tihi63 Napisano 10. avgust, 2010 Prijavi Napisano 10. avgust, 2010 V bli?ni prihodnosti nameravam prodati svojo M6,letnik 2002, prevozenih 133000, slo poreklo, redno servisirano vendar po garancijski dobi ne ve? na poobla??encu, opravljeni veliki servis na 120000, potrebna kak?nega poliranja z vsemi slabostmi plo?evine-obroba zadnjega desnega koloteka, mokor O.k.. Ker so cene na netu tako razli?ne vas kot poznavalce teh vozil spra?ujem koliko je realna cena takega vozila. Citiraj
Gustav Napisano 10. avgust, 2010 Prijavi Napisano 10. avgust, 2010 ?e prodaja? je en shit in dati mora? skor zastonj, ?e pa kupuje? je pa zlato in zaradi izku?enj (beri prevo?enih kilometrov) ve? vredno kot novo v ?tacuni. Tko nekak imam jaz izku?nje.... Citiraj Have a nice and productive day! Your future depends on it. Your LIFE… depends on it. A Klokateer...
Boss Napisano 10. avgust, 2010 Prijavi Napisano 10. avgust, 2010 Hmmm razli?no... brez slik je te?ko re?i kolk je vredna, ampak na ve? kot na 6k? ne ra?unaj. Raje okrog 5k? in vse kar bo ve? je ?e zmaga. Citiraj
Z M A J Napisano 10. avgust, 2010 Prijavi Napisano 10. avgust, 2010 Mislim da ?e dobi 5 jur?kov, je to kr biznis, 6 pa je slej ko prej iluzija, sicer pa je prodaja avta kar loterija, se mi zdi! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
tihi63 Napisano 10. avgust, 2010 Avtor Prijavi Napisano 10. avgust, 2010 Torej, se re?e ?e mi kdo da recimo 5,5 jurjev naj samo pelje Citiraj
Z M A J Napisano 12. avgust, 2010 Prijavi Napisano 12. avgust, 2010 Vsekekor! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
schurda Napisano 12. avgust, 2010 Prijavi Napisano 12. avgust, 2010 Komaj se je avto "udelal", ti ga pa prodaja?. Zdej je ?ele na vrsti za kilmoetre... Citiraj Turbinca ma?inca, gremo na vinca!
tihi63 Napisano 12. avgust, 2010 Avtor Prijavi Napisano 12. avgust, 2010 Ja, ?e mogo?e, vendar sem ga rahlo sit, pa avto ni tko star pa ?e tko rjast, ?e mi da? 5,5, j ga prid iskat ti ga takoj dam. Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.