dpicul Napisano 19. september, 2016 Prijavi Napisano 19. september, 2016 ?e jih dam obnoviti,bo pustilo vpisat kodo, ?e pa bi jih poslal in dobil druge nazaj,v tem primeru pa ne bi ?lo ?e prav razmem?http://cartechnology.co.uk/showthread.php?pid=8895 Pa ?e tole zraven Kaj je tam specifi?nega o kodiranju napisanega? Citiraj
SpEkTr Napisano 19. september, 2016 Prijavi Napisano 19. september, 2016 ?e so od istega tipa motorja potem gre. Sent from my SM-G920F using Tapatalk Citiraj
dpicul Napisano 19. september, 2016 Prijavi Napisano 19. september, 2016 Malo mi je ?udno ker pi?e "from another engine" ne pa from another type of engine. Citiraj
dpicul Napisano 19. september, 2016 Prijavi Napisano 19. september, 2016 Sem preveril,lahko vpisujem. Zdaj pa lahko res grem v akcijo. Me zanima kaj bodo povedali ko jih dajo na testno mizo. Na forscanu pi?e da samo en injektor korigira,ostali 0. Citiraj
dpicul Napisano 18. oktober, 2016 Prijavi Napisano 18. oktober, 2016 Dal obnovit injektorje. Avto je tekel ti?je kot prej, samo pri dolo?enih obratih je ?udno vibriral. S pomo?jo forscana sem vnesel nove parametre injektorjev, vibracije izginile, zdaj je tih kot mi? 1 Citiraj
mazdaman Napisano 19. oktober, 2016 Prijavi Napisano 19. oktober, 2016 Kam si jih dal obnoviti (cena), a faktorje si je potrebno prej popisati, da se potem vnesejo? Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
dpicul Napisano 19. oktober, 2016 Prijavi Napisano 19. oktober, 2016 Transmatic v LJ,160? bred DDV. Faktorje ti da on nove, katere vpi?e? noter. Stare prebere? z programom ali pa jih prepi?e? iz injektorja samega, tako, za sigurnost, da je vsak injektor tam kjer je bil prej. Avto te?e ob?utno bolj teko?e, tiho. Sem resetiral porabo in recimo da je zdaj normalna(6.2), bolj umirjene vo?nje. 1 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.