči na vsebino

Priporočeno sporočilo

Napisano

No pri vo?nji na plini mi je pri teh pogojih pri?gal napako na motorju

se pravi me?anica prerevna ?e bo treba nastavljat

Control Module

$10 ISO 9141-2

Stored Codes

P0171 System Too Lean Bank 1

P0174 System Too Lean Bank 2

Control Module

$10 ISO 9141-2

View Freeze Frame

DTCFRZF P0171

FUELSYS1 CL

FUELSYS2 CL

LOAD_PCT(%) 43.5 Izra?unana obremenitev

ETC(°C) 86 Temp. hladilne teko?ine

SHRTFT1(%) 3.9 Short Term Fuel Trim-Bank1 kaj bi to bilo?

LONGFT1(%) 41.4 Long Term Fuel Trim-Bank1

SHRTFT2(%) 6.3 Short Term Fuel Trim-Bank2

LONGFT2(%) 44.5 Long Term Fuel Trim-Bank2

RPM(/min) 2150 vrtljaji

VSS(km/h) 64 hitrost

IAT(°C) 31 temp. vstopnega zraka

to so podatki razen za boldano ne vem kaj je to?

Za vse vaše ideje urejanja okolice   www.gabioni.si

post-24-0-89526200-1520847770_thumb.png

34419_1.png  33631_1.png 34319_1.png

Napisano

Te pokli?em in ti razlo?im.

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Zadnja sporočila

• Te zimske imamo Gelipter, Etcho in jaz na cx30. Vrhunske zimske gume, ne pobira roba, tihe, v snegu te ne pustijo nikjer. Res dobra guma. 👍
    • Na tem videu na instagramu je ful dobro prikazano kako enostavno jih odstraniš dol.   Meme_struation (@_meme_struation) • Instagram reel WWW.INSTAGRAM.COM 103K likes, 374 comments - _meme_struation on October 16, 2024: "Sre! Here's a classic recipe...  
    • A ima kdo izkušnje z Hamkook ( I*cept EVO3 X W330A ) zimskimi gumami? K Pirelli Scorpion Winter 2 (naslednjih teh,k sem imel do sedaj na CX-5) so več kot  1700€/set (432,49€/kom)....se mi zdi "malenkost" predrago😬 Res vrhunske....samo pr ceni se ustavi-so v treh letih šle cene dobesedno "v nebo"🥺 Vem...sedaj če gledaš pribijajo ceno,in bo še padla,a enkrat do konca poletja moram kupiti,pozimi bo šla pa spet cena gor...te,k jih imam-3 sezone in sem jih "ogulil"😄
    • Kaj imaš nove?   Jaz sem z šraufarco noter zvrtal in potem s svedrom ven cuknil. 4 komade na Mondeotu.
    • Huda je ta "bolezen".😅   @Alex je kriv...jaz pa moram plačati🥺...ne me spraševati za ceno...a je moralo biti😄 Torx verzija Wiha seta na T-ročaj. Še ena "malenkost",k sem "moral"😊-legendarna kvaliteta...mislim🙄,da ne obstaja boljše-Mitutoyo pomično merilo 530-101 enostavna varianta brez "feder-bremze"-na vijak,in "le" metrični...."stara šola"...sicer ni tako precizen kot že najcenejši (Hofer,Lidl itd.) digitalni,a tukaj ne gre za to-to je "čisto drugo vesolje"....seveda original Made in Japan😍   VID_20250403_101109.mp4   In še nekaj zanimivega...se kake 2-3 mesce ni dalo dobiti,ker je taki hit med kupci,da je pošla zaloga😲...Metabo puhalna pištola...piha k blesava...super za izpihovanje orodja,prašne delavne oprave,izpihovanja PCja,avtomobila po pranju itd...res noro piha....obstaja identična tudi od Hikoki-ja,in podobna od Makita (večja,še močnejša) in drugih znamk...za tiste,ki rabijo le za izpihovanje dobra alternativa kompresorju....seveda pa je še bolje imeti oboje😄   Zanimivo je,ker se je stvar "razširila" (kitajci seveda) po Dysonovem izumu legendarnega "Digital-V9" motorja (110.000rpm,3,5kPa in 13L/sec.pri impelerju fi-27mm😲). Zadeva se uporablja v Dyson fenih in Airwrap oblikovalcih las (draga ima,in jeres noooora stvar...in noooro drago,a vredno cvenka)...in kot rečeno-kar je dobro,ni slabo tudi za "dedce"....sem samo čakal,kdaj bo tudi Metabo dal ven kaj takega.   VID_20250326_132005.mp4     Mogoče za koga zanimiv video o Dyson digital-V9 motorju...  
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.