David Napisano 19. maj, 2005 Prijavi Napisano 19. maj, 2005 Pozdravljeni....zanimajo me sam to?ne dimenzije plati?? za mazdo 3 sport.....Dimenzije 16 al pa 17.... Sicer pa dobrodo?li ponudniki za lepe feltne.....KUPIM!! LP daVid Citiraj Feel free....
komar Napisano 19. maj, 2005 Prijavi Napisano 19. maj, 2005 ?e te zanimajo 17-ke je tukaj en zanimiv oglas:http://www.bolha.com/oglas1175820 ?e ti niso v?e?, jih lahko kupi? in zamenja? z mojimi 1 za 1, ker so meni ta plati??a lep?a! Prilagam slikico mojih! Papa, Tomi Citiraj Papa, Tomi
David Napisano 19. maj, 2005 Avtor Prijavi Napisano 19. maj, 2005 Ej pa ta na bolhi bi ?la na Mazdo 3.....ima iste dimenzije oziroma razdaljo med vijaki??? Citiraj Feel free....
komar Napisano 19. maj, 2005 Prijavi Napisano 19. maj, 2005 Hehh, nimam pojma! Na mojo bi ?la! Mazda 3 ima tudi 5 vijakov. Za razdaljo med njimi in ostalo pa bo potrebno preverit! Mislim, da bi ?lo!? Citiraj Papa, Tomi
David Napisano 19. maj, 2005 Avtor Prijavi Napisano 19. maj, 2005 Hm.....ej bom ?el v knjigico pogledat kaj pi?e,....... javim ko zvem!! LP dAVid Citiraj Feel free....
vuk Napisano 19. maj, 2005 Prijavi Napisano 19. maj, 2005 Razdalja med vijaki(5x114,3) in centerbore je isto...moje feltne recimo pa?ejo tudi na 6ko.... @komar-take ma vsaka tretja 6ka...ti kr ostani na svojih;so dost lep?e. Citiraj Dream as if you will live forever, live as if you will die today.
David Napisano 19. maj, 2005 Avtor Prijavi Napisano 19. maj, 2005 Razdalja med vijaki(5x114,3) in centerbore je isto...moje feltne recimo pa?ejo tudi na 6ko....@komar-take ma vsaka tretja 6ka...ti kr ostani na svojih;so dost lep?e. Evo Vuk najlep?a ti dala....si mi pri?parat pol to avta.... :D Citiraj Feel free....
komar Napisano 19. maj, 2005 Prijavi Napisano 19. maj, 2005 Razdalja med vijaki(5x114,3) in centerbore je isto...moje feltne recimo pa?ejo tudi na 6ko....@komar-take ma vsaka tretja 6ka...ti kr ostani na svojih;so dost lep?e. Ohhh hvala! Ima? pija?o v dobrem (ne vem ve? katero po vrsti)! Papa, Tomi Citiraj Papa, Tomi
David Napisano 19. maj, 2005 Avtor Prijavi Napisano 19. maj, 2005 Tomi kar odpri ra?un.... :D Citiraj Feel free....
David Napisano 1. junij, 2005 Avtor Prijavi Napisano 1. junij, 2005 Ja moja mazdica ma po homologaciji 205-50/17.....tako da tiste ne pridejo u po?tev..... LP daVid Citiraj Feel free....
komar Napisano 1. junij, 2005 Prijavi Napisano 1. junij, 2005 Ja moja mazdica ma po homologaciji 205-50/17.....tako da tiste ne pridejo u po?tev..... LP daVid Zakaj pa ne?Kupi? komplet (malo shandla?) - proda? gume in kupi? tak?ne, ki pa?ejo na tvoj avtek. Lahko pa obdr?i? komplet in na homologacijo pa bo verjetno ceneje! Mislim, da se kotalni obseg ne spremeni bistveno. Papa, Tomi Citiraj Papa, Tomi
David Napisano 1. junij, 2005 Avtor Prijavi Napisano 1. junij, 2005 Kotalni obseg ostane enak.....hm....jah se ?e bi ?e te kupu bi kar te gume obdr?al....pa sej cajoti ne ?ekirajo n? na novih avtih ?e ni res nekej velikega..... Citiraj Feel free....
komar Napisano 1. junij, 2005 Prijavi Napisano 1. junij, 2005 Ne, mislim, da do prvega tehni?nega ne bi imel te?av. Kar veselo nakupovat! Papa, Tomi Citiraj Papa, Tomi
David Napisano 1. junij, 2005 Avtor Prijavi Napisano 1. junij, 2005 ma tudi na tehni?nem ne.....jest sem se sam za cajote bal....na tehni?nem pa use poznam pa za kak?no protiuslugo mi vedno med prste gledajo...... LP daVid Citiraj Feel free....
komar Napisano 1. junij, 2005 Prijavi Napisano 1. junij, 2005 ma tudi na tehni?nem ne.....jest sem se sam za cajote bal....na tehni?nem pa use poznam pa za kak?no protiuslugo mi vedno med prste gledajo...... LP daVid Upam, da ma? ?isto - med prsti mislim - hahahahahaha... malo se mi ?e rola, grem raj?i malo ven! Papa, Tomi Citiraj Papa, Tomi
David Napisano 1. junij, 2005 Avtor Prijavi Napisano 1. junij, 2005 Ej ma mam ?isto.....sej mislim da ?e si enkrat na teden umijem ne nastane ?e plesen umes..... uuu out of topic ?e........gremo raj?i ven malo.....ki se ?e 2 ure odpravljam pa mi nekako ne uspe..... ))) LP daVid Citiraj Feel free....
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.